- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване
Включи нетлъсто месо и вода! Тя е много важна! Аз съм на същия режим като теб и общо взето имам да сваля идентични килограми ... Спорта ми е горе-долу като твоя: тичане + спорт в домашна обстановка. Забелязах, че свалям само ако приемам поне по 2,5 литра вода на ден. (75% от нея приемам след десет и половина вечерта) Иначе не знам защо, но няма никакъв ефект при мен.Първоначално написано от grivnichka
Мерси много на всичкиии..![]()
И само още един въпрос..
Извара може ли да се яде?
Бях чела в една мноооого стара тема,че едно момиче ядяло варено жито с малко мед.. и се отслабвало![]()
Възможно ли е?
Еййй момичета....така само си разваляте организмите...момичетата,ко ито като кажат на диета съм и спират да ядат всичко това е ТОЛКОВА ГРЕШНО!!! Яж те си всичко просто определено количество,но от всичко..смл искам да кажа като ви се яде нещо си го яжте...щото така си прецаквате организма...имах 1 приятелка,която за 1 ден пиеше 1 натурален сок и нищо друго..ама и ставаше лошо излизаха й 1 такива по кожата абе ужас просто...Първоначално написано от grivnichka
дадох само като пример този режим,който спазвам аз това е само пример всеки както иска да си постри дните аз в момнета усилих малко хранато ,но пък и започнах спорт![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
E,kak varvi?