.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

страх ме е..

Град
    София
    както сигурно много хора ще ти напишат ... не сме врачки, за да знаем. щом теста за бременност е бил отрицателен, според мен няма за какво да се притесняваш, но ако искаш да си 100% сигурна отиди на гинеколог.

пиша го това с цел да намеря някой,на който му се е случвало подобно нещо ,за да ми да де съвет

Re: страх ме е..

otidi na lekar za po-sigurno

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pilety
    пиша го това с цел да намеря някой,на който му се е случвало подобно нещо ,за да ми да де съвет
    нали се сещаш, че при различните хора ситуацията има различен край

най-добре е да отидеш на лекар, той може да ти каже на 100% дали си бременна... другото е само гадаене, но според мен щом си си правила тест нещата са на добре

Град
    София
    Вместо да се тормозиш - направи още един тест. А за 100% сигурност - доктора. И ползвайте предпазни средства, бе, хора!!!

тест ще направя след няколко дни пак и ако пак е отрицателен и не ми е дошло ще отида на лекар...което не исках да правя защото майка ми работи в болницата и има голяма вероятност да разбере ... но какво да се прави,наложително е

Град
    София
    тест ще направя след няколко дни пак и ако пак е отрицателен и не ми е дошло ще отида на лекар...което не исках да правя защото майка ми работи в болницата и има голяма вероятност да разбере ... но какво да се прави,наложително е
    Е, ти пък - гинеколози много, освен ако не си от малък град, уви, там няма анонимност... Но пробвай с тест поне още веднъж след няколко дни.

Е мноу сте прости егати ! Ама мноу ! А дано си бременна, да тряа да кажеш на мама и тати, да ти счупят главата и после да ходиш да правиш аборт и да се гърчиш на магарето.
    Бременна ли съм. Еми дано !
    Дееба у недораслите безотговорни готЕни рискаджии.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BabaVihronrav
    Е мноу сте прости егати ! Ама мноу ! А дано си бременна, да тряа да кажеш на мама и тати, да ти счупят главата и после да ходиш да правиш аборт и да се гърчиш на магарето.
    Е, не с толкова злоба, де! Посъветвай, помогни, той проблема си е нейн, няма нужда да злобееш. То и аз се ядосвам на тези дето хукват през глава и после викат: "Олеле!", но нека да не сме чак такива нерви. Не е първата, уви, няма и да е последната, не хаби нерви залудо

Град
    Shumen
    Ami napravi si oshte 1 test za po-golqma sigurnost.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

от малък град съм..а колкото до наще не мисля да им казвам мога и сама да се справя а иначе за теста да-след няколко дни пак;]

Град
    София
    от малък град съм..а колкото до наще не мисля да им казвам мога и сама да се справя а иначе за теста да-след няколко дни пак;]
    Какво значи сама?!?!?А момчето? Той да не само "тъпкач"?И той е отговорен, колкото и ти!Ако толкова му е отговорността, по-добре го зарязвай докато е време!

нееее имах предвид без знанието на наще..обаче по-добре да не говорим за варианта "бременна съм",защото там е доста по сложно...една приятелка прави аборт и се осмелявам да кажа че знам какво е и не искам да минавам оттам..и от сега нататък само с презерватив!!!!!

Град
    София
    Аз не съм споменал думата "аборт" никъде Независимо от ситуацията той трябва да е с теб. Дори ако това означава само да се притеснява - няма да му се отрази никак зле.

Цитирай Първоначално написано от BabaVihronrav

Град
    София
    "недораслите безотговорни готЕни рискаджии" Аз съм съгласен само с тази част.

мене ако питаш нищо ти няма, нито е свършил в теб, теста ти е отрицателен... на всяко момиче се случва да му закъснее. след време си направи още един тест за собствено успокоение.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Понеже всички сме едни и същи организми сглобяващи ВОЛТРОН, знаем кво става с теб.... Заради смяната на сезона пичката ти се е бъгнала...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    причината за закъснение на месечния цикъл не е само бременост!!!!Има още доста фактори ,които влияят...поинтересувай се..

Град
    everywhere
    System halted! Please press reset button to try again.

Какви аборти, какви чудесии бе, я каква хубава и отговорна майка ще стане от тебе!

... и е хубаво да мислиш за презервативите ПРЕДИ, а не СЛЕД акта...

Град
    софия
    Амиии тук да не сме клиника или пък гадатели,врачки,генеколози ...откаде да знаем дали си или не си бременна??? Отиваш на лекар щом имаш някакви съмнения и си решаваш проблема
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

vij saveti mnogo polu4i..nqma da se povtarqm samo da te pitam 6tom si zn 4e togava ti e ovulaciqta za6to si riskuvala BES prez. ? karaite go po razumno
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си