.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен
    Град
    България

Доктор Теен

Не съм доволен от отговорите на вашите колеги и не съм само аз надявам се.
    Преди време попаднах на следната тема:

,,Две момчета са бисексуални имат приятелки и т.н. На въпроса на юзъра ,,Какво да правим?'' ''
    Колегата ви отговаря така: ,,Скъсайте със приятелките само ги лъжите!''
    Колегите ви знаят ли какво е бисексуалност?

Има толкова големи абсурди, а уж трябва да помогнат.
    Имаше и други отговори като: ,,Не знам'' ,, Не е лошо да опиташ цигари като си на 11, но. . . (изброй болести там некви)''

Онова за бисексуалните писах на доктор теен, знае ли какво е бисексуалност, е отговор нямаше!
    Стегнете се моля Ви. Уж трябва да помагат, а те направо убиват надеждите на хората!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Хехехе,Доктор Тийн,измисления герой!
    Alexandra93 напълно си права! Уж трябва да помогнат, а те са толкова некомпетентни, че просто нямам думи.
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

hottie
    Guest
    Мерси за забележката. Имаме я предвид А др. теен понякога отговаря бявно, защото всеки ден му пишат страшно много хора.

Ако ти трябва нещо съм насреща

Супер фен
    Град
    България
    Въпрос: Imam problem... vsqka no6t sunuvam 4e me ebat v guza a sum mom4e dali twa e znak 4e sum gei? Mn se pritesnqvam molq otgovorete burzo ;s

Др. Тийн: Мозъкът ти се е поразмътил от съня май?

Какъв е този отговор?!

Моя отговор е друг: ,, Това е нормално по-време на пубертета. Може този сън да е скрито желание, което тайш в себе си. Не се притеснявай, това ще е временно.
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Мега фен Аватара на machoka
    ^^подобни въпроси се считат за подигравка. Др. Тийн получава десетки 'фейк' въпроси дневно, именно заради това решихме да направим и новата рубрика.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Въпрос: Imam problem... vsqka no6t sunuvam 4e me ebat v guza a sum mom4e dali twa e znak 4e sum gei? Mn se pritesnqvam molq otgovorete burzo ;s

Др. Тийн: Мозъкът ти се е поразмътил от съня май?

Какъв е този отговор?!

Моя отговор е друг: ,, Това е нормално по-време на пубертета. Може този сън да е скрито желание, което тайш в себе си. Не се притеснявай, това ще е временно.
    Този въпрос спрямо доктор тийн е ебавка не забелязваш ли?Ако въпросното лице наистина има подобен проблем няма да използва такива думи.
    Жалкото е,че повечето се ебават вместо да задават сериозни въпроси.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ^^ ем може тва да си му е начина на изразяване, няма как да знаеш дали е фейк или не

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ^^ ем може тва да си му е начина на изразяване, няма как да знаеш дали е фейк или не
    + Tочно и аз това щях да пиша!
    Може това да му е културата на изказване. Всичко е супер относително!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Бтв тва ми напомня на един смъртен случай, при който едно момче беше загинало, защото диспечерката на Бърза помощ решила, че обаждането е шега.
    Ако въпроса си е пуснат в раздела "Забавно развиващи" напълно разбирам да се отговори по такъв начин, но ако си е пуснат в нормален раздел мисля, че трябва да се отговори сериозно, нищо, че има шанс да е ебавка

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Бтв тва ми напомня на един смъртен случай, при който едно момче беше загинало, защото диспечерката на Бърза помощ решила, че обаждането е шега.
    Ако въпроса си е пуснат в раздела "Забавно развиващи" напълно разбирам да се отговори по такъв начин, но ако си е пуснат в нормален раздел мисля, че трябва да се отговори сериозно, нищо, че има шанс да е ебавка
    Дали е шега или не, няма значения! Аз мисля, че трябва да се отговоя сериозно и с отговорност, независимо дали ще е ,,фейк'' или не. Както казах на някои хора, самото им възпитание им е такова, да говорят и пишат нетолкова възпитано!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Само си чешете езиците.

Задава некултурно несериозен въпрос, получава несериозен отговор.

Простичко е.

Цици от сутиен не се смаляват...
    Колоездачите като ходят с прилепнали еластични клинове, що не са им малки краката, ми са като пилешки бутчета нацепени..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    TRQVNA
    Хора да ви кажа за тези които са забравили какво е да си на тази възраст въпроси се пораждат всякакви и нестига че младите достатъчно се притесняват да питат и доктор тийн хич не им понага а откровенно им се подиграва ако пък не им се подиграва значи е краино не квалифициран не е възможно понякога толкова малоумно да отговаря аа да дали са фейк или не въпросите той не е Ванга няма право да си прави догатки освен ако не е нещо очевидно.
    П.С. може ли малко инфо. за доктора има ли някава истинска квалификация или е просто случаен човек,защото хората се вслушват в него и би било безодговорно ако едва ли не отговаря по интуиция
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Пффф че аз да питам по добре наще..аз преди също питах нещо и бях изписал 25 изречения и отговора беше само в едно изречение..пфф ебаси и съвета нямам думи...имало много въпроси и за тва не ми се обърнало достатъчно внимание, еми щом е така изобщо да не се захваща ай ше ви *** ******** смешници жалки!
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Цитирай Първоначално написано от OCINKO
    П.С. може ли малко инфо. за доктора има ли някава истинска квалификация или е просто случаен човек,защото хората се вслушват в него и би било безодговорно ако едва ли не отговаря по интуиция
    Има.Чушки бере.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Гледам, че в някои отговори има и правописни грешки...Ина ъс статиите да не е тя доктор тийн?
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Хехехе,Доктор Тийн,измисления герой!
    Alexandra93 напълно си права! Уж трябва да помогнат, а те са толкова некомпетентни, че просто нямам думи.
    +1...
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    По добре питайте мен
    ... точно така, от днес др тийн е тянко.

съответно темата приключва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си