.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Прическа с голям обем

моляя помогнете ми искаммм да си направя прическаа с много голям обем ??? как да го направя плсс помогнете

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на galu6a
    правиш се с преса с преставка средни вафлички мн топирваш и мн лак и става ефетка наречен уоууу
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Отиваш на фризъор казваш му да те направи на пластове и след това само издухваш със сешоар отгоре и си 6+

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    правиш се с преса с преставка средни вафлички мн топирваш и мн лак и става ефетка наречен уоууу
    Стига с тези вафлички....

ahamzz ... etoo az moga da se topiramm amaa ne mi stawaa taka kaktoo iskamm .. hxah edin den stawa na dr den kato se naprawq pek ne stawa inachee mersii za syvetite :]

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Топирай се,като прихванеш пластовете и топираш ,започвайки от корените.Пръскаш лак,ппреса и т н.

ахам ... абе стана работата днеска ина4ее мерси многоо

Голям фен Аватара на cveteto64
    Без преса само топиране в корените и лак става мн добре
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Стига с тези вафлички....
    еми тя иска мн голям обим и такава става
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

мерсии все пакк но аз си успявам да си направя обемааа

Тогава какъв беше смисъла на темата ?! Толко ли не запомнихте от милионите теми пуснати за 'ОБЕМ', че се прави или с топиране, или със сешоар или преса с приставка 'вафлички' ... Използвай гугъл, след това пускай темата.. ако погледнеш раздела сигурно на всяка 2ра стр. ще има такава тема :P
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си