.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110

Град
    Nova Zagora
    щом тя направи това кво остава за другите не сам очквал от нея да ми причини такова нещо сеино някои да очаква от прасе да каже мяу.... и даже като ритна от тоя свят (надявам са да е по скоро ) пак нема да повярвам че стана така !!!
    Nqmam za kakvo da jiveq , nadqvam se po burzo da umra !!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    ЧУДЯ СЕ какво е това момиче да приема пари от приятеля си
    Не само ти се чудиш ...

При каквито и обстоятелства а съм поставена НИКОГА няма да взема пари ей така на готово. Предпочитам нищо да не ям, но пари да взема не бих могла. А и какви са тези момчета да дават? ...
    Абе и аз съм давала,когато на някой познат му трябват пари,но никога не бих взела пари от момче ... Аз не давам да ми плащат сметката,пък какво остава да взема пари на ръка ... УЖАС!!!
    Е и аз съм давала... Но говорим за малки суми... НАИСТИНА УЖАС!

Цитирай Първоначално написано от LilWayne
    оф ти да млукваш че ми писна от тебе ти на 8 ли си не сам я наранил не ередно да излиза сас 20 годишен тва е ял сам на едно живял сам при тях и точно щото я обичам нема да го допусна както родителите и ... и твоита логика е детска ако сам я обичал да я оставя на 20 годишен да я чукне и да я зафурли смешна си просто не пиши повече ...!!!! Тя ме обича просто прави грешка и я разбирам винаги ще и простя квото и да прави малка е там е проблема и явно нещо стана никога не е била такава ама ти си запази големите мнения за тебе че си много голяма!!!

ЪЪъЪЪъЪ мисля си, че за това, че този 20 годишния излиза с нея няма да го заключат. Освен ако не водят полов живот.
    П.С. Само си го мисля. Не съм сигурна!

щом тя направи това кво остава за другите не сам очквал от нея да ми причини такова нещо сеино някои да очаква от прасе да каже мяу.... и даже като ритна от тоя свят (надявам са да е по скоро ) пак нема да повярвам че стана така !!!

'Що я сравняваш с прасе? А?
    Пише се Бог... С ГЛАВНА БУКВА И ЗАВЪРШВА С БУКВАТА "Г", А НЕ "К"!!!
    Аз където съм на 13 го знам и го пиша!
    Вече си мисля, че темата е ебавка.
    Автора... Ти си се привързал много към нея... Защо трябва да я нараняваш така? Искаш да те намрази ли? Защо заради тебе трябва да я наказват? Замисли се, ако я обичаше щеше ли да кажеш на брат й? Ти знаеше какво ще последва, но го направи нали? Тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ и НИКОГА не е била и НИКОГА няма да бъде! Тя НЕ Е ПРЕДМЕТ, КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВАШ! Тя е едно малко момиче (малка е, да!), което минава през една трудна и хубава възраст. Тя тепърва ще опитва от всичко! Какво очакваш от нея? Казах го още в началото... Тя е само на 14 едва ли е на ясно какво иска от тебе. След седмица ще се съберете и пак ще го направи! ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО, защото ти я имаш за своя собственост.
    Сега тя трябва да ти прощава и да се замисли дали иска да има нещо общо с тебе, защото ТИ си този който е казал на брат й за случката, а всъщност той няма право да се меси във взаимоотношенията ви... Те са си САМО ВАШИ НА НИКОЙ ДРУГ! ТИ си този заради който е наказана, ТИ...
    ОСЪЗНАЙ СЕ, МОМЧЕ. ОСЪЗНАЙ СЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Автора... Ти си се привързал много към нея... Защо трябва да я нараняваш така? Искаш да те намрази ли? Защо заради тебе трябва да я наказват? Замисли се, ако я обичаше щеше ли да кажеш на брат й? Ти знаеше какво ще последва, но го направи нали? Тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ и НИКОГА не е била и НИКОГА няма да бъде! Тя НЕ Е ПРЕДМЕТ, КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВАШ! Тя е едно малко момиче (малка е, да!), което минава през една трудна и хубава възраст. Тя тепърва ще опитва от всичко! Какво очакваш от нея? Казах го още в началото... Тя е само на 14 едва ли е на ясно какво иска от тебе. След седмица ще се съберете и пак ще го направи! ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО, защото ти я имаш за своя собственост.
    Сега тя трябва да ти прощава и да се замисли дали иска да има нещо общо с тебе, защото ТИ си този който е казал на брат й за случката, а всъщност той няма право да се меси във взаимоотношенията ви... Те са си САМО ВАШИ НА НИКОЙ ДРУГ! ТИ си този заради който е наказана, ТИ...
    Не се обяснявай на тоя келеш ....
    Колкото е неграмотен,толкова е и прост!!!Да не говорим,че обноските му са по-зле от тези на циганчетата в крайните квартали!!!
    Знае само да нарежда и да пише нечетливи коментари ... И после,защо момичето го е зарязало ... Ми всяко разумно момиче ще бяга далеч от подобен индивид хванат от гората!!!

