- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее
Сам го каза "тоя епизод" ... Ти живееш в някоя сапунка и това е ...Първоначално написано от LilWayne
А иначе има такива момчетаАз лично съм правила тоя номер на оня кретен,за когото разказах
Той беше с компанията на село,там имаше едно момиче,което го харесваше и с което естествено се мразехме
Аз й драснах СМС и й казах,че сме скъсали и може да прави к'вот си иска с него ... Оная отишла при него,занимавала го,даже го карала да ходят в другата стая ама оня кретен казал само "Аз обичам само едно момиче и само на нея бих се отдал,така че ми се махай от главата" ... Има и други подобни случки ... Често съм изпробвала бивши гаджета така ... А и гаджета на мои приятелки,така че не си мисли,че си единствен
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе това,че не си писал в тоя форум не те оправдава ... Нали ходиш на училище?!Там имаш часове по български и би трябвало щом си 10-11 клас да можеш да пишеш грамотно!!!
Що се отнася до моите мнения - за тях не се тревожиМненията ми са се появили благодарение на кретенчета като теб
,а не от пускане на отчаяни теми (както в твоя случай) ...
И като за последно в тоя пост - научи се да пишеш всичко,което имаш да ни казваш в ЕДИН пост,а не разпокъсано!!!