- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чантата от списание Грация?
винаги чантите на грация са били грозни![]()
![]()
тая е като някаква бабешкаПървоначално написано от billytalent
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз исках да я видя "на живо",реалните размери и т.н.Както и да е,вече я видях и на картинката ми изглежда по-хубаваПървоначално написано от GabisiTa
Мерси иначе
![]()
Аз днес видях априлската чанта - не е много голяма, горе-долу... ами, примерно два пъти колкото списанието - на мен такъв размер чанта ми е добре![]()
не ве
само ена е а цената е същата
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
А аз ви се чудя как при наличие на интернет давате толкова пари за списание с унилкано много реклами, вместо за тези пари да си купите една книга или нещо за вас си. Дори въпросните чанти не са нищо особено.
На картинката чантата от този месец ми изглеждаше много смешна, а всъщност не е никак лоша - добра е като размер (по принцип са прекалено големи) и изглежда доста симпатична с тази рисунка на нея.
Според мен са тъпи чантите които видях (селска работа) от април е по-добре обаче и тя е пълен боклук... иначе имам чанта на грация и ме кефи ама е доста по-добре от тея![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
я някой да пусне каква ще е за май?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
.........
Никага не са ми харесвали чантите на Грация пфф,обичам си мойта мешка![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
абе миналото лято май беше(а може би не )имаше готини чанти - черна,бяла и розова и бяха супер като за плажа(поне така ми изглеждаше) ама така и не си купих
та ся ако пуснат ще си взема.. стори ми се ще събере 2 хавлии,плажното мляко,тела и такива дребошлъци
![]()
Cruel Intentions
.........
xahhxhahxhahxha ko da te осъзнаваме е секи си има вкус.. просто защо като види човек да не си я земи ко кат е боклук все някога ще послужи за каквото и да е билоПървоначално написано от xcomplicatedx
![]()
Първоначално написано от xcomplicatedx
аз никога не бих си купила това списание ,въобще не е интересно само глупости има в него,а чантите идеални да се изповръщащш ~Веднъж го разгледах ем то нищо интересно няма,идеално е да си обършеш гъза ..
,а тази снимка ми я намерих в някакъв сайт..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
еее ми много ясно децките приказки са в друго списание няма как :д![]()
![]()
![]()
:P :P
тас пък я се гръмни ма ! то аз чета други а не грация ти си го купуваш само заради неква тъпа чанталелел колко зле ,, никога няя дам 7 лв за такава чанта ама пешлемета като тебе
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
че не те и карам да даваш 7 лв. споко![]()
кат не ти харесва ок .....не ме кефиш не си ми инт...
аз имах чанта от ГРАЦИЯ и ме искара половин учебна година имам и хавлия мн си е хубавкаи шалче ама нз дали е от ГРАЦИЯ ама и то е мн яко ,а сега тази априлката колко е 7 или 8
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не мога да разбера какво толкова обиждате, като не ви харесват - ок, казвате и точка, ама какво се впрягате толкова, сигурна съм че половината дето обиждат като луди са си купували поне по 1 път списанието. И няма нищо лошо, понякога имат хубави чанти, понякога не ми харесват, аз съм си купувала няколко пъти списанието и още си ползвам нещата, особено синия сак, който ми е супер удобен.
ами малко се ядосах и НЕ НИКОГА не съм си купувала това списание ,просто не ме привличат подаръцитеПървоначално написано от Undying
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
hap4eta za nervi maco mlada si o6te nedei taka