Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от therocky
Цитирай Първоначално написано от LilWayne
щом тя направи това кво остава за другите не сам очквал от нея да ми причини такова нещо сеино някои да очаква от прасе да каже мяу.... и даже като ритна от тоя свят (надявам са да е по скоро ) пак нема да повярвам че стана така !!!

'Що я сравняваш с прасе? А?
Пише се Бог... С ГЛАВНА БУКВА И ЗАВЪРШВА С БУКВАТА "Г", А НЕ "К"!!!
Аз където съм на 13 го знам и го пиша!
Вече си мисля, че темата е ебавка.
Автора... Ти си се привързал много към нея... Защо трябва да я нараняваш така? Искаш да те намрази ли? Защо заради тебе трябва да я наказват? Замисли се, ако я обичаше щеше ли да кажеш на брат й? Ти знаеше какво ще последва, но го направи нали? Тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ и НИКОГА не е била и НИКОГА няма да бъде! Тя НЕ Е ПРЕДМЕТ, КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВАШ! Тя е едно малко момиче (малка е, да!), което минава през една трудна и хубава възраст. Тя тепърва ще опитва от всичко! Какво очакваш от нея? Казах го още в началото... Тя е само на 14 едва ли е на ясно какво иска от тебе. След седмица ще се съберете и пак ще го направи! ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО, защото ти я имаш за своя собственост.
Сега тя трябва да ти прощава и да се замисли дали иска да има нещо общо с тебе, защото ТИ си този който е казал на брат й за случката, а всъщност той няма право да се меси във взаимоотношенията ви... Те са си САМО ВАШИ НА НИКОЙ ДРУГ! ТИ си този заради който е наказана, ТИ...
ОСЪЗНАЙ СЕ, МОМЧЕ. ОСЪЗНАЙ СЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ.
Не се обяснявай на тоя келеш ....
Колкото е неграмотен,толкова е и прост!!!Да не говорим,че обноските му са по-зле от тези на циганчетата в крайните квартали!!!
Знае само да нарежда и да пише нечетливи коментари ... И после,защо момичето го е зарязало ... Ми всяко разумно момиче ще бяга далеч от подобен индивид хванат от гората!!!
Зори (Нали мога така да те наричам?), жалко е че има такива хора... То не е нужно да седиш по цял ден във форумите и да пишеш, за да се научиш да пишеш правилно... Той часовете по Български език и литература ги е проспал... Жалко!

Ааа в един негов пост беше написал 'обЕснявам'
Стана ми много смешно като го прочетох