- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VIP Brother
прости миПървоначално написано от hottie
![]()
Аз си знаех че като пусна темата ще има жестоко битки и споровеПървоначално написано от hottie
.
Само че споровете са безсмислени тъй като фактите са на лице![]()
.!.
това е идеятаПървоначално написано от x3eme
ти па само сеир да гледашПървоначално написано от psychopath
![]()
![]()
.!.
много ясноПървоначално написано от woshata
![]()
Razbiram, 4e e s blagotvoritelna cel ama mojeha da go napravqt po-interesno. To egati skukata !!! Qdat, piqt, govorqt gluposti, karat se i si pravqt maimundjuluci i izob6to ne gi intersuva za decata![]()
![]()
Dano pone parite se izpolzvat kakto trqbva, koeto malko me sumnqva
![]()
www.girls-zone.dir.bg <--- място за момичета
Точно пък този сезон съм изключително доволен - почти не се набляга на скандалите, забавно е, а освен това са подбрали интересни личности с много малко дразнители. По мое скромно мнение, единственият риалити формат, който е по-интересен от Брадъра е Сървайвър - тваЙ. А иначе, преди да говорите кой е, и респективно кой не е ВИП си изложете публично критериите за ВИП личност, след това си отговорете кои 17 личности отговарят на вашите критерии, колко от тях ще приемат и колко от тях ще са интересни за младата аудитория на шоуто. С интерес ще чакам да ми отговорите с поне 10 предложения сред участниците, които не са и не са били никога в къщата на Брадъра. Единствените, към които имам сериозни забележки са държанките - сестрата на Бакалова, Дачо, отчасти на Сашо Диков дъщеря му, също имам претенции и към медицинската сестра. Останалите, макар да са ми симпатични само Милко, Део и Ицо Хазарта, ако не друго, поне са доста популярни в медийното пространство, включително и новата Мис България, която все пак тепърва ще става популярна и ще бъде лансирана, макар на мен хич да не ми е симпатична. А конкуренцията по биТиВи е повече от смешна - музикалните формати са ми мега тъпи, миналата година трябваше да гледам, но тази година при наличието на адекватна конкуренция просто не може нищо да ме накара да гледам разни музикални риалити формати.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от SoFarSoG00d
ДА вярно е че тр да дарят нещо от себе си но и бьлгарската нация сьщо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Искам само да попитам нещо... ония ден гледах предаването.. като пяха.. и първите бяха.. Софи Маринова, там другата(не помня името) и Аня Пенчева...
Та въпроса ми е Аня Пенчева.... защо скачаше като пингвин.. да не би да има тикова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умрях да са смея с нея![]()
![]()
![]()
и за това пуснах смс за тях
![]()
![]()
![]()
ама бахти танцуването
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
като пингвин вика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен ме кефят Део и Мария Гроздева. А за този боклук Тошко, какво да кажа същият като баща си. Батето никога не съм го харесвала, па този ли.
А не разбрах какво стана с Андрей Слабаков, нали щял да влиза? Много му се кефя и така се израдвах, а го няма в Къщата.![]()