- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл ?
"Голямата тактика на жените е да те накарат да вярваш, че си обичан, когато не те обичат и да скрият любовта си, когато обичат." има ли смисъл според вас да крием чубствата си да премълчаваме че не не изпитваме любов или още по лошото когато изпитваме такава отново да крием страхувайки се от болката която може да има ?
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Това,което ме вълнува и мен сега...Крием чувствата си,за да не ни наранят,ако ги признаем...Такава ни е породата...![]()
Ами...."We're all scared",но няма сми да крием чувствата си.По-добре да знаеш и да си разочарован, от колкото да не знаеш изобщо.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Не.
[size=7][b][u]fosse cos
Еми всеки постъпва по свой начин ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Понякога точно когато разкриеш чувствата си те нараняват най-много,и може би го правим за да се предпазим![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Именно. Дали ще си наранен или не , няма значение . Важното е ,че си опитал.Първоначално написано от mitkom89
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Следователно логиката на момичетата е да няма логика. Как може след като не изпитваш чувства към някой, да го нараняваш по тоя начин, като му внушаваш че е обичан..тва си е адската глупост
Първоначално написано от Re5peC7
Като изключа лапетата , не познавам нито едно здравомислещо момиче да постъпва и да мисли по този начин .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
за съжаление те са в червената книга...Първоначално написано от Lyubeto
o pulno e stakiva nqkoi go pravqt za pari drugi za slava na treti prosto im dostavq udovolstvie ...Първоначално написано от Lyubeto
На такива им се вика златотърсачки,излизат,ебат се с теб,правят се на много влюбени,искат да им купувате разни нещица и вече като им омръзнете ви захвярлят.Първоначално написано от GaBiIi__
А Респект - Тва не е глупост,тва е наглост и използване.
Естествено, че няма смисъл.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
da tova sa hora bez principi pulni s kompleksi tui kato qvno nemogat da postignat celite si po drug nachinПървоначално написано от aciko
Позволи ми да те редактирамПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
"Да това са парясници които немогат да постигнат целите си по друг начин!"![]()
ами.. то аз в повечето случаи давам вид на влюбена.. или поне на силно заинтересована... към някви обикновени човечета, с които принципно не бих си позволила отношенията ми да градират на повече от *свалка* За това почти никой никога не знае какво ми е в главатаКогато си прекалено открит си уязвим.... патила съм си достатъчно от това...
И все пак ако забележа че отсрещния човек е взел нещата на сериозно бих свалила картите
Кофти е, когато този отсреща не само играе твойта игра... ами и правилата и е писалТва се вика *хитрата сврака с 2та крака в казана*
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Няма смисъл .. Че ако и другия човек , от който криеш , прави същото .. Вече става страшно .. Аз обичам да си показвам чувствата .. В това да обичам някой няма лошо .. Не е престъпление ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Момичетата по някакъв начин ги е страх,че ако признаят чувствата си може някой от многото идиоти да се подиграе с чувствата й.Е, винаги има изключения![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ами до сега криех чувствата си и в последната връзка реших, че трябва с моя човек да сме наясно, а той какво.....изплаши се и ми каза, че съм прекалено добра за боклук като него и сега какво подяволите да правя с мойте чувства...Понякога точно когато разкриеш чувствата си те нараняват най-много,и може би го правим за да се предпазим
"Колкото повече, толкова повече..!"
От това по кофти няма... аз обичам изкреността и решителността, мразя шибаните заобикалки... ето това мразя в повечето... че се преструват...Първоначално написано от GaBiIi__
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682