- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връщане на подаръци?!
Въпросът ми е приоритетно насочен към мъжете, но ще се радвам и на женски мнения.
Как бихте се почувствали, ако след раздяла бившото гадже, на което сте държали и тя (той) ви е обичал, поиска да й (му) върнете подарък, който ви е дала (дал)?
Като допълнение ще ми е интересно и дали вие сте си искали някой подарък след край на някоя връзка?! Ако имате такива случаи зашо го направихте и как реагира бившата половинка? Как стана номера с връщането..?
Мерси
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Все интересни теми от тебе..
Самата мисъл да си поискам подарък от бивша ми звучи някак глупаво.. вярно съм пръскал доста пари само за подаръци и то все на момичета, които съм си мислил, че са влюбени в мен, но.. Абе не съжалявам, че съм им правил подаръци.. радвам се, че има и нещо материално, с което да ме запомнят и като го видят и да се сещат какво момче съм бил и поради каква детинска причина са ме зарязли или каква глупост са направили за да ги зарежа.... въобще ако са пораснали де.. Та.. никога не бих направил подобно нещо - смешно е..
Би ми станало гадно.
Това е много глупаво.След като си го подарил,то си остава за човека,за какво му е на него?!
Не бих си поискала подаръците никой път.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ne sum vru6ala podaruk,puk i nqkak si e tupo,za6oto vse pak tva e podaruk i malko ili mn e nqkakuv spomen,ako nqkoi mi vurne podaruka,6e se po4yvstvam mn gadno i estt nqma da go vzema,a 6e my kaja da si go zadurji
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бих се почувствала глупаво(че съм можела да си хабя времето с такъв човек) и със сигурност щеше да ми стане смешно(то си е за смях), но и неприятно. Между другото на сестра ми й се беше случило веднъж. То беше много отдавна и аз бях още мъничка, но съм го запомнила. Бяха се разделили с нейния приятел и тя беше в някакво заведение мисля. Оказа се че и той е бил там и както сестра ми си седяла, неговата сестра дошла и й казала, че еди кой си искал тя(сестра ми) да му върня гривната или пръстена, който той и бил подарил(не помня точно какво беше)
Според мен е адски глупаво. Той й е подарил въпросното бижу, когато са се обичали и единственаат мисъл, която ми идва на ум е, че той го е искал обратно, за да го подари на някоя друга. Което също е смешно...
Олеле.. отчаяхте ме![]()
Стига бе.. ти сериозно ли искаш да си върнеш някой от подаръците.. ? Аз винаги като съм купувал и все искам да ги запазя за себе си, защото все ми харесват много, ама чак да си ги задържа или да искам да ми ги върнат.. странно..
за мен това е пълна глупост!Никога не бих си поискала подарък,това е все едно да се изплюеш в лицето на човек,когото си обичал,заявявайки му "това по между ни не беше нищо,само си запълвах времето".А ако някой си поиска подаръка не бих му го върнала,първо,защото по този начин ме обиждо и второ,това е част от спомените
Ми до сега никой не ми е казвал конкретно да си му върна подаръците,а още по-малко аз да си ги поискам от него!Тва е най-тъпото нещо което някой може да направи.
След раздяла аз съм си връщала подаръците и то само бижутата,защото са били златни.А да връщам дрехи,играчки,сувенири и всякакви такива неща,който са на половина изхабени или не вършат работа на противоположният пол,не съм.
Става въпрос за едно малко камъче, което намерих на улицата и което му подарих, защото в момента, когато го видях, си мислех за него. Подарявала съм му и друго нещо, но не го икам - нека то да му остане за спомен от мен. Но точно това камъче...Първоначално написано от suitable
Ако ви разкажа причината, поради която си го поисках обратно, ще ме вземете за луда!![]()
Моята бивша се опита да ми върне 3-те украшения Swarovski, които й бях подарил по различни поводи. Особено държеше да върне голямото червено сърце, защото то носело някакви чувства, които вече няма към мен и не може да го носи просто така. Отказах да взема нещата. Сега не знам носи ли ги и дали не ги е изхвърлила. Подаръка си е подарък. Не се връща.Първоначално написано от neznaesh
Това е сърцето и следващата ми приятелка също ще получи такова за първия ни св. Валентин. http://www.swarovski.com/Web_AA/en/6...t_Pendant.html
Ще осъзная какво идиотско същество е бил.![]()
Няма да ми стане приятно разбира се, още повече като се има предвид, че аз съм много емоционална към вещите си. Но ще му го върна естествено и тотално ще го залича от живота си.Поне ще си е прибрал и спомените с него.
