- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странна работа
az sym deveti klas i ot tazi godina sym v edin klas sys mom4e,koeto e mng ymno bogato vsi4ko,no se se razbirame! postoqnno se zaqjda s men no se celyvahme a toy kaza 4e neiska ni6to po-ve4e iska samo da me ... !!!a az naistina go ahresvam ?kak da postypq?kak da go nakaram da me obi4a???/ za6toto vis4ki y4iteli puk tvyrdqt 4e mnogo se haresvame a toy v 4asovete vse me gleda i gleda a ponqkoga zapo4va da se zqjda i obijda po na4in, po koyto mn me zabolqva...
определено не си девети клас.. пишеш като някоя 12 годишна..
не можеш да накараш човек да те харесва, та камоли да те обича.. насила хубост не става.. Примири се смисълта.. и кое му харесваш..
Обидите ли !? .. ти въобще самочувствие нещо имаш ли или? Щото ако бях на твое място нямаше и да го погледна..
Започни да го отбягваш,направи се на недостъпна,той сам че си дойде - ако те харесва.
hah otnosno samo4yvstvieto da imam si i to malko v pove4ko ot vr na vreme,no vinagi sym yvajavala horata okolo mene i gledam da ne gi nagrybqvam,a sre6ty 4yvstvata si se borq i ne gi priznavam no...te nemogat da se spirat,a otnosno klasa da deveti sym povqrvay mivse pak blagodarq i na dvama vi za syvetite
![]()
Еми то е ясно .. Поне е бил откровен с тебе , че иска само да спи с тебе ..
Не можеш да накараш един човек да те обича .. Примири се ..
Лично аз не бих даже се целувала с него като знам ,че ей така само си
играе с мене и после ще ме обижда пред класа ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<