- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси облекло
Mom4eta kak bi vi haresalo da se oble4e edno momi4e za da vi se stori adski sexy kato ostavim 6irokite dikolteta nastrana ..primerno visoki obuvki i kusa pola ili po dulga 4erna tunika po tqloto do nad kolenataIskam da 6okiram bif6iq na edin predstoq6t kupon i iskam da umre ot qd ;D btw 1.74 sum , slaba i nqmam slanini
, tui 4e spokoino predlagaite varqnti
1ov3m3 vsu6tnost si napulno prava Mersito4no tova celq ..za6toto me svalq dva meseca posle hodihme o6te dva i me zaeba kato parcal kato vidq kolko durja na nego .. , az oba4e o6te imam 4uvstva .. Iskam da me vidi v nova svetlina .. ne kato skromno gotino momi4e mi kato sexy predizvikatelna macka ;D da si digna letvata za edna ve4er i pone malko da go hvane qd ..
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Ne sum 79ti nabor ei
eeeee
stia s teq cici deaz zalagam na kraka dupe i taliq
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
ами ... в този случай мисля, че ти най- добре познаваш бившия ти и знаеш на какво обръща внимание ...
иначе ... за всяка мацка е различно, ако ти ходи късата пола и се чувстваш комфортно в нея и един чоропогашник с цвета на кожата ти, блузка, която да е по-теб (ако не ти е много студено с къс ръкав) и ...
най- важното е самото държание на купона- като се видите само му кажи здрасти и го подмини, обръщай внимание на някой пич (най-добре е да отидеш с такъв) и задължително танцувай предизвикателно с това момче ... почти сигурно е че на бившия ти няма да му е много гот
п.с. сигурно заради този пост ще гния в ада![]()
Официален панталон висок ток сако и няква фешън ризка.... се едно отиваш на бизнес среща...И ест няква шано прическа... Елегантните дами винаги са секси...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
мда и така ставаПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
по-добре с туниката . . . по-секси е и не е разголено
зависи от туникатаПървоначално написано от NeSumJenaTi
иначе според мен най-важното е поведението и наличието на момче с което да се "забиваш"
![]()
Абсолютно си прав - няма начин да не позеленее от яд като види какво е изпусналПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
аз също съм на мнение ,че държанието е водещо..убии гои успех
Mislq 4e 6te ima mom4e za zabivka ;D ta mislqh si za dulga 4erna tunika po tqloto s dulug rukav i nqkuv 4orapoga6tnik s cvqt na kojata i beli obuvki primerno .. hem elegantno hem pod4ertava vsi4ko i e sexy ... sq samo da namera 4erna prilepnala tunika ;D
Ne sum 79ti nabor ei
що трябва да търсиш ... сигурен съм, че ще намериш нещо от гардероба ти, в което да си сексиПървоначално написано от insomnia79
![]()
И не забравяй - там си за забавление! Бъди отпусната и не прекалявай с демонстрацията - той сам ще се усети. Е, хубаво е ако някой "приятел" му обърне внимание колко си секси, не си сама и се "кефиш" на купонаПървоначално написано от insomnia79
100% ще го жегне лошо чувство
А това ще е част от забавлението
![]()
Аз лично бих ти препоръчала тесни дънки , обувки на висок ток и някое секси изрязано потниче / блузка или къса пола и пак обувки с ток.
Не е това най-добрия начин. По-добре се изкурвей и се забий с някого пред него, по-тъпичко ще му стане.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не разбрах само какъв е смисъла на отмъщението в случая? Като нямаш никакви симпатии към него, просто го игнорирай и си живей твоя си живот, защо трябва да му бъде кофти? Мисля, че ако сам поиска вниманието ти, но не го получи, би му било далеч по-кофти от това да си каже - ей я, готова е да си легне с всеки, хубаво, че я зарязах...![]()
Имам точно такава,каквото описаПървоначално написано от insomnia79
![]()
в момента темата не е ли какво да облече за да е секси? (не се заяждам и бих ти отг че целта не е отмъщение в такива случаи а да видиш че можеш един вид да го имаш пак и че той те желае и да усетиш насладата!! чувството е много хубаво!)Първоначално написано от MakeCash
иии по темата - деловия вид наистина е секси пък и на ризката винаги може да и се разкопчеят 2-3 копчета. а ти казваш че имаш дълъг крак такаче може да си сложиш и някакви по късички панталонки (аз имам едни червени карирани и с една ризка стоят уникално!) но съм сигурно че жена цялата крака няма как да не го засегне... стискам палци !!!![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
ами .. шарено клинче.. къса поличка.. и някоя готина блузка..високи обувки
нещу такова..
![]()
Абе... вие младото поколение нямате оправия май. Да видиш, че той пак те желае? Ми за какво късате, бре? Да можете да си се мляскате с други на спокойствие, а после да кажете, че всъщност 'през цялото време сте се обичали'... Май много сериали гледате. Оставили се, пък ще се зарибяват пак. Айде кажи ми, ако той реши, че пак я иска, тя какво ще направи? И като ще ме репликирате, поне мислете какво пишете.Първоначално написано от 1ov3m3
Колкото по темата - като искаш и гола иди. Така или иначе сигурно няма да му покажеш нещо, което не е виждал. Пък това да се натискаш с някой... мисля, че с това момче си правила далеч по-мръснишки дела. То пак си зависи от мисленето му, ако е някой задръстеняк, ще се хване, защо неАйде, приятно к*рварстване.
Да има стил на обличане и на държание...по секси от това няма - Опити дрехи.
мисля че не трябва да я съдим за постъпките й , да и дадем предложение как да го накра да си помисли какво е изгубил , и съм на мнение че щом отиваш на купон трябва да си секси и да ти е удобно и че деловото облекло не е най-добрата идея , хо риската може да се носи с всичко и наистина да разкопачаеш няколко копчета , а иначе зспоред мен най-добрия начин да му покажеш какво е изгубил е идеалната комбинация от външен вид и поведение затова облечи каквото нещо секси което ти е под ръка и ти е удобно и се забии с някой по - хубав от него пред очите му ии късмет![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
ами явно ти не разбра какво исках да кажа... и явно не си го изпитала това чувство. ако той се е правел на големия мъж и това я е наранило дали не е логично да поиска да види в очите му поне 1/3 от това което тя е изпитала. много хора оценяват това което са имали след като го загубят и ако той я види да си кисне в ъгъла сама едва ли ще и обърне кой знае какво внимание, но факта че тя е секси и се държи на положение има стил ,правилни маниери и че флиртува с някое момче идва ли може да се нарече курварстване!?!!Първоначално написано от MakeCash
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!