.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Първа среща ще ми е, ако може да ми помогнете

Добър вечер на всички.Уговорих си среща с едно момиче в събота.Аз съм 12 клас тя е 9 клас, от едно училище сме.....Та и двамата се правихме на интересни, като се видиме и двамата само почваме да се усмихваме, а имам странното чувство, че и гласа ми се побърква като я видя

Та според вас добра идея ли е да отидеме първо на кафе и после на разходка или на виенско колело или гондола.....
    За какво да си говориме, това най ме притеснявам, понеже изгубвам ума и дума и тя също и се изчервяваме....въобще и двамата сме срамежливи.
    Настоява да сме с приятели-това дали е нормално все пак нали е първа среща, няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека
    Страшно много искам да я хвана за ръката, ама кога да стане....страх ме е от внезапен шамар

Въобще ако може ми дайте някакви съвети ще съм ви страшно благодарен...това ми е първата любов и първата среща и бих искал да не се изложа.

Сигурно иам подобни теми и проблеми като моя са ви страшно досадни, но нямам опит в любовта и моля за помощ

И последно може ли да ми дадете линк с някакви песни, дето като и ги пратя да разбере че я обичам и да се разтопи пред монитора, пада си по чалгата/и аз/

Мерси много!

ПП.Мислех нещо и букет да й подаря, ама не знам дали е модерно, да не ме помисли за педерас

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

човееек ти си на 18 години... Започни да не се притесняваш толкова... отидете на кафе, после направете една обиколка до някъде и кой откъдето е... Като сте с приятели кофти, недей да и обясняваш колко я обичаш моля те... Ще ми спестиш 5 минути смях. Просто отиди и това е! Няма да се жениш баси...
    An Evil Man

Е тая я прочетох тема 100 пъти ама не си дадох отговор на ония въпроси дето ме мъчат толко

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Успокой се малко,като за начало.Няма да ходиш на среща с дявола,а на среща с момиче ,което харесваш (предполагам я харесваш)
    Как да се държиш ли?Ами дръж се естествено,така както ти харесва!
    Идеята е добра -това за виенското колело и гондолите ,но завииси дали и двамата си падате по такива забавления.Аз лично ги обожавам.
    Ако с вас ще има приятели,поне от началото нека са с вас,но после нека ви оставят намира да се опознаете ,да няма да ви светят
    Айде успех от мен и няма смисъл да се притесняваш толкова.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Хихи няма от какво да се притесняваш просто отиваш и се държиш естествено, не забравяй и че тя е по-малка от теб и със сигурност се притеснява много повече и по-добрия вариант е да не водиш приятелите си а за букета с цветя мисля, че ще е по-добре да го спестиш все пак е първата ви среща ....
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Без букети. Най-много една роза и при положение че излизате само 2-та

леле каква късметлийка ще е това момиче с такова момче като теб и все пак много се кефя ще са остали още такива младежи който мислят за момичето какво ще и хареса и т.н Отиди бъди себе си говорете си общи приказки без букети тях по-нататък Бъди смел! успех

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Re: Първа среща ще ми е, ако може да ми помогнете

Цитирай Първоначално написано от levskifensf
    Добър вечер на всички.Уговорих си среща с едно момиче в събота.Аз съм 12 клас тя е 9 клас, от едно училище сме.....Та и двамата се правихме на интересни, като се видиме и двамата само почваме да се усмихваме, а имам странното чувство, че и гласа ми се побърква като я видя

Та според вас добра идея ли е да отидеме първо на кафе и после на разходка или на виенско колело или гондола.....
    Вариант е.
    За какво да си говориме, това най ме притеснявам, понеже изгубвам ума и дума и тя също и се изчервяваме....въобще и двамата сме срамежливи.
    Остави я да ти говори тя. Задавай въпроси към това, което ти говори.
    Настоява да сме с приятели-това дали е нормално все пак нали е първа среща, няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека
    Определено не е нормално. Трябва да сте само двамата. Ако не се навие да сте сами, по-добре не се занимавай.
    Страшно много искам да я хвана за ръката, ама кога да стане....страх ме е от внезапен шамар
    Скъсявай дистанцията постепенно. Стой близо до нея, навирай се, докосвай я "неволно". Ако не изглежда притеснена от докосванията, можеш да я хванеш за ръка.

