.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132
    Голям фен Аватара на akinom

Да смъкнем килцата *DIARY*

Здравейте, момичета!
    Идеята за създаването на този дневник възникна от темата на lacroix , за което съм и много благодарна.
    При едни от нас килограмите са малко в повече и за да сме по- уверени в себе си, по- ентусиазирани и подкрепяни в мисия - отслабване - ще посещаваме тази тема редовно ( е, надеждата умира последна, но все пак наистина ще е добре да се подкрепяме взаимно )
    Та .. тук кой знае какви правила няма, просто трябва да споделяме как върви мисията ( вс. чувства, преживявания, комплименти, емоции , стрелки на кантарчето и т.н. )

Нека никой килограм повече да не ни се упира, нека съвестта да не ни спира и в този форум да се подкрепим за лятото да се стопим..
    Успех момичета, споделяйте!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    това не приличали на http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EB%E0%ED%EA%E8

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93

Moже и да забелязваш прилика, но това е ново и различно...
    Супер коментар постна, ако желаеш присъедини се , ако ли не, моляте не съсипвай темата.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Ами предлагам като за начало всички да напишем по нещичко за нас и проблемите ни с килограмите:
    1.Проблем-Винаги хората са ми казвали че съм мн хубава и тнг.Но действително, погледна ли се в огледалото виждам поне 7 кг в повече, не ми седят тесни дрехи и реших да се хвана в ръце.Започнах серия от гадни диети, от които лесно се отказвам и вече незнам какво да правя, надявам се вашата подкрепа да ме държи
    2.Моята диета: Мисля за диета с ябълки, демек 1 ден по 5 ябълки и да правя някъкви упражнения за.... колкото издържа!
    3.Цел:6-7 кг

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    2.Моята диета: Мисля за диета с ябълки, демек 1 ден по 5 ябълки и да правя някъкви упражнения за.... колкото издържа!
    Дам добре е...например аз за около 2 седмици свалих 3кл. или повече нз... с такива неща от сорта ядълки...например за закуска 1 ябълка,за обяд 1-2 ябълки, а за вечеря някаква "манджа" например грах,ориз или пък гювеч - все неща със зеленчуци.Хем са полезни - хем са по-малко калорични. и така с тази храна и също така секи ден вървя по 1 час и половина,бягам към 10 мин. и разни др упражнения...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93

Moже и да забелязваш прилика, но това е ново и различно...
    Супер коментар постна, ако желаеш присъедини се , ако ли не, моляте не съсипвай темата.
    окс с удоволствие ще изслушам (изчета) какви са разликите а по темата..кво точно очакваш да пиша?? аз лично имам около 5 излишни килограма . 155 / 57 и мисля че 52 ще са ми добре. Първо бях 58 и половина де ама свалих килограм и половина за около..месе ци половина декември-януари (бях си харесала едно момче..а като си харесам и не мога да мисля за ядене направо ми се гади ) и хубаво обаче емоциите покрай това момче взеха да отшумяват в смисъл харесвам го,но апетита ми се възвърна.А от 1 седмица забелязах че ям страшно много в сравнение с преди направо нз нормално ли е и си заклецнах на 57 килограма и не съм мърдала..в смисъл исках до 1 март да съм станала 56..ама февруари тоя един килограм дет трябваше да свая го пропуснах ии..нз просто как да го преборя тоя апетит...примерно сега за вечеря кво ли не ядох..содена питка,боб, яйце и една флийка с маргарин и сладко от сини сливи някво домашно..и в момента се чувствам кат някой мечок иначе мисля че единствената причина че не натрупвам килограми след толкос много ядене е може би щото събота и неделя вървя доста(поне за мен са доста)..за 2та дена ми се събират около 12 км извървени + тренировката (тенис на корт) иначе от понеделник до петък движението ми е по малко...и вечер правя коремни преси..ем тва е...вие имали ли сте някви такива "приливи и отливи" на апетита щото е направо ужасно..мога да изям всичко , което е сложено на масата

Cruel Intentions

Бройте ме и мен.
    То моето вече не е диета,а по-скоро огранираване.Искам да смъкна още 2/3 кг.Значи аз гледам да пия повече вода,да огранича сладкото,соленото тестеното и пърженото.Правя упражнения и тичам,ако не мога всеки ден,то поне през ден(гледам да е редовно).Надявам се да има резултат.