хахах няма такъв форум!!
    Тука всички са на по 12 години и имат СЕРИОЗНИ връзки и то от по 6 години!!! Тоз пак приятелката му на 14 от две години и три месеца имат връзка!! Тя на 11 години и седем месеца ли е била бе !!!
    Вие не сте хора как може да се хващате с деца на по 11 12 години на пясъчника пред блока ли ги намирате или на люлките в яслите!!!
    И стига си ревал ами направи нещо смислено , като например порастни и почни да мислиш!! Хората са казали заради П**КА ,П**КА не ставай!!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от V1zmuten
    хахах няма такъв форум!!
    Тука всички са на по 12 години и имат СЕРИОЗНИ връзки и то от по 6 години!!! Тоз пак приятелката му на 14 от две години и три месеца имат връзка!! Тя на 11 години и седем месеца ли е била бе !!!
    Вие не сте хора как може да се хващате с деца на по 11 12 години на пясъчника пред блока ли ги намирате или на люлките в яслите!!!
    И стига си ревал ами направи нещо смислено , като например порастни и почни да мислиш!! Хората са казали заради П**КА ,П**КА не ставай!!!!
    А ти ако беше на малко повече от 12 год. щеше да знаеш,че 3+7 НЕ Е равно на 12 (или не знаеш,че годината има 12 месеца?!)

Да права си сгрешил сам и аз съм хора !!
    И все пак сам на повече от 12! :P
    А ти на колко си 4е не разбрах в бързината ,а те има в повечето теми!

Град
    Цитирай Първоначално написано от V1zmuten
    Да права си сгрешил сам и аз съм хора !!
    И все пак сам на повече от 12! :P
    А ти на колко си 4е не разбрах в бързината ,а те има в повечето теми!
    На 18 г. ,нооо не това е темата в случая

Не се обяснявай на тоя келеш ....
    Колкото е неграмотен,толкова е и прост!!!Да не говорим,че обноските му са по-зле от тези на циганчетата в крайните квартали!!!
    Знае само да нарежда и да пише нечетливи коментари ... И после,защо момичето го е зарязало ... Ми всяко разумно момиче ще бяга далеч от подобен индивид хванат от гората!!!
    Зори (Нали мога така да те наричам?), жалко е че има такива хора... То не е нужно да седиш по цял ден във форумите и да пишеш, за да се научиш да пишеш правилно... Той часовете по Български език и литература ги е проспал... Жалко!

Ааа в един негов пост беше написал 'обЕснявам'
    Стана ми много смешно като го прочетох

Град
    Оооо то да е само "обЕснявам" ...
    Виж един от предишните ми постове в темата Бях извадила няколко думи от постове на автора и му предложих да направи речник,в който да обясни значението им

Както и да е Нека не спамим в темата
    Все пак за тия неща си има ЛС

П.П.Естествено,че може да ми викаш (а и всички други) Зори

^Видях ти поста...
    Хубава е идеята за речник

Ах колко ме дразнят толкова ограничени хора като теб...

Щом така е решила тя няма какво да направиш, освен да се вземеш в ръце и щом я обичаш да я оставиш да бъде щастлива.
    Сигурна съм, че ще има и други...

Град
    Nova Zagora
    хах не я срявнявам с прасе понеже си на 13 таи го приемаш просто казвам че толкова сам учуден от нея че го направи и давам пример щото примерно тва за прасето никога неможе да измяука ... и ас така и вярвях че това неможе да направи .. сравнявал сам я с прасе хахахахахахахаха

Тя ми каза че не сам я изгубил , и е осьзнала че ме е наранила много и каза че все още има шанс и че в понеделник ще ме потьрси да ми каже какво е решила ... и Трето едвали си на 18 с твоите разсьждения не се обиждаи ама са (ку.венски) наи Вече логиката ти щом я обичаш остави я мхм , а имаше тука някви момчета мисля не бяха на 13 а поголеми на тях сьвета им е еби я в гьза зарежи я ... Ако бяха на мое място знаеш ли че щяха и напраят живота черен... щото сам виждал кво ли не - например по скаипа Някав ми праща линк кадето пише препрати този линк на еди колко си абоната за да видиш моето отмьщение кам момичето което ме оставви и нарани и гледам ас пращам и накрая цькам на линка и снимки докато му прави ........... еи тва е човек които я е намразил а ас не сам такав и никога няма да направя нещо такова на нея макар че нищо не остана от мене вече ще се надавям понеделник да и доиде акьла явно почна да идва !!! Специално това кадето казах на батко и е много правилно защото тя нема да се види с тоя и тои няма да я чукне и да я фьрли на пьтя както щеше да стане ... щото тоя е изпаднал много , педофил направо но ще я нарани мно здраво щото тя не го иска това което го прави понеже е на 14 затова го направи обьркана е заради още куп проблеми сас семеиството които ас знам понеже маика и като замина в италия каза ми да я пазя да се грижа за нея и да внимавам (това за вниманието ако се сещаш е да не правим ......) а кажи тази маика кво ще стане ако разбере че не с мене а с 20 годишен ? (макар че не са правили нищо) но тя ще умре в тва сам сигорен затова нема да и кажа !!!И ас сам ял на едно с батко и заедно сме живяли 2 години или сме били в нас или в тях и накрая искаш да позволя тя да направи такава грешка за която ще сьжелява а ас наи вероятно оня ще го изям жив !!! Но там е работата че понеже сам 100 % сигорен че е грешка в понеделник такива надежди ходят из мен че ще е осьзнала !!!

