- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VIP Brother
Аре обаче целта и средствата за постигането й да не ги смесваме. Като целта ти е да си благотворителен, защо всеки от тия вкарани Вип-ове не дадат по хиледарка на децата. Това е повече от унижение и за тях, но те са с ограничен капацитет, и за всички, които го гледат. Това срами не само тях, но тях това не ги инетресува, но и държавата. Това е жалко.Първоначално написано от DjBaloon
Е не изпитвам никаква злоба към тия неандерталци в къщата,просто ми е жал за хората,които са се зомбирали до такава степен,че с нетърпение очакват Шит Брадър ,е бива глупав народ.....затова няма да се оправи държавата ни,вместо хората да се интересуват от политика и национални проблеми те гледат шит.Първоначално написано от DjBaloon
Това е целта на медиите,да манипулират хората и да им пускат рекламата с онази циганка,която кове сърцето и звездата през 5 минути,за да не забравят хората да гледат The Mighty Show of the
Vulgar Idiotic Pigs----->V.I.P
Живеем в свободна държава.Всеки има право да гледа квото си иска.Като на някои не им харесва предаването просто да не си налагат мнението.Смятам,че на всички е ясно ,че парите които са платени за участието на "Виповете" и парите за построяването на къщата са в пъти повече от тези които ще се дадат за благотворителност.Но все пак гледайте малко положително на нещата.В крайна сметка колкото и пари да отидат за благотворителност е по-добре от колкото без хич..
Защо да дарят?Първоначално написано от afterforever
те влизат за да стимулират хората да бъдат съпричастни...
това е един вид помощ?!
Разбирам те че за тебе по-важно е друг да дари не ти
затова и никой не дарява,защото всеки чака съседа да дари,ама и съседа те чака ти да дариш,сещаш ли се?
жалко и смешно е
не знам как може даже да защитавате този недъг в българското мислене
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ти не си разбрала за какво спориме,нали?Първоначално написано от SoFarSoG00d
Просто реши че трябва да споделиш как мразиш всички?![]()
Ще даря, когато знам, че нещо ще се оправи. Не съм от хората, които имат пари, за да дават на вятъра.Първоначално написано от DjBaloon
дам всички българи са така ;]Първоначално написано от afterforever
Всички българи са като теб. Слагат всички българи под общ знаменател. Обвиняват всички българи за някакви. Не знам на какво да се благодаря за това, че съм роден със свободно от предразсъдъци съзнание, не деля хората по нации или пол, имам принципи, в които вярвам, но не дотолкова, че да не променя мнението си, ако ми дадат доводи. Едно от малкото неща, които не харесвам в себе си е, че когато хора, които дават някви неубедителни доводи, хулят на национална основа, порицавайки всички, без разлира се да ги познава, аз продължавам да засилвам вярата в собствените си принципи. Нищо, аз няма да пратя СМС-че, ти ще пратиш и за мен.![]()
един проблем когато обхваща 70% от дадено цяло,става проблем на цялото
не на отделните
или поне би било нормалено да стане така,а не
всеки да каже " ай...... майката" и да се обърне и да оправя сам
сеш се нали?
кефат ме доводите ти,убедителни са,100% много хора ще се фанат за тях,но дай да гледам по-реално на нещата
на някой места се включвах на някой не... не е било умишлено,но аз се включвам към тази част българи,ние сме такива
и докато не си търсим оправдание и да смучем тъпотии от пръстите си,вместо да погледнем реалноста няма и да се оправим
Да, когато 70 процента от дадено цяло, от организъм, от общество, което също е организъм, е болно - това е проблем на целия организъм. Айде сега ми кажи, ако болен е 1 процент е болен, това не е ли проблем пак на цялото?
*мислен момент за отговор*
А, сега когато си си отговорил ми отговори и на тоя въпрос: независимо от процента на заболялата част от организма - 70, 1, 99, това означава ли, че целият организъм е болен? Проблемът е общ, но самият факт, че има проблем, значи, че не всички са болни. По твоята логика, ако съм разбрал добре, ако 70процента от нещото е развалено, то всички са развалени. В организма 70 процента означава, че има още 30 процента с антитела, които могат да противодействат. Прекалето фигуративно, дано си ме разбрал правилно. Щом има проблем има решение. В момента, в който проблем спре да има, това вече е страшното.
Момент .. момент .. спри се .
