- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чантата от списание Грация?
дааа и на мен мн ми харесаПървоначално написано от magiiito
ама да попитам ако някой знае и тогава ли списанието ще е 8лв ????
аа да из ще си я взема а кога излиза
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
и аз няма да пропусна да я взема![]()
аз също мисля да си я взема![]()
Просто аз
До края на седмицата трябва да ги има вече.
^ дам , навсякъде така казват![]()
мм да сладурски са този път.. и аз мисля да си взема черната с бялоидеална ще е за даскало.. дори и да не е голяма , а малка ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
8 лева еПървоначално написано от heiress
![]()
Тези много ми харесваааат![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
ако яки са този път чантите,ама не ме кефат момичета,обикалящи с еднакви чанти с гиганско ГРАЦИЯ на тях..не бих си купила
Аз бих обърнала голямото ГРАЦИЯ така че да не се виждаПървоначално написано от tonie__
ам да ви питам тъй като за пръв път ще си взимам списанието има ли нещо интересно вътре
До колкото знам няма почти нищо интересно,поне така съм чувала от момичета които са си го взимали,и аз сега за първи път ще си го копувам![]()
почти само снимки на модели са в списанието .. има мн мостри на разни шампоани,балсами![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Списанието е 8 лв.. и обикновено излиза към средата на месеца.. обаче нз де зависи,може и по-рано или малко по-късно..
Иначе и мене ме кефат, ще си взема цикламенката, а може и черната![]()
Аз си купих чантата,много ми харесва,става и за излизане в спортен вид и за фитнес става,средна големина е не е някой чувал![]()
Преди малко си купих списанието !!![]()
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Я някой доброволец да снима чантата за април, че аз още не съм си взела списанието а ми е много любопитно.
^ето такава ще е април
http://prikachi.com/files/1410080b.jpg
Много благодаря за съдействието.![]()
И аз си харесах чантата за март.. ще си я взимам, но не знам кога ще е![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Чантата за март е хубава, но надписът, оо нееА като видях коментарите ми стана мерак ... Е, отказах се
![]()
Аз днес я видях и ми харесва![]()
Просто аз