.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Справедливост ?!?

Интересно ми беше как мислите... има ли справедливост според вас в България ? Защо мислите така? Как според вас трябва да се раздава справедливоста у нас??? Няма да го правя анкета, просто искам да ви прочета мненията
    An Evil Man

Мега фен Аватара на Blab
    Сигурна съм, че имаш друго предвид, но просто да отбележа какво установих току що.

Чак сега видях финалистите в "Мюзик Айдъл" и, по дяволите, колко от тях са случайни? 2(? май са повече) от предишни издания. Една, на която от малка някой й снима клипове, въпреки че гласът й не е нищо особено(Както, впрочем, на повечето <показани>, но няма значение), не са пуснали момичето, което пееше с Васил Петров обаче... и т.н., и т.н...

В театъра няма места. Няма, не защото много хора се интересуват от изкуството, а по други, материални причини. Факт.

Днес се говореше в предаването на Марта <Вачкова> колко е трудно да си дете на известен. А, да бе, да бе, добре. Милите те. "Мело ТВ Мания", например, бе сбрало само такива отрочета. Сашка, признавам, много е талантлива, но Никито, Софиянска, Наско... Тези са деца, на които всичко им е уредено, дори да не го искат, колкото и да отричат, то просто си стои, едно име, което им отваря всякакви врати. И не е само името, но да речем, че е самичко.

Та, честно със сигурност не е. Понякога ми се ще да бях богаташче, но предполагам, щеше да е за сметка на друго...

Мисля че 90-95% от продължилите напълно го заслужиха...
    An Evil Man

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    "Мюзик айдъл" се прави предимно за шоуто и затова е нормално да се пускат всякакви музикални инвалиди,за да гледат хората сеир.Не следя предаването,но в редките случаи,когато съм го гледала съм оставала разочарована,че тези,които могат ги отхвърлят..А сега за справедливостта като цяло-моето мнение е,че ако нещо е справедливо за един,то ще е 100% несправедливо за друг-и винаги има сърдити.Както е сега с "айдъла"
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Видин
    Искаш ли справедливост - взимаш си я сам. Никой няма да ти я даде иначе
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Бе аре бе, справедливост. Днеска ми се случи да имам "проблем" със служителите в едно "заведение". Когато поисках съдействие от "охраната", тя едва ли не се застъпи за тях, след едно безумно обяснение на въпросните "служители". Справедливост и България не се споменават в едно изречение. Виж kУрупцията е друг случай...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Справедливостта никой не ти я дава даром,
    тя се постига.
    Вместо да седите и да хленчите, че някой не е постъпил добре с вас или е нарушил правата ви-просто действайте и настоявайте този някой да си понесе последствията.
    Повечето хора ги е страх да се застъпят за това, което им се полага и са мишки, когато стане напечено, ама иначе отварят огромните усти и бълват желания.
    Да искаш, значи да можеш.
    За да получиш тлябва и да дадеш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Wonderland
    Не.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Мисля че 90-95% от продължилите напълно го заслужиха...
    Лично мнение.;

Град
    Инкогнито
    в кретен идол-а се търси шоу, онова момче дето свиреше на пианото беше класа над всички и беше ясно че той щеше да победи, но понеже беше твърде ясно решиха да го разкарат

ПП: Урааааа имам кабелна и вече няма да гледам такива тъпотии

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    'no peace without justice
    I'll battle, I'll fight for who and why do I die?'

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Справедливостта никой не ти я дава даром,
    тя се постига.
    Вместо да седите и да хленчите, че някой не е постъпил добре с вас или е нарушил правата ви-просто действайте и настоявайте този някой да си понесе последствията.
    Повечето хора ги е страх да се застъпят за това, което им се полага и са мишки, когато стане напечено, ама иначе отварят огромните усти и бълват желания.
    Да искаш, значи да можеш.
    За да получиш тлябва и да дадеш.

Е когато вземането се обвързва и с даване... малко не зависи всичко само от нас.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    "Мюзик айдъл" се прави предимно за шоуто и затова е нормално да се пускат всякакви музикални инвалиди,за да гледат хората сеир.Не следя предаването,но в редките случаи,когато съм го гледала съм оставала разочарована,че тези,които могат ги отхвърлят..А сега за справедливостта като цяло-моето мнение е,че ако нещо е справедливо за един,то ще е 100% несправедливо за друг-и винаги има сърдити.Както е сега с "айдъла"
    Не бе,не е нормално!

По тоя "айдъл" съдя в колко лошо състояние е изпаднал българския народ.Че те журито са олицетворение на целия народ,дай им сейр и стой та гледай.Пуснаха ония мангали,а изгониха мн добри,например момчето с пианото,щото сещаш ли се трябва пари да се подават и правят,нищо че някои страдат.
    Таа исках да кажа,че народа е много болен душевно,ама много и мюзик айдъла го показва най-добре...

А по темата:Не справедливост няма,но няма и да има,ако само хленчиш без да действаш Ще ви дам един пример със съдебната власт:За една незначителна грешчица в акта те връщат,за 1 лев пак те връщат..и така до безкрайност.И така можем да изреждаме до сутринта ...
    За въпроса как да се раздава справедливост,освен с тоягата,друго не виждам!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Инкогнито
    Е щом почнахме и на англ. ето ви малко :

We are both men, drawn to act in the name of revenge and we call it 'Justice.' But when we call our vengeance 'Justice,' it only breeds more revenge...forging the first link in the chains of hatred

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си