- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнооого го харесвам,обаче..
обаче е по-малък от мен с 1 клас ... на години е колкото менбеше толкова тъпо като разбрах в кой клас ее ,а изглежда много по-голям наистина...много е различен от връстниците си,а и се води с по-големи от него ... абее каква ирония само .. такова момче да е в ОСМИ клас
![]()
![]()
![]()
![]()
толкова съм влюбенаа ноо спира ме да действам само това,че е в ОСМИ клас
![]()
мисля че не е толкова фатална една година като имам предвид зрялото му държание ,вид и тн,но все пак осми клас...
дайте си мнението
![]()
И какво от това???Като го харесваш какъв е проблема.Срам ли те е нещо,да не видят приятелките?Като ти харесва ако имаш смелостта да го направиш действай.Въпросът е дали и той те харесва.Ако и двамата се харесвате,взимайте се.Къде видя проблем?
Къде пък я видя тази една година?!
Нали е,колкото теб ... Какво значение има кой клас е?!
А и дори да беше с една година по-малък от теб пак не виждам,какъв е проблема ... Най-вече след като сама казваш,че изглежда доста по-голям![]()
Като го харесваш тооооооооооооолкова много 1 година не би те спряла.. а и ти каза че е на твоите години и тогава не знам какво толкова те интересува, че е 8 клас..
Stay up all night with the stars *
За любовта няма възраст
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Добре нали е колкото теб на години ,
кфо те боли ,че е в 8ми клас?
А и да беше по-малък от теб , щом го хареваш
няма значение на колко е .. Толкова много ли се
страхуваш какво ще кажат другите?![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Сякаш не тя,а приятелите й ще ходят с него ...Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
![]()
![]()
Аз съм била с момче 2 години по - малко от мен . Сладко е
![]()
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
тцтц.... това ,че е по-малък не означава нищо! Действай!
Първоначално написано от krisence
![]()
Леле мн зле срам ли те от това, че той е с един клас по-малък ми да ти кажа няма нищо срамно аз довчера ходих с момче по-малко от мен с 1 година и btw внимавай и моя излеждаше по-голям и по-зрял за възрастта си, но понякога реалността е съвсем друга....![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Сещам се само за една фраза от песен " Ти си само осми клас"![]()
![]()
An Evil Man
6tom ste na edni godini kvo zna4enie ima klasaa i vajnoto e ti da si go haresva6 a ne kvo mislqt drugite
![]()
pak i ne mislq 4e godinite sa pre4ka samo ako ne se darji kato bebe
uspeh
![]()
![]()
а какви ми ги въртиииишПървоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Какво значение има?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
бом бокПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
А иначе фащай го пичагата, пък другото не е важно
An Evil Man
Благодаря ви за мненията,мисля че сте прави![]()
![]()
Това наистина не трябва да те бърка. Щом го харесваш..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Важното е любов да има пък за годините да не ти пука![]()
Хората са казали земи си кака да те отраками взимайте се.Аре успех
![]()