- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VIP Brother
лапай, руски пъпчасал албинос-травеститПървоначално написано от MostHated
на майка ти знаеш къде
да изгниеш във волга
бактерия гнусна с 1943894 цирея по лицето
милко калайджиев да си исхвърли на трупЪъъЪъ на майка ти, а ти да ревеш и да я лижеш свиня мръсна, по пъпчасала и от баба си по хитлерово време!
Raise your fist!
Пуякът евгейни.
пуяка е култ,пък тоя внука на живков,нема такъв педераст..![]()
мриПървоначално написано от carinaNebula
Raise your fist!
^Много си остър. Да не ти е фр?
абе готин,я върви си изливай гнева някъде другаде,не ти е мястото тука да се правиш на интересен,ае чупка..Първоначално написано от MostHated
ицееее....![]()
![]()
![]()
![]()
В таз вечерното издание просто беша пълен провал.....Първо тая новата миска като влезе предизвика фурор във освиркванията,после пък вкараха някъв пуак на име Евгени.....
Ако тоя сезон не беше благотворителен просто нямаше да има никакъв смисъл от него.
много ме дразни
шибания комунист![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
от всички индивиди ме кефи Ицо най-много.Точен и различен, определено радва.
Колкото до шоуто-единственото хубаво нещо е, че поне някакви пари ще се използват по предназначение.
Останалото си е пълен бизнес, лицемерие и фалш.
Защо не влизат истински звезди, утвърдили се с времето, ами влиза Дачо примерно и тая кощрамба от Перник... къв вип е тя.
Всичко е реклама.Всички участници са просто едни пионки...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
Всичките са долнопробни индивиди,сбирщина на курви,незадоволени лелки,педали и бабички!
е хубава работа,да се изкажеш така за Аня Пенчева,Maрия Гроздова..Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Абе щом са се съгласили да участват там са позьори,какъв ВИП са тия?
Да извадят някой лев от собствения си джоб,а не да ядат и пият в луксозната къща,където се лигавят и показват за н-ти път колко са зле.Не знам как може да има хора,които гледат това,ама каквито ВИПОВЕТЕ,такова и мнозинството от народа.....
Мария е ок човек, поне по каквото съм виждал, но Аня Пенчева е ужасяващо дразнещо същество. Вече стара чанта, която се бута къде ли не и се превзема като телешки салам.Първоначално написано от DisciplineAndOrder
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
не става въпрос за тва.
става въпрос,че да наречеш едва ли не един от първите истински секссимволи на България ""к**ва,незадоволена лелка и/или бабичка'',си е доста... глупаво.![]()
Не смятам,че съм казала нещо невярно,все пак за мен не са ВИП,не са никакви символи или каквото и да е там,ако имаха малко достойнство нямаше да отидат да ядат и да пият на чужд гръб,там отиват смс-те на хората,рейтингът носи печалби ,ама гледайте си,това си е ваш избор,просто казвам,че простотията ходи по хората!
аня пенчева е символ на българското кино и театърПървоначално написано от SoFarSoG00d
а мария гроздева не е нииикакъв символ за нищосамо:
Олимпийска шампионка на малокалибрен пистолет от Сидни 2000,
Бронзов медал на пневматичен пистолет от Олимпийските игри в Барселона 1992
Бронзов медал на пневматичен пистолет от Олимпийските игри в Атланта 1996.
Олимпийска шампионка в стрелба с пневматичен пистолет от 25 метра от Олимпийските игри в Атина 2004
Бронзов медал на стрелба с пневматичен пистолет от 10 метра от Олимпийските игри в Атина 2004.
Седемкратна европейска шампионка
Притежателка на олимпийски и европейски рекорд на малокалибрен пистолет.
Не ме интересува какви са,пак повтарям ако имаха достойнство нямаше да се нашият в някаква къща с мустакат мангал и пропаднала циганка.....
Айде да ме напсувате 1 хубаво
Според мен в такова предаване участват само отрепки, и го гледат само утайката на обществото.
Нищо лично, но това е истината![]()
Да, аз също смятам така.Първоначално написано от Jesus
Пълните нуубчета са там.Не всички за ВИП-ове особено русата интелектуалка с двете дипломи.АНТИПАТЯГИ!