Град
    Nova Zagora
    и тва с твоето (да сам се научил да пиша ) хах начи пьрво на бг не сам писал никога второ не сам имал проблеми за да стигам до този саит а ти явно доста щом си голяма писателка и като ти гледам колко мнения си правила ... И трето не ми пука изобщо дали мога да пиша или не или кво ми се случи и че ма окрадоха , пука ми единствено за нещото заради което живея , Приятелката ми !!!

Град
    Nova Zagora
    Преди време беше септември бяхме на море в Лозенец , там срещнах едно момиче бях много пиян харесах си я но даже и не я докоснах с поглед ..... понеже да сам пиян и да незнам кво правя пак се сещам за приятелката си . Кажи каде ще видиш някое момче да му се даде вазможнот да чукне нещо и да се сети че има приятелка и да се спре хах никаде няма да го видиш тоя епизод сичко гледа само да чукне щото са големи мьже като го направят !!!

Град
    Преди време беше септември бяхме на море в Лозенец , там срещнах едно момиче бях много пиян харесах си я но даже и не я докоснах с поглед ..... понеже да сам пиян и да незнам кво правя пак се сещам за приятелката си . Кажи каде ще видиш някое момче да му се даде вазможнот да чукне нещо и да се сети че има приятелка и да се спре хах никаде няма да го видиш тоя епизод сичко гледа само да чукне щото са големи мьже като го направят !!!
    Сам го каза "тоя епизод" ... Ти живееш в някоя сапунка и това е ...

А иначе има такива момчета Аз лично съм правила тоя номер на оня кретен,за когото разказах Той беше с компанията на село,там имаше едно момиче,което го харесваше и с което естествено се мразехме Аз й драснах СМС и й казах,че сме скъсали и може да прави к'вот си иска с него ... Оная отишла при него,занимавала го,даже го карала да ходят в другата стая ама оня кретен казал само "Аз обичам само едно момиче и само на нея бих се отдал,така че ми се махай от главата" ... Има и други подобни случки ... Често съм изпробвала бивши гаджета така ... А и гаджета на мои приятелки,така че не си мисли,че си единствен

А иначе това,че не си писал в тоя форум не те оправдава ... Нали ходиш на училище?!Там имаш часове по български и би трябвало щом си 10-11 клас да можеш да пишеш грамотно!!!
    Що се отнася до моите мнения - за тях не се тревожи Мненията ми са се появили благодарение на кретенчета като теб ,а не от пускане на отчаяни теми (както в твоя случай) ...
    И като за последно в тоя пост - научи се да пишеш всичко,което имаш да ни казваш в ЕДИН пост,а не разпокъсано!!!

Град
    Nova Zagora
    да не сам казал че няма други ама са много малко повечето правят като онзи пример сас скаипа дето ти казах като някое момиче ги остави.... И не ходя на училище парво няма смисал второ тука в тоя умрял град му се вика училище само като идват проверки от сливен и трето не ми пука нищо друго освен едно нема го повтарям сто пьти .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И не ходя на училище парво няма смисал второ тука в тоя умрял град му се вика училище само като идват проверки от сливен и трето не ми пука нищо друго освен едно нема го повтарям сто пьти .
    Ето къде бил целия проблем

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Време ти трябва. Жените са курви и винаги късно осъзнават какво губят. Ще се осети "любовта" ти.

Град
    Варна
    Ревността е лош съветник.Та тя е само на 14.Каква толкова сериазна връзка си очаквал?Тя тепърва навлиза в света на любовта,пък и никъде не е писано,че неможе да се среща с нови хора.Може така да те оцени по-добре.Ти си по-голям-помисли трезво.Нима ти не си срещал други?Навярно така си преценил коя е по-добра да теб.

Тя си те разиграва, а ти й се връзваш!

Град
    Русе
    Автора-не е з ле да си теглиш куршума,наистина.Само гледай да не убиеш със себе си и някой друг,защото не си струва заради ревльо като теб ,който се влюбва преди да се е научил да пише правилно,да пострада и някой способен,кадърен и интелигентен човек.
    Аре,прати ни картичка от ада и гледай надолу преди да се хвърлиш(ако ще скачаш,де)!
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Град
    Nova Zagora
    За твое нещастие ще падна отгоре ти А зори ли си ква си това трябва да е приятеля ти ? Сериозно трябва да се запишете в Харвард учители по бьлгарски език ама не там не са вашата класа вие не сте толкова ниско интелигентни аи земете се скриите че сте бахти смешниците направо се пукам от смях
    И моето не е сапунка а знам какво е обич за разлика от теб , а ти по малко сас сериалите че там са така като тебе какво !!? голяма работа кат едната ходи сас полвиния град а казва на друг че го обича ххахахаххаха

На останалите благодаря за сьветите !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си