- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Печатчета за нокти
Здравейте , току що си купих печат за нокти за 1ви пат ,но нз как се работи с него значи в комплекта има6е : 1 пе4ат- гъмичка , 1 пласмасова преставка ,с която до колкото виждам по картинката се по4иства после лака от печата и 1 метално кругче , на което са издълбани няколко фигурки .. та как се използват пробвах кво ли не- слагал лак на тва кръглото и после с печата- нестава пробвах и обратното на самия пе4ат сложих от лака и после пробвах да отпе4атам фигърата но нестава и така помощ![]()
Ами значи първо лакирваш фигурката, която искаш на металната пластинка, после с шпатулката премахваш ненужния слой лак, след което лепваш печатчето отгоре (но трябва хубаво да се натисне) и после на нокътя и готовооо![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Отзад няма ли упътване?
neПървоначално написано от Loshotia
pri menneiska da staneПървоначално написано от CaribbeanGirl
a posle laka sus 6pakulkata li da go premaxna
Извинявам се за спама , но някой знае ли къде продават такива печати за нокти в Стара Загора ?
Да не би да има фолио върху самия печат? При мен имашеПървоначално написано от bebygirl
da ima na metaltoto krug4e ina4e na pe4ata neПървоначално написано от Loshotia
1.80 nz moje i zatova da ne stava 4e e evtino no az na dr mqsto ne namerix a tyrsq ot nqkolko dniПървоначално написано от one_love
![]()
Не, не е от цената - те са евтини! А иначе върху металната пластинка има прозрачно фолио - махни го и трябва да стане!Успех!
,,pri menneiska da stanea posle laka sus 6pakulkata li da go premaxna " Ами като слагаш лак трябва да е достатъчно да покрие самата фигурка и понеже то е повече от необходимото трябва да се премахне! За тази цел използвай шпатулката (гледай хубаво да махнеш лака около самата фигурка, защото после като залепиш отгоре печата на нокътя ще ти се отпечата всичко, което е имало на самия печат)
![]()
a na mene nqkui 6e mi kaje li otkyde da si vzema i az -molq vi pi6ete mi li4ny suob6tenie aky nqkui znae![]()
![]()
Еми търси в козметичните магазини, или пък в магазини за 1 лев!
При нас, в Търново ги има тия печати по левчетата и струват 4 и 50![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
и аз го имам тва, от няколко месеца и още не съм разбрала как се работи с него..или не остава нищо по печата или се размазва ;д шанс
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
много добре си го обяснилаПървоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
![]()
а до афторката научи се да пишеш![]()
Някой да знае къде се продават такива печатчета във Враца ?![]()
Първоначално написано от bebygirl
в шумен гледах и бяха по 7-8 леваа![]()
![]()
![]()
![]()
и при мен нещо не се получава, а го правя точно такатрябва ли да изчакам да изсъхне лака от шаблона или веднага го отстранявам?Първоначално написано от CaribbeanGirl
аз съм ги виждала и за 10... какво да кажаПървоначално написано от Kris4oy
нз големи са боклуци или при мен неиска да се получи !![]()