хах не я срявнявам с прасе понеже си на 13 таи го приемаш просто казвам че толкова сам учуден от нея че го направи и давам пример щото примерно тва за прасето никога неможе да измяука ... и ас така и вярвях че това неможе да направи .. сравнявал сам я с прасе хахахахахахахаха

Тя ми каза че не сам я изгубил , и е осьзнала че ме е наранила много и каза че все още има шанс и че в понеделник ще ме потьрси да ми каже какво е решила ... и Трето едвали си на 18 с твоите разсьждения не се обиждаи ама са (ку.венски) наи Вече логиката ти щом я обичаш остави я мхм , а имаше тука някви момчета мисля не бяха на 13 а поголеми на тях сьвета им е еби я в гьза зарежи я ... Ако бяха на мое място знаеш ли че щяха и напраят живота черен... щото сам виждал кво ли не - например по скаипа Някав ми праща линк кадето пише препрати този линк на еди колко си абоната за да видиш моето отмьщение кам момичето което ме оставви и нарани и гледам ас пращам и накрая цькам на линка и снимки докато му прави ........... еи тва е човек които я е намразил а ас не сам такав и никога няма да направя нещо такова на нея макар че нищо не остана от мене вече ще се надавям понеделник да и доиде акьла явно почна да идва !!! Специално това кадето казах на батко и е много правилно защото тя нема да се види с тоя и тои няма да я чукне и да я фьрли на пьтя както щеше да стане ... щото тоя е изпаднал много , педофил направо но ще я нарани мно здраво щото тя не го иска това което го прави понеже е на 14 затова го направи обьркана е заради още куп проблеми сас семеиството които ас знам понеже маика и като замина в италия каза ми да я пазя да се грижа за нея и да внимавам (това за вниманието ако се сещаш е да не правим ......) а кажи тази маика кво ще стане ако разбере че не с мене а с 20 годишен ? (макар че не са правили нищо) но тя ще умре в тва сам сигорен затова нема да и кажа !!!И ас сам ял на едно с батко и заедно сме живяли 2 години или сме били в нас или в тях и накрая искаш да позволя тя да направи такава грешка за която ще сьжелява а ас наи вероятно оня ще го изям жив !!! Но там е работата че понеже сам 100 % сигорен че е грешка в понеделник такива надежди ходят из мен че ще е осьзнала !!!