- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VIP Brother
Тоя сезон на VIP Brother май ще е пълен провал.VIP-овете са пълна трагедия.Какви випове може да са Милко Калайджиев,Софи Маринова и съсловието.......Това ли ни е VIP обществото.Пълна простотия,направо ужас.
а ти кога мислиш, че във вип брадър е имало ИСТИНСКИ випове?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не гледам риалита защото това е адската тъпотия, но трябва да има и такива за да се покаже на младите че техните идоли - чалга изпълнителите са пълни кретени. Ето ти пример от миналата година
[vbox7]http://vbox7.com/play:c648a07b[/vbox7]
Тия ли влязоха? Ахахах неее![]()
![]()
Да не са ги събрали да подкрепят ДПС на изборите![]()
Нещо не го бива този сезон, но и мястото на темата не е тук.![]()
просто не гледам такива неща. . .
Raise your fist!
Май само Ицо Хазарта става от там присъстващите.
Първоначално написано от x3eme
тоз пък кой беше?
Raise your fist!
За какво изобщо трябва да има тема за това![]()
![]()
.!.
Защо пък да не влязат?!След като предаването се прави с благотворителна цел и след като им блъскат по толкова хилядарки ...?Първоначално написано от Decu
Като цяло тоя сезон няма да е сред нещата,които ще гледам,май...Ако ще го гледам то то ще е след като изгонят Ели Раданова от Мюзик Айдъл (ноооооооооооо да се надяваме,че това няма да стане скоро!!!)
Според мен трябва да дарят сума от собствената си сметка,а не от смс-те на хората,а те са им платили солидно да влязат и да се правят на маймуни-както обичайно.Какъв ВИП е Милко или Софка,пародия....
Защото не биха паднали толкова ниско. Благотворителната цел, всъщност, мисля, че им е крайната такава. ;]Първоначално написано от 3oPuTy
Самата идея на V.I.P. Brother е нереална,в смисъл каква е тази благотворителност,при положение,че парите ,които са необходими за лукса на 'виповете' в къщата,вероятно надхвърлят 3 -4 пъти сумата,която ще бъде дарена,да не говорим,че на някои им е платено да влязат.....така,че всичко е PR и реклама,начин да вдигнат рейтинга си.
Те няма да го вдигнат, те ще го сринат !
Баааа какви ВИП-ове са сестрата на Ивайла Бакалова, то тя не е ВИП, камо ли сестра й.Мъжа на Софи Маринова, какъв ВИП е, деееба циганина мръсен.Ам оня внука на Тодор Живков? Или пък Саша Антунович като влезе утре.А и какъв беше тоя театър на Кошлуков?Какви са тея измислените предавания...
Много слаб сезон се очертава !
И на всичкото отгоре, абонатите на бТК не могат да ги гледат безплатно на живо![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Защо пък точно Милко Калайджиев да не е ВИП? Той е една икона и жива легенда, същински БоК!![]()
Левски шампион але але!
Ъпсурт...Първоначално написано от MostHated
излагаш се.
Сещам се за няколко неща, които стават от тях...Първоначално написано от TERRORMACHINE
Сапун?