.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от grivnichka
    Aми спорта ми е бягане( от време на време),защото наистина нямам време за повече. И упражнения в домашни условия. Например.. Въртене на обръч,скачане на въже,клакания. Освен това (ще) ходя повече пеш.. Напоследък ми се случва доста често.

За храната..
    ами..
    Аз понеже съм от скоро на такъв режим и досега плодове и салатки (3 дни ).
    За сега няма резултат,но се иска постоянство,знам!
    Включи нетлъсто месо и вода! Тя е много важна! Аз съм на същия режим като теб и общо взето имам да сваля идентични килограми ... Спорта ми е горе-долу като твоя: тичане + спорт в домашна обстановка. Забелязах, че свалям само ако приемам поне по 2,5 литра вода на ден. (75% от нея приемам след десет и половина вечерта) Иначе не знам защо, но няма никакъв ефект при мен.

Мерси много на всичкиии..
    И само още един въпрос..
    Извара може ли да се яде?

Бях чела в една мноооого стара тема,че едно момиче ядяло варено жито с малко мед.. и се отслабвало
    Възможно ли е?

Голям фен

Re: отслабване

Цитирай Първоначално написано от grivnichka
    Та..
    днес я карах само на ябълки (четири) и въобще не съм гладнааа като за мен е СУПЕР ОЧУДВАЩО!
    !
    Еййй момичета....така само си разваляте организмите...момичетата,ко ито като кажат на диета съм и спират да ядат всичко това е ТОЛКОВА ГРЕШНО!!! Яж те си всичко просто определено количество,но от всичко..смл искам да кажа като ви се яде нещо си го яжте...щото така си прецаквате организма...имах 1 приятелка,която за 1 ден пиеше 1 натурален сок и нищо друго..ама и ставаше лошо излизаха й 1 такива по кожата абе ужас просто...

Супер фен Аватара на galu6a
    дадох само като пример този режим,който спазвам аз това е само пример всеки както иска да си постри дните аз в момнета усилих малко хранато ,но пък и започнах спорт
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си