Като ти е толкова зор отивай .. пускай смси .. гласувай .
Никой не те спира .
Както казах и аз бих пуснала смс .
Обаче да се опитваш да убеждаваш в някви безумни теории вече си е смешно .
Всички българи били такива .. какви ? Че не вярват на никой и нищо .. а защо ли ? Дали пък нямат причина ?
И като всички са толкова благотворително настроени .. айде бъркайте в банковите сметки и давайте .. само че всеки само си говори нали .
Ако бях .. недай си боже .. няква известна и с пари .. милиони пъти бих предпочела сама да бръкна и да даря нещо отколкото да се замесвам в предавания като това . Само че те и звезди не са . Просто искат имената им пак да започнат да се споменават понеже вече са позалезли .. пък да не говорим че някои от тях са по-малко и от пуяка в къщата . Или пък ако не да се бръкнат от джоба си .. що не дарят тия хиляда лева и тях на децата .. нали ъъ как беше .. поощрявали другите да дават .. и как го правят .. ? Като ядат по цял ден на корем и после са големите герои . Ай сиктир от тука .. в гооооляма заблуда си човек .
.!.
Е да, самият факт - какво прави Тошо Славков там?! Той VIP от коя страна е?
А Дачо .. на Софка мъжО .. или пък оня крокодил мис България .. еххх ех мъка .Първоначално написано от afterforever
.!.
извърташ си примерите...
разбирам че основната цел е да се спори,да и аз обичам много
но просто на тази тематика е грозно
много добре ме разбра с 70%
не се прави на ударен
много добре и осъзна че примера ти за разделението което даде в по-горния ти пост не важи
И да ако говорим за общество
ако 70% от него е развалено,цялото общество е развалено
в България не всички са бедни,но българия е бедна държава
нали така?!
говорим като цяло
има ли много богати и то хич не са малко,ама хич
има ли бедни-има
но България е бедна държава
ако случайно не си ме разбрал вече ме разбра
Но да се върнем на темата,защото така отклонявайки се след малко може да спорим за капитализма,а тва няма нищо общо
Проблема е че,
един човек като не е засегнат от нещо,той го гледа с надсмешка и ти си така сигурен съм
чакаш на другия
предпочиташ да кажеш,тва е нагласено...
тва е истината мой човек и за проценти да си говориме и за тригонометрия тва е истината
Е аз тях не ги обсъждам, гледах от политическа гледна точка. А Милко, а Ицо, а всички останали? Гала? Извинявам се, обаче сестрата от Либия?!?!Първоначално написано от woshata
Звездите на Бълария кво очакваш .Първоначално написано от afterforever
.!.
знаеш ли къв е смешния парадокс тука?Първоначално написано от woshata
че ти горовиш каква тъпня е това предаване,но дори не си разбрала това просто предаване (бях сигурен че ще я каже някой тая тъпня)
целта не е аз да пусна 8 000 000 смс-а
целта е всеки разумно мислещ човек да пусне по 1 смс
тва е целта,никой не те кара да дадеш 100000000
сещаш ли се колко далече си от това както иска предаването?
а защо аз говоря тия глупости... защото повечето осъзнавам че мислят като тебе
чакат на другия!
всеки вика,айде пусни ти
така е бейбйПървоначално написано от woshata
света е черен
всеки иска да те преебе
тия в къщата пият отлежало вино и се подиграват на децата без родители
броят си милионите които са им дали за да влезнат в тая къща и да си покажат новите прашки
и се смеят на хората пратили смс за благотворителна кауза
Май успях
говоря твоя език
е сега сигурно съм прав![]()
друго си е да мислиш че всичко е гадно и да говориш против всичко,да лесно е![]()
трудното е да осъзнаеш другото
Не вярвам обаче да може да се мери на Дуци Симонович по пиене все пак. Оня е ненадминат- щом и на тренировки ходи напоркан.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Вчера отбора на Устата рлззззз![]()
Ония футболиста е баси майтапа, а тоя Дачо ли къф беше е уникален музикален инвалид
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
so cheapПървоначално написано от SoFarSoG00d
абсолютноПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
много сме духовити нещо :РПървоначално написано от afterforever
да не си бъркал в торбата с шегите?![]()
трябва да се поддържа интригата все пакПървоначално написано от afterforever
![]()
Ей, шъ въ набия, стига спорили за глупости, че после трябва да трия![]()