Аз никога не бих поискала свой подарък от някого. Това би било под достойнството ми.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
наистина това е най-тъпото нещо, което съм чувала![]()
никога не съм си искала подаръци обратно, нито момчетата са искали от мен..
но ако някой рече да поиска подарък обратно, ще му го върна и поне ще знам, що за боклук е бил![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
що за тъпотия???
никога не съм искала да ми връщат подаръци и аз никога не съм връщала и все пак ако се случи накой да си поиска подаръка от мен ще му го върна и ще му се изсмея в лицето!!!
Според мен това е ужасно.Така изглежда,сякаш толкова харесваш това сърце,че искаш да го подаряваш на всяка от приятелките си и няма значение дали те харесват (носят) такива неща и т.н.Първоначално написано от dimitar_ak
Като избираш подарък,го избираш специално за човека за когото е,а не за всеки,защото е хубав.Подаръкът трябва да е специален и да говори за това,че си мислил за него/нея като си го избирал.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
хахаха, винаги мож е да извърти някоя по-така дума и да стане специален![]()
![]()
сега сериозно:
ми, че може и двете да са еднакъв тип и да харесват еднакви неща![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Иначе, ако става дума за подарък скъпа кола, къща или нещо такова и ми е направила мръсно и си врътне гъза.. оо ще си го взема не ами.. и още ще искам ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами кофти ще се почувствам...
Не съм си искала подаръците, нито на мен някой ми ги е искал, но ми се е случвало за други неща да ми кажат "взимай си еди кво", "не ти искам вече еди що си"... и доста гадно съм се чувствала![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Кой идиот (с извинение) би поискал да му се върне нещо,което е ПОДАРИЛ?!
Иначе веднъж аз самата върнах един подарък на бившо гаджеТака де по-точно го дадох на сестра му
Просто бях прекалено изнервена и исках да разкарам всичко,което ми напомняше за него,а този огромен мечок беше нещо,което не можех да скрия в някой шкаф
Дадох й го ... А тя горката като се разплака
Почна да нарежда батко си по телефона и куп други неща
... Нооо това е друга тема
![]()
И така деВърнах му мечока и на следващия ден той дойде заедно с мечето и започна да ми се обяснява,извинява и най на края се оправихме
(добре,че се бяхме скарали за няк'ва простутия)
Случвало се е.Исках си едни наши снимки и една играчка,които му подарих и той много им се радва.Не сме ходили с него,само се зарибявашме.Но веднъж се скарахме и той ми посегна с бухалка.После една приятелка отиде и му ги иска,защото след случката не исках да го виждам изобщо.А когато ги получих ги накъсах и изхвърлих ...
Никога не ми се е случвало и според мен е супер тъпо да искаш нещо,което си подарил. А ако някой някога ми поиска да му върна подарък - нп,всеки има право на избор как да си избива комплексите!![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Това е напълно детска постапка - "Дай си ми куклата, на ти парцалите"
По темата: В тоя случай,няма да ми пука особено,с тая постапка най-много да ме оделичи от нея,говоря за каквито и де взаимоотношения - приятелски или познати, никакви.
Не ми се е случвало, но предполагам че освен ако не е някакъв младоженски подарък (=нещо по-сериозно) не бих си го искала. Единствено ми се е случвало да си забравя някой диск или нещо дребно, но не съм ходила да си го искам.
Друго е да си му върнеш ти неговите подаръци, защото не ги искаш. Предположих, че това ще питаш.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
като се разделих с бившия ми преди година първата мисъл ми беше че ще си поиска подаръците които ми е правил и как аз ще му ги върна но не ги поиска и аз не поисках моите все пак са нарекъни за него и въпреки раздялата като види подаръка да се сеща че аз съм му го дала
една приятелка след като се раздели с бившия и му върна плюшеното куче което и подари и като ми го каза бях някаккато я питах ТОЙ КВО ТИ КАЗА и тя ПЪРВО ОТКАЗА НО ПОСЛЕ ГО ВЗЕ
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
подаръка е нещо което даваш доброволно, никой не те кара, ако си го поискаш значи не си била искрена когато си го подарила![]()