- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да се подиграя с едно момиче ....
Значи една тъпа ку*ва се опитва да ми открадне приятелите и като и казах с добро да се престане , тя ми отговори ,че съм бил страшно зле да й казвам кво да прави...
Значи искам да я унищожа с думи и подигравки ... се пак е момиче , не моа да я пребия... казвайте някви идей за подигравки...
За момичето ще дам инфо:
тъпа по характер,
интересува се дълбоко от мнението на околните,
не е красива поне за мен...
изрусена , без ценностна система , егоистка , мисли си че е принцеса ... ама е толкова зле , че не разбира че живее в собствените си илюзии
След като отдава толкова значение на околното мнение и още повече, че се мисли за принцеска, най-лесно ще бъде да я удариш там, където е най-уязвима - красотата й. Почти всяко момиче се засяга, когато дори да е слаба, някой й подметне, че има корем, има любовни дръжки, които грозно преливат ор дънките, че дупето и е големичко... Опитай също така да намериш недостатъците й - лоша походка, криви крака, прекално ниска/висока. Измисли й име, което да я дразни. Може да не е толкова глупава за колкото я мислиш и да не ти покаже, че я вбесяваш, но със сигурност ще постигнеш резултат.
Няколко полезни съвета:
- Не я обиждай директно с груби селски фрази тип "малии, к'ва си дебела.." Потърси нещо, което да мине като на шега, но да я жегне, както и да бъде смешно за твоите приятели (нали все пак целта е да я изложиш в техните очи).
- Не забравяй, че веднъж започнеш ли, то откриваш война между вас и трябва да си готов за удари под кръста. Не подценявай никога едно момиче.
- И последно... не е хубаво да търсиш отмъщение и да правиш лошо на хората - всичко се връща, когато най-малко очакваш : ))
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
абсолютни вярно и нямам с какво да допълняПървоначално написано от neznaesh
еми тя ми е обявила война първа... и 90% съм сигурен че ме харесва или че съм и доста симпатичен и затова ми се прави на интересна ,за да я забележа ... постоянно засичам как ме гледа с бялото на окото или как като е в близост до мен подслушва разговорите ми... обаче аз с нея не искам да се занимавам , а това което прави с приятелите ми ме побърква
еми ако това е цената да я сдухам и да я накарам да се прибере в мишата си дупка съм готов да стана жалкар
Детска му работа...
По темата:
Намери неква нейна снимка, която да е по-така, ръгай я в нета, пускай я по скайп на всеки...
Даже нема и да разбере, защо я обсъждат![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
+ 103875474774 !Първоначално написано от Dundy
Действай.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от sladka__droga
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Още повече, че иска да обижда момиче... пък той момче... не жалкар, ми нам коПървоначално написано от psychopath
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
стана ми интересно
би ли ми казал по какъв начин ще ти вземе приятелите?![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
с ръце... как с какво... ти как земаш чужди приятели![]()
пп. спирам
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Първоначално написано от nikkiiii
To infinity and beyond.
Незнам на колко си, но това ми се вижда тъпо... Ако тя те харесва, щом ти искаш да "отвърнеш" на закачката значи и ти я харесвашАми вземете се и готово
Този 'вид' е толкова тъп , че даже не знае, че трябва да се засегне.Първоначално написано от Thillate
Ти момичето познаваш ли го, ама добре, за да говориш каква е по характер?
Защо искаш да се подиграеш с някого?
Ами замисли се, ако ти си на нейно място и някой те обсипва с подигравки?
Глупаво е, не зная кой клас си...
И какво искаш от нас да ти кажем как да накърниш нечие достойнство? Нима някой ЧОВЕК ще иска подобно нещо?
Не знам как го мислиш това, и въобще мислиш ли го, но е адски глупава постъпка. Ако приятелите ти, са ти ПРИЯТЕЛИ, няма да успее да ти ги отмъкне, нали? Но за това не се замисляш, нали? Не знам, дали приятелите ти са глупави, но ако не са няма да и се вържат.
Не знам, може би ТИ се съмняваш, че ТЕ (приятелите ти) ще отидат при нея.
Ако не я познаваш лично и много добре, не можеш да говориш така за нея.
И да, ти нямаш право да казваш на някого какво да прави, можеш просто да поговриш с приятелите си какво цели тя, а от там нататък те да си правят изводите що за стока е тя... Не знам, но... Глупаво е да накърняваш нечие достойнство. След някоя друга година може това и на теб да ти се случи (не ти го желая) и едва ли ще се чувстваш добре.![]()
Недорасляк мамин (не те знам на колко си години, ама си личи психическото ти "развитие") ... иди и вземи един дълъг студен душ и си помисли наистина ли искаш това, мислиш ли го, или просто си ебаси комплекса, който иска да се докаже ..
paska
Първоначално написано от XceSS
![]()
![]()
![]()
![]()
твоита работа още по децка
![]()
![]()
:P :P
![]()
какви приятели имаш след като няква си ще ги настройва с/у теб и те ще повярват от раз без даже да проверят за кво става въпрос? по-добре не се занимавай с такива приятели.
а тая ако е толкова зле колкото я описа, дори няма да усети кво си и 'намекнал' с някое свое изказване.
А после защо има насилие по училищата.Ако приятелите са ти истински няма да отидат в нейното 'поле'.
ROCK
ON!