П.П. Lacroix не си изтощавай организма толкова.По-добре на закуска яж по едно яйце или кисело мляко ( с нисък процент на масленост) и пий повече течности(но не прекалявай)
    Успех!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз смятам от утре да започна с изключване на всякакви сладки и тестени неща,пърженици и т.н. Да наблегна на по здравословното хранене (плодове,месо,ядки,сирене,м яко т.н.) + някакви упражнения и половин час танци.

При мен това действа ,лятото стигнах до 49кг;д
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Там някЪде...
    абе и аз от утре ще почна да пиша тука с вас.Иска ми се да сваля още 3 до 5 кила. Ще пиша кво съм яла,кви упражнения съм правила.Ще е хубаво ако всички почнем заедно и пишем заедно и накрая да видим при кой е имало най-голям резултат...

Град
    Wonderland
    Аз пък винаги съм била супер слаба,ама от 42 кг бях станала 49 заради бирената мая,тогава се панирах,бях изпаднала в депресия и не успях да отслабна цяла година,върнах килограмите си с много спорт и двъседмична диета с плодове и картофи сега съм 46-47 и се чувствам добре

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    [/b]
    Ъъъ, а храна няма ли? Как ги закова тия 5 ябълки? Това като един разтоварващ ден ли ще е, или планираш всеки ден така да си тормозиш организма?

Иначе и аз искам малко да се стегна - напоследък само седя превита над листа за рисуване или над компютър и просто подивявам. Планът за действие - час упражнения всеки ден, включващ някакво тичане в парка, когато няма риск да ми измръзнат мартинките, повече плодове и зеленчуци, по-малко сладолед (без който аз не виждам смисъл в съществуването ) Вечеря - не по-късно от 6 вечерта (дългогодишният ми опит е доказал, че се чувствам далеч по-добре и по-лесно регулирам теглото си, когато не се храня след 6-7 вечерта)...ииии...май това е всичко. Цел - 1-2-3кг по-малко и да се чувствам малко по-жизнена, че това недоспиване, нередовно хранене и липса на движение ужасно ме подтискат...

Иначе като килограми - аз винаги съм си била пухкава (а ние, пухкавите, на това му викаме "апетитна" ) Трябва да съм 1.66-7, 55-6кг съм (ама до преди две-три години и 62-3 съм била (в най-ужасяващите периоди 64)), но тъй като никога не съм усещала теглото ми да ме възпрепятства по какъвто и да е начин, никога не съм се шашкала твърде много. Единствено преди 5-6 години (9 клас) нещо бях решила да се посветя на диетата с ябълки, която споменахме по-горе, но след като си докарах колит и всякакви здравословни проблеми, реших, че не е за мене тая работа.

Град
    София
    бройте ме и мен та както предложи Lacroix да кажа и аз нещо за себе си... ами значи тежа 57 кг и съм висока 175 и сега предполагам ще кажете че нямам нужда но аз изкам да сваля поне 5-6 кг.. всеки ден карам велоаргометъра вкъщи сутрин по 15 км т.е 30 мин. а вечер след даскало по 10 км (20мин.) не ям след 8 вечерта и се старая да ям разделно примерно днес само месо и салата,утре само варива (ориз, боб, леща, картофи) и салата , другия ден само плодове и после пак от начало за да има и малко разнообразие в храната. от към месо ям само пилешко (бяло) варено или печено и понякога телешко (то също като пилешкото е ниско калорично) сладко , газирано , хляб и т.н вс това е изключено и въпреки това- резултат няма така съм от 2 седмици и нещо .. аз не очаквам ест за 2 седмици да се стопа ма не мръдвам и грам
    I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq

а да аз съм 1.67 и тежа 51

Град
    Wonderland
    163см-46/47кг

Няколко пъти съм опитвала да спазвам диета, но никога не се получава. През лятото имаше период, в който не ядях почти нищо. Появиха ми се стрии, но отслабнах. След това започнах да се храня уж здравословно и тичах на стадиона. Нещата се получаваха, но започнахме училище и всичко се развали. Напълнях с около 3 кг, защото ядях доста и не се движех достатъчно. Иначе сега скачам доста на въже, стегнах си много краката, но колената ми са ужасни. Иска ми се да сваля около 5 кг , но няма да издържа.

