- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми излиза от главата
хора помощ той е нещасник днес ме нарани не знае че го харесвам и не мога да си го извадя от главата хелп![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
свикни с мисълта, че е нещасник и с малко желание и много воля ще го забравиш![]()
повярвай пробвала съмПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
тогава си намери друг, не мисли за него, излизай с приятели, ходи по купони, дискотеки, прави това, което те прави щастлива и те кара да мислиш за друго, но не и за него.. винаги има начин!! Винаги! Труден или лесен, но все го имаПървоначално написано от anitram
![]()
кжи му, може да си промени отношениетоПървоначално написано от anitram
Raise your fist!
Поговори с него, щом не можеш да си го извадиш от главата, може с един хубав разговор да успееш да го промениш
An Evil Man
А той знае ли кфо изпитваш към него ?
Ако можеш да поясниш как те е наранил , няма да е лошо ,,
Поговори с него , както казаха преди мене , тфа може да помогне ,,
Actions speaks louder then words .. >.<
Той е нещастник,а ти продължаваш да си тровиш живота като мислиш за него,я го зарязвай пък като му дойде акъла пак си поговорете![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!