- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво нестандартно животно искате?
Какво нестандартно животно искате? Някое екзотично,което е невъзможно да го имате...И защо точно него бихте желали?![]()
Някоя голяма котка. Лъв, пума, рис, ягуар.....
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Тигър или тарантула, може и игуана![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Искам слон![]()
Още повече ако е като онези гигантските в третия филм от поредицата ''Властелинът на пръстените''![]()
Иначе се кефя на разни водни и земноводни... отровен гущер или жаба <3
Обожавам жабите, никога не ме е било гнус от тях.
Или някакви раци, охлюви, разни неизвестни работи с черупка и медузи![]()
Но като цяло не смятам да измъчвам никое животно вкъщи... нека си живеят на свобода, за това са създадени![]()
мечка, коала или пандичка
![]()
вълк/оцелот/снежен леопард/гарван/врана/гепард
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
падан, коала или пантерка![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз искам игуана![]()
Дори щях да имам един такъв зелен красавец в нас,но майка ми като разбра,че мисля да си купувам и ми каза,че ако донеса гущер вкъщи ще ни изгони и двамата![]()
А беше толкова хубав![]()
Ако ти е невъзможно да я имаш .. значи даПървоначално написано от Jesus
![]()
иначе аз искам маймуна![]()
.!.
Искам да си имам цяла градина (някаква закрита) и да има мнооооого колибрита.![]()
искам лъв и тигър...може и пантера
ау направо съм луда на тема диви животни![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Порче, таралеж или кенгуру.![]()
Много, много искам!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ние сме имали таралеж..
ама се покатерил на балкона и успял да се изръси от 4ия етаж...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ох , таралежчета! Отглеждахме едно време с децата пред блока.![]()
охлюв, който да кръстя Вихър
и ще го състезавам с костенурката на един приятел, която се казва Тигър
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
еми освен аз да си намеря червейлък някакъв и да сформираме бойна тройна дружина и да залагаме, не виждам к'во, шанъне :Д ХектоПаскалЦиклон искам го нарека моя :ь
боле, то всичко над 1ия е сплескване тотално, а пък то е било малко таралежчето..![]()
Kaк таралеж живее в апартамент? о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
брато...баща ми е ебаси дивака бил. първо една ранена катерица беше сложил и докато оздравее я гледахме, после веднъж беше изнамерил отнякъде някакъв шаран и го отглеждаше седмица-две във ваната, една богомолка също намеси, докато майка ми не я намери в леглото и...да![]()
отглеждали сме също и раци от тея речните с яките черупки, обаче те умряха за едно ноще - пуснахме ги при костенурките-нинджи-червенобузи и дотам. а, и тритони сме гледали - супер симпатяги са.![]()