И последно може ли да ми дадете линк с някакви песни, дето като и ги пратя да разбере че я обичам и да се разтопи пред монитора,
    Няма такива, които като й пратиш, да разбере, че я "обичаш". Тва е тъпо. Но пък може да си говорите за музиката и по какво си падате
    пада си по чалгата/и аз/
    !
    Ужас.

ПП.Мислех нещо и букет да й подаря, ама не знам дали е модерно, да не ме помисли за гей
    Колкото и тъпо да звучи, не не е модерно. Пък и не е добра идея да и подаряваш цветя толкова рано. Жените обичат цветята, но те са награда. Трябва да си ги заслужат. Това трябва да стане евентуално по-късно.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от alphaz
    леле каква късметлийка ще е това момиче с такова момче като теб и все пак много се кефя ще са остали още такива младежи който мислят за момичето какво ще и хареса и т.н Отиди бъди себе си говорете си общи приказки без букети тях по-нататък Бъди смел! успех
    Хаха, ти пък как го прецени от няколко написани изречения Колко заблудени хора има....
    А към автора мога само да кажа, че ако е срамежлива, както ти казваш, няма да ти забие шамар след като я хванеш за ръка.

Град
    Shumen
    Hahaha zaradi buket da te pomisli za gei? Kakvo po-milo ot tova.ne izburzai da priznavash chuvstva pone na 2-3 sreshta veche.Inache kogato az izlizam s nqkogo za purvi put predpochitam da se razhojdame poneje taka mi e po-lesno da se otpusna i da vodq razgovor. Ne izburzvai kato cqlo s chustva i deistviq.Izlezte 1-2 puti da se opoznaete poveche.Hayde uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Не мисли. От само себе си, ще ви дойдат темите за разговор... Всичко става спонтанно.

Град
    в мечтите ти
    Разсъждаваш малко наивно за 18 годишен, както и да е. Та по темата:
    1.Идеята за кафе и после разходка е добра.
    2.Като за първа среща си говорете на по-неутрални теми-училище, свободно време, мюзик айдъл ако щеш, филми и т.н.
    3.Тъпо ще е да и се обясняваш в любов на първа среща, дори и да сте само двамата.
    4.Ако я хванеш за ръка няма опасност да ти удари шамар, освен ако не е монахиня.
    5.За цветята си прецени ти, но ако все пак решиш да взимаш нека е само една роза например.
    6.За песни не мога да ти помогна, от повечето чалга-текстове ме избива на смях.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    София
    Подкрепям girl_in_black с едно малко уточнение. Темите не може да са неутрални. На 1-те няколко срещи целта ти е да опознаеш човека срещу теб. Интересувай се какво обича, какво не обича, къде обича да излиза, какво бихте правили на следващата си среща. Кафето трябва да не е много шумно за да може да се чувате.

Град
    Дълбините на канала :D
    А не,баси сладкото Като ти чета написаното не мисля,че имаш нужда от нас..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ехх е тва е любов,която спира дъха!И аз искам!Та по въпроса сега съм се заслужала в една много яка песен на Christina Milian-Us Against The World.Не се притеснявай толкова,минал си през една от най-трудните стъпки,да я поканиш.Щом настоява излезто първо с приятели,в последствие ще започнете да излизате само двамата.Не се притеснявай толкова все пак сигурно не е първото момиче с което излизаш. :P
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    София
    Бъди 100% сигурен, че тя ще потърси мнението на приятелите си за теб. Постарай се и те да те намерят за готин.