Амбицирана съм да го направя, но не мисля да спазвам точно определена диета, а нещо наложено от мен.. примерно без вечеря или нещо малко, за закуска нещо повече, а на обяд "Активия".. повече течности, без НИКАКВО сладко, и ако огладнея някакъв плод или ядки.. също така и фитнес един път в седмицата, просто времето не ми го позволява за повече

Момичета супер е темата ... та съгласна съм да казваме и споделяме кои какво е ял и какви упражнения е правил за да видим накрая успеха... аз сега ще кажа за себе си какво правих и ядох днес (ям разделно между другото от 2 дни насам ) та яла съм малко ориз, леща, половин ябълка, содена домашна пълнозърнеста питка(3), малко четвърт помело, кисело мляко с една лъжичка мед ииии съм спорувала час и половина - танци плюс почти час бягане.... е няма как ..... трябва много тренировки за тези "последни" или при мен почти постоянни 3-4 кг

Еми аз съм 180 и съм 60 кг и целта ми е да смъкна 3-4 кг, ходя на фитнес, гледам да не ям много сладко, което е невъзможно понеже имам ниско кръвно и като съм на път да припадна трябва да нагъна един шоколадец, не ям след 6 , никакъв алкохол особено бира(най-трудното след шоколада) , не пия безалкохолни, ядки и такива...

наркотици и дискотеки ... ей тва е най лесния начин

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Преди две години за 1-2 месеца бях свалила почти 20 кг,нищо не ядях само на вода.В началото е гадно ама после се свиква.Само дето после не можех да ям нищо и повръщах постоянно..Караха ме да ям на сила и ме помъкнаха по доктори и тей....И бях станала към 40 кг..И в продължение на 2 години си върнах кг..И вече съм към 50 и нещо ;/

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Хубава тема!
    Аз съм 1,74 и съм 54 кг ( поне за последно бях толкова). Искам да се стегна малко и да смъкна 2 кг. Евала на всички, които са се отказали от сладкото, пърженото и т.н. Аз без сладко много трудно живея, аз ям почти само сладко май , което е доста лошо. Редовно си се храня след 6 часа, поради факта, че майка ми се прибира след 6 и тогава готви, а аз съм толкова мързеливо същество и никога не мога да си сготвя сама След няколко месеца е и балът и ми се иска да си оформя малко тялото

аз ви препоръчвам да изчакате да мине грипа, защото и аз все се лишавам, не ям това, не ям онова и мене първа ме хвана..грипа е ужасен! с повръщане, температура и всички екстри.. изчакайте да отмине и тогава се подлагайте на цитирам "1 ден ябълки" и тн ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вие не пазите диета! Вие гладувате!!!
    Трябва да се отслабва плавно и внимателно. Аз съм решила от 1-ви март да започна и до 11-ти април (РД на приятеля ми) да съм -5 кг. това е нормално отслабване-по кг седмично, без не ядене. От него само се засилва йо-йо ефектът.

Все още не съм решила какво ще правя като диета. Най-добре ми действа тази на Търманд, но ефектът не е дълготраен. Чудя се дали на доц. Байкова да не почна, точкова или 90 дневна...
    Или просто да направя като миналата година. За месец и 20 ни свалих доста повече от 5 кг като правех следното: сутрин и на лекции преди да се прибера в къщи-само кисело мляко с мюсли или само кисело мляко и 1 кафе със захарин. до 10 сутринта и нещо сладко-парче шоколад, бонбонче, сладоледче.
    Като се върна-около 2-2 и 30 малко от храната в къщи-месце и салатка, готвено или просто каквото има без хляб.
    Вечеря около 18-18 и 30 пак със същото. Без алкохол, без прехапване, без хляб, рядко пържено и сладко.

Пийте много течности, яжте по малко, но на често-5 пъти поне на ден, махнете хляба, junk food, алкохола и газираното, ограничете мазното и сладкото. По кг на седмица ви е гарантиран. А това е и полезното отслабване.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Чудя се дали на доц. Байкова да не почна, точкова или 90 дневна...

Пийте много течности, яжте по малко, но на често-5 пъти поне на ден, махнете хляба, junk food, алкохола и газираното, ограничете мазното и сладкото. По кг на седмица ви е гарантиран. А това е и полезното отслабване.
    При таз жена съм ходила преди 4-5 години. Каза ми че за подрастваща нищо ми няма и като цяло ми даде диета, която с почти нищо не се различаваше от това, което по начало си ядях. И като цяло май беше права - с времето тялото ми някак само си регулира килограмите.

Иначе като към съветите на Кремчето си прибави и малко повече движение, смятам, че това е един полезен и приятен начин на живот...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, да де .....и движение. Аз ползвам степера и малко каланетика. Това+горните съвети и малки прегрешения-килограм и половина надолу за седмица...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си