Точно пък този сезон съм изключително доволен - почти не се набляга на скандалите, забавно е, а освен това са подбрали интересни личности с много малко дразнители. По мое скромно мнение, единственият риалити формат, който е по-интересен от Брадъра е Сървайвър - тваЙ. А иначе, преди да говорите кой е, и респективно кой не е ВИП си изложете публично критериите за ВИП личност, след това си отговорете кои 17 личности отговарят на вашите критерии, колко от тях ще приемат и колко от тях ще са интересни за младата аудитория на шоуто. С интерес ще чакам да ми отговорите с поне 10 предложения сред участниците, които не са и не са били никога в къщата на Брадъра. Единствените, към които имам сериозни забележки са държанките - сестрата на Бакалова, Дачо, отчасти на Сашо Диков дъщеря му, също имам претенции и към медицинската сестра. Останалите, макар да са ми симпатични само Милко, Део и Ицо Хазарта, ако не друго, поне са доста популярни в медийното пространство, включително и новата Мис България, която все пак тепърва ще става популярна и ще бъде лансирана, макар на мен хич да не ми е симпатична. А конкуренцията по биТиВи е повече от смешна - музикалните формати са ми мега тъпи, миналата година трябваше да гледам, но тази година при наличието на адекватна конкуренция просто не може нищо да ме накара да гледам разни музикални риалити формати.