- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чантата от списание Грация?
Много ви е тежко.
Иначе чантата с онова лице, с черната коса...Хубава е, но май не се затваря с цип.
Защо изобщо питате?!Парцалите(чантите) на Грация винаги са били повече от ужасни.
с някво копче е май ,неска видях на една съученичка ,едни такива като магнитни абе не мога да обясня .. не ме кефи
Izzy_ факт и половина ,ако това списание нямаше подарък надали някой щеше да го купува![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
еми знаим ли не сме гледачки ,обърни се към списанието и кажи да махнат подаръка и ще видим резултата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефи ме само чантата за април.
П.П rusova незнам на колко години си,но не ти давам повече от 12-13,а ако си на повече поведението ти куца.
ьа не съм на 12 нито на 13 споко :д ок мерси за това ама мацо да ти кажа ,че не съм те питала как съм с поведението си .. като напрая тема искажете си мнението за поведението на русова,тогава ми говори ,,аиде мацо само нагоремного сте си дигнали правата и брадичките в тези форуми ха ха ха просто в тази тема никой не са го питали дали му харесват и дали не , а снимки тъй, че не се дразни с мене,ако обичаш не си ми инт. и такива скандали и интриги не са ми инт. децка работа.. няма да коментирам повече,дано и вие да спрете ,че форума без хора ще стане
Ей я на...седи долу под масата
Понякога я нося, защото често се обличам в черно и бяло и ми върви, но само когато има с какво да я напълня, а това никак не е често. 1 път в седмицата излизам с нея...или когато съм на танци и си нося облекло и вода.
Аз имам чантата от април, имам и още няколко от минали броеве. Купувам си само, ако ми харесва чантата, иначе списанието не е нищо особено. Хубаво е, че има мостри, реклами, мнения за продукти... защото в моя малък град няма как да знам всичко, ако искам да си купя някаква козметика![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Чантите за май,който го интересува
http://prikachi.com/files/725360b.jpg
Ужасни са,както винаги
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Искам да попитам дали някой си е купил майския брой и да каже дали чантата става да побере учебници![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter
Ех,като ми се заразкарвате с тея чанти на GraziaНеразбирам
съжалявам,ама постоянно ги гледам някви пъплят с такива торбици и не се сдържах да не коментирам.Ужас и безумие
![]()
И на мен са ми много грозни тези чанти и всички се мъкнат по улиците с тях...много сме фешън направо с чантичка (чувал) от Грация
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мен пък ме кефи тази за Май розовката,че напоследък си купих повече розови дрехи и ще си ходи.Кога излиза?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
всяка 2-ра с чанта с голям надпис GRAZIA . в събота гледам няква бабка с чантичка грация ама няква плажна ,че и синяужас ии с едни дълги нокти . уж пенсионерите няат пари ,па иначе има 8 лв за тоя торба за смет
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Някой може ли да постне снимка на чантата за юни? По принцип рядко ми харесват чантите, но все пак ми е интересно какви са![]()
Майка ми има една бежова, с черно по ръбовете и черни дръжки.. май. Симпатична чантичка е, тип пазарска.На мен ще ми е перфе, понеже за n-ти път тази година ми се къса ученическата чанта, а за 13 дена училище да си купувам нова... Мисля да грабчосам чантата на майка ми. Хич не ми и пука, че пишело "Грация", че била огромна и т.н. Идеална ще е да побере всичките ми учебници, тетрадки и разни други странични глупости.
Да, няма спор, че са огромни. Имам един "спортен сак", в който си събирам нещата, които са ми нужни за тридневно пътуване (с две нощувки)Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Незнам, но в моя град почти всички момичета се разхождат с онази чанта, на която има едно момиче (черно-бяло).![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
^ужасна е![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На живо е мноого якаПървоначално написано от billytalent
![]()
някои знае ли каква е чантата този месец?
аз имам тази от април и за училище ми е много удобна макар че всеки вори с такава чанта![]()
![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
Първоначално написано от gabri3lla
И тука така
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
А някой да знае след последните чанти - розова и зелена, какви ще са следващите?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
http://prikachi.com/files/887339f.jpg
Ето и за юни..някой беше питал. (:
(копнах снимката от един друг форум)
Опредлено не е мой тип.Аз попринцип не се интересувам от това списание,обаче видях тази априлската.Тук всички се разхождат с нея.Изглеждаше ми пазарска,но като се съчетае,стои добре,много добре бих казала.НО всички вече я имат.Пък и не се виждам с такова нещо.![]()