Цитирай Първоначално написано от beiho
Дай си равносметка какво си му сторила, когато сте били заедно, иначе щеше да продължава да те обича.Ако си била инат и капризна, то не очаквай да се върне при теб, ако е намерил някоя по-добра от теб.Щом мислиш, че трябва да е само твой, това означава, че не си му давала свобода и тогава и мисля, че е прав, понеже вие момичетата не знаете какво е граница и задушавате човека до себе си със сляпата си любов и да се сърдите на всички дреболии. Просто си мислите, че щом го обичате до полуда, той няма право да ви се ядосва или да прави грешки спрямо вас.Той ви обича но за известно време, около 2-3 години му напълвате душата с всичките си дразги и той накрая решава да жертва любовта си в името на един по-спокоен живот и си дава още един шанс да намери някоя, която да не е лигла и да му диша на врата за всичко щяло и нещяло!!!!!
kak moje6 da govori6 taka.. ne ne sym bila kaprizna naprotiv kazval mi e 4e sym prekaleno dobra za nego. Toi me e naranqval mnogo i se 4uvstva6e guzen. Kazva6e 4e nemoje da ponasq gledkata ot razplakanite mi o4i. 4e se izmy4va za tova koeto mi pri4inqva. Nie bqhme mn razli4ni i tova pre4e6e. No 6tom sme se sybirali za tezi 3 god 2 pyti imam nadejda 4e pak 6te stane. Ne me misli za ligna molq te. Ne6tata izob6to ne stoqt taka. I da.. imam za6to da vqrvam 4e ne vsi4ko e zagubeno.. i zatova sym obyrkana..