- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обувки мнение
Просто имате различни вкусове и на мен на ми харесват, но сигурно на доста от съфорумците ще им допаднат ...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Ами малко са ми тип "китайско евтини", а по принцип има и китайки, които изглеждат по-добре. И лаченото не ми допада като цяло, но всеки с вкуса си. Важното е на теб да ти харесват![]()
Абе сестра ти по-малка или е по-голяма ?![]()
извинявай,ако не съм го прочела без да искам някъде
Биват, ве... К'во им е?![]()
Не са най-яките обувки, които съм виждала, но една жена трябва да има и обувки за различни сличаи, така че...
Не са лоши, симпатични са![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Не са лоши, но зависи с какво ги носиш .
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Въпрос на вкус му се вика на това.
Отпред не ми харесват, иначе моделът не е лош.
не ми допадат
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На мен не ми харесват. Харесвам по - тънки токчета и по - високи.
Отпред също не ми харесват и въобще като модел.
Но в крайна сметка ти ще си ги носиш, не сестра ти или ние, така че важното е на теб да си ти харесват.
Ми не с грозни, но нещо не ми харесват ако трябва да съм честна![]()
+1 , а на мен ми приличат като за жена към 30-40 г. !за някакъв тоалетПървоначално написано от Jaffs
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не ми харесват, но въпрос на вкус.
Не се води толкова по мнението на другите.![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Хубавото им е само че са лачени..аз лично не бих си купила точно такъв модел някак си не е на мястото си нз. Ам мое мнение..секи има вкус![]()
Akcent - delight (music)
На мен не ми харесват много, но ти не трябва да се влияеш от чуждо мнение било то и на сестра тиВсеки си има вкус.
Stay up all night with the stars *
Лично на мен не ми допадат, но всеки с вкуса сиЩом ти харесват си ги носи и не слушай другите.
Лично-не са хубави,а приличат на биташки чехли,сестра ти е права....
И на мен не ми допадат, но важното е, че ти ще си ги носиш с удоволствие, защото на теб ти харесват.
Важното е теб да те кефят...на мен лично ми изглеждат ужасно бабешки...но въпрос на мнениеНоси си ги със здраве
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не ми допадат![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ужасни са според мене![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това,което е направила сестра ти не мисля,че е особено приятно..все пак всеки си има право на мнение,а тя като сестра е трябвало да ти даде съвет,но не и да си наложи мнението!![]()
**ако трябва да отговоря аз лично за себе си..може би не са лоши,но не ги харесвам лачени.
To infinity and beyond.
Първоначално написано от sladur4etyYy
^^и на мен не ми харесват, но не защото не са хубави, ами щото аз не харесвам нищо друго освен кецки![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!