.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Един проблем,помощ :)

Колкото и изтъркано да звучи немога да се целувам до сега съм нямал приятелка,на 17 съм ,просто чаках един истинки човек и го намерих,момче съм,тя е имала някакъв приятел за около 2 месеца,та притеснявям се какво да правя,тя има повече опит от мене,за мен това е недопустимо а не икам да и го кажа ,ще прозвучи смешно за мойте години...искам да е колкото се може по "перфектна" целувка и това да ми обяснявате че става от самосебеси ми е ясно но ми трябва време в упражнения...просто се налага от първия тъп да е колкото се може по “перфектно“ помагайте..мерси

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Абе спускай се по течението на реката и да не ти пука, че накрая завършва с водопад..
    И аз съм на 17, отскоро имам приятелка така че не се коси много
    Да не ти пука, пък тя като има чувства към теб няма да обърне такова внимание, че не можеш да се целуваш.. Не ми се вярва заради една целувка да те скъса..!
    А и първата целувка при новите двойки невинаги е сполучлива, защото секи си изгражда различен нацин на целуване, но след време ще стигнете до консенсус
    И езика го върти като бормашина в дъбова дъска :P

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    колко много подобни теми на тази има...все пак да се изкажа и аз...няма рецепти или книжка с подробно обяснение и картинки как да се целуваш(абе може и да има,ама...).просто следвай устните й и всичко ще е перфектно.не се коси.пък и по-добре й кажи.ако е свястно момичето ще те разбере съвсем спокойно и ще й се стори още по-яко.тамън ще те учи.каквото и да прочетеш или гледаш,колкото и да се упражняваш бъди сигурен,че като настъпи момента ще забравиш всичко и просто ще се отдадеш на момента.няма как да стане по схема.прекалено индивидуално е.ох,не знам...просто следвай инстинктите си!
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    В сърцата на хората.
    Голям проблем е това!!!!! -
    На първа среща недей да я целуваш с език,ако тя тръгне с езика давай и ти.Не трябва да ти пука в тоя момент - ако искаш да постигнеш нещо.
    После ще бъдеш спокоен и няма да се притесняваш, и всичко че се подреди!

Град
    < 33
    Еми малко тъпо звучи , щото всеки го казва ,
    ама то тва си е истината .. Не може да се обясни как
    да се целуваш ... То просто си идва моментът и става ..
    Споко , не се паникьосвай ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Не аз не се паникьосвам,просто не искам да изглеждам тъпо хаха не че няма да ме разбеше но не искам да почвам с фал хах това за езика ми е ястно амаа баш целувката ми е по сложна гледах разни “филмчета“ гледам че примерно момчето целува долната устна,а момичето обратното или нещо такова

Град
    < 33
    Амм вярно ,, тфа с филмите е идея ..
    Няма значение коя устна ще целунеш
    И не , няма да се изложиш ,,
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Амм вярно ,, тфа с филмите е идея ..
    Няма значение коя устна ще целунеш
    Да де ама така ли се прави ?

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    нормално си е .... никой не е перфектен от първия път.... така че спокойно...

Ахаа ето за това питах

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Целувка просто....изгледай някой филм!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Един проблем,помощ :)

Апетита идва с яденето. А иначе целувай златаната рибка - анатомично разлика почти няма (go mitko, go)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Един проблем,помощ :)

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    (go mitko, go)

По темата: 1вият път е добре да си помогнеш с ръка за да не ти мърда
    Като я "захапеш" ще усетиш какво да правиш чат пат... а и моля те недей да и отхапваш главата ще кръвта трудно се пере.

гуд лък

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    защото секи си изгражда различен нацин на целуване
    Моя наЦин е Бътерфлай Има още нацини делфин, стандартен и бавноразвиващ се... /съжалявам не се сдържах/

Споко пич. Най-добре и кажи, ще я накара да се почувства по-специална... Като дойде момента не се спичай, да не направиш някоя беля...
    An Evil Man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си