- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книги:Warcraft,Starcraft,Diablo,Doom,Thraxas! Мнение и повече
Warcraft
Warcraft 1-Денят на Дракона
Warcraft 2-Повелителят на Клановете
Warcraft 3-Последният Пазител
Войната на Древните
Warcraft 4-Кладенецът на Вечноста
Warcraft 5-Демоничната Душа
Warcraft 6-Разцеплението
Трилогия за Sunwell
Warcraft 1-Лов на Дракони
Warcraft 2-Сенки от Лед
Warcraft 3-Призрачни Земи
Doom
Doom 1-До Колене Сред Труповетe
Doom 2-Ад на Земята
World Of Warcraft
World of Warcraft-Кръг на Омразата
Diablo
Diablo 1-Завещание от Кръв
Diablo 2-Черният Път
Diablo 3-Царството на Сянката
Diablo 4-Луната на Паяка
StarCraft
StarCraft 1-Войната на Либърти
StarCraft 2-Сянката на Ксел`Нага
StarCraft 3-Скоростта на Тъмнината
Специално изготвена тема е за фенове на книгите или хора искащи да разберат повече отностно някоя от изброените,моля дайте мнение за книгите които сте чели!
ПП Ако знаете преведна книга от поредицата на гореизброените и тя не вкл. тук моля напишете!![]()
Скоро ще добавя и списък със преведените книги от поредицата Траксас,предварително се извинявам на феновете,но все още чакам отговор от Серпис и Хермес!
скука са
Не просто не разбирате смисала в самите книги,в тях има много повече от колкото си мислите!
Трилогия за Sunwell
Warcraft 2-Сенки от Лед
има ли ги в БГ? само тях не съм чел от WC поредицата
The Spark
не са нещо особено.
стават за като четиво ако нямаш какво друго да четеш.
черният път, царството на сенките и сянката на ксел нага, както и денят на дракона са ми любимите. другите отстъпват малко.
ама за какъв дълбок смисъл говориш - няма такова нещо. книги, направени по игра - фентъзи, приятни, но с никакво кой знае какво послание..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
бавнииииииииии
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Преди време съм чел почти всички, преди време четох на англ. Sunwell, Doom и WOW не съм ги чел. какво да каза освен BLIZZARD RLZZZZZZZZZ![]()
![]()
чел съм War Craft-товете и 2 Diablo-та, честно казано предпочитам да разцъквам игрите отколкото да чета тия книги![]()
трябва да сте доста зле за да наричате warcraft скука
след като нямате никакво понятие за какво се разправя
Моля ?!
Чел съм "Warcraft: Повелителят на Клановете" - Много добра книга! А имам и още 2 на Diablo - бяха ми подарък, но ме мързи да ги прочета.А тези, които плюват книгите са пълни глупаци, защото това са едни страхотни поредици!
абе, що веско има същия подпис като инишъл ди преди (и сега даже май)?
O________o
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Four years have passed since the mortal races banded together, and stood united against the might of the Burning Legion. Though Azeroth was saved, the tenuous pact between the Horde and the Alliance has all but evaporated. The drums of war thunder once again.![]()
Моля ?!
*включва гласа на елфката*
тоя трейлър от УоУ бтв ми е любим. ама само с трейлърите си оставам - ебаси тъпата игра е, и изисква прекалено много време отделено.
сашо,от ноември 2007-ма до сега над 110-115 дена общо на всички герои играно времетака че си прав за многото време
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
+1 Samite knigi,istoriqta,geroite te zavladqvat ako vnikne6 razbira seтрябва да сте доста зле за да наричате warcraft скука
след като нямате никакво понятие за какво се разправя
vav mnogo ot knigite si richard knaak dokazva kak dori vav sveta na izmislenoto realnosta moje da e brutalna.molq bez pove4e glupavi kometari ne sam napravil temata za da moje nqkoi da si trupa bonus mneniqta pove4e! soz za kirilicata !!! Respect za vsi4ki koito sa 4eli nqkoi ot knigite
az li4no sam prepro4el vsqka,nqkoi po pove4e ot 2 pati
Da,az li4no gi pritejavam i 3 teТрилогия за Sunwell
Warcraft 2-Сенки от Лед
има ли ги в БГ? само тях не съм чел от WC поредицата
и аз искам книгите на Уаркрафта...пак ще търся като луда книги..![]()
Търсенето си заслужава\
/ Ако ми кажеш каде живееш бих могъл да се опитам да помогна
Относно преведените имам предвид,защото има още 10-20 книги от тази серия (Warcraft,StarCraft и т.н.) които не са преведени
![]()
![]()
![]()
ае аз съм чак на майната си в русе,ама ще ги търся..и ще ги намеря!![]()
Наистина си заслужава \/
Късмет и приятно четене ти желая
![]()
чел съм някои от изброените. не са нещо кой знае какво, но пък стават за четене![]()
диабло ftw![]()
Няк0й знаели 0т каде да си друпна книгите на старкрафта щ0т0 намерих сам0 първата " Войната на Либърти "
Виж сега,първо оточни каде живеештогава ще видим дали можем да помогнем
![]()