.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    в света на приключенията ..

Едно въпросче ...

Дреболия...ама да попитам...
    Когато тичам повече понякога ме заболява корема-по-точно под левите или под десните ребра.Отляво знам ,че е нормално ,защото там е далакът и като тичаш се напомпва внезапно с кръв и боли.А отдясно нормално ли е?

Re: Едно въпросче ...

Цитирай Първоначално написано от clever
    Дреболия...ама да попитам...
    Когато тичам повече понякога ме заболява корема-по-точно под левите или под десните ребра.Отляво знам ,че е нормално ,защото там е далакът и като тичаш се напомпва внезапно с кръв и боли.А отдясно нормално ли е?
    Слаби са ти мускулите в коремната кухина и при натоварване отделни мускули се съкращават и боли .
    Йога и мъдрост

Град
    Странно да са ми слаби... та аз правя по 200 коремни преси всеки ден от 3 години!

Град
    София
    От дясната страна те боли и те стяга диафрагмата. Другия вариант е да ти се натрупва млечна киселина отстрани на мускулите, които не тренираш на корема! Коремни преси се правят за горната част, така че не мисли, че ти е здрав корема, след като правиш по 200 коремни преси.
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    лекара ще ти каже най добре за това го посети тук едва ли ще получиш компетентно мнение по въпроса

Град
    Благодаря на всички за отг.
    Е ,не смятам да ходя на лекар за нещо такова...не ми изглежда сериозно, а и не ми създава проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си