хиих мечтая за тебе
    а ся по темата еми виш ся то ще со покаже когато излезете щото от ся ако мислиш и си правиш планове всичко може да се промени а за песен ето тази Sara Tavares - One Love обаче нз дали ще ти хареса просто се пее I love I love u .. . . оле мн успехчета
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

По план график трябва да доведе 4 или 5 приятелки, с всички се разбирам перфектно и даже ми помагат.....абе щом иска с приятели с приятели...обаче едната ми каза, че мислят в последния момент да се направят на заети и с некаква тъпа логика от филмите да ми повишат интереса....поне такива и били плановете за в момента Та как да постъпя да се направя на убиден или че не ми пука дали иска да излезнеме.Казах на нейната приятелка, че няма нужда от такива номерца и че достаъчно я обичам, но ще се избазикат с мене

Иначе не съм имал много гаджета до сега, обаче за първи път наистина се влюбих до ушите, откъснати цветя не обичала, а саксии не върви да мъкна

Като си пишеме по скайпа и вадя думите с чингел, само аз я разпитвам и вече не знам за какво да и говоря.....а като се видиме в училището само се усмихваме и се гледаме умно, четохме някакъв любовен хороскоп обаче се притесни от това че в края на месеца и на двете ни зодии пишеше "яко секс" Нормално ли толко да не и се говори дори по скайпа и най много 2 часа сме си говорили, обикновенно по 30-40мин., после ми свършват глупостите?

Не съм вярвал, че любовта е такова нещо......само тя ми е в главата

Идеята да излезете заедно с приятелите си автоматично изключва понятието "първа среща" в с мисъла и като такава, чрез която да разбереш дали тя те харесва и иска да тръгнете или просто иска да сте си приятелчета. Най-добре е да сте само двамата, за да имаш възможност да ползваш филматорските си качества, за да се направиш на по-готин от колкото си без да се притесняваш от приятелчетата си, които могат да те разконспирират дори неволно. Просто на първа среща е определено хубаво да вкарваш филми, да не бъдеш съвсем себе си, а да преувеличаваш с една идея повече, за да оставиш по-стабилно впечатление. Това съвсем не значи, че ще лъжеш ми е просто препоръчителна тактика. Ако имаш идеята, че като си заедно с приятел може да разчиташ на него като "втори пилот" - някой който да те напътства кво да праиш и как да го праиш, то определено ще се провалиш щот ще си проличи. Давай смело сам! А най-общо: на първата среща бъдете сами, а на втората ако искаш може да я запознаеш с приятелите си. Не бързаш за никъде!
    Успех!

Аз искам да сме сами, обаче тя настоява да сме с приятели....сякаш я е страх да не я изнасиля задето съм по голям от нея или нещо от тоя сорт...знам ли я и аз.Според приятелките й не знаела за какво да си говориме и искала те да са наоколо за да разчупвали леда.....

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Няма сами, няма среща. Ако не се съгласи с това условие => следващата.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Това, че не иска да сте сами на срещата, а и желанието й да я отлага всячески ме навежда да си мисля следното:
    Първо - тя си няма и понятие какво иска.
    Второ - може би знае какво иска, но се колебае дали го иска точно от теб. Възрастта никак не е фактор за пренебрегване.
    Или трето. Може би пък приятелките й искат да са с нея под предлог, че ще разчупват леда ма всъщност от гледна точка на тва, ако могат да се запознаят с батковци и току виж намажат нещо покрай ситуацията.
    Използвай си въображението и филматорските способности. Кажи й че задължително искаш да се видите сами, не го поставяй във формата на ултиматом, но ако ти откаже и кажи, че ще и се сърдиш дълго. Окажи малко натиск, такива ми ти работи. Бъди настоятелен, но не нахален... Абе въображение и филми, тва е...

Цветя на първа среща не е добра идея (особенно ако ще е със приятелки ... направо ще изглеждаш като.... абе да досещаш се) - щом си и подарил цветя значи работата е сериозна, а тя дори и 9ти клас ще го разбере.
    Усещам те колко си хлътнал, но се опитай да си сдръжиш хормоните поне до 2-3тата среща.

хороскоп обаче се притесни от това че в края на месеца и на двете ни зодии пишеше "яко секс" Нормално ли толко да не и се говори дори по скайпа и най много 2 часа сме си говорили, обикновенно по 30-40мин., после ми свършват глупостите?
    филми филми филми направо факсове получаваш от нееезнам си къде.
    Абе ай стига колкото й се пише толкоз пфф, и кво е тва яко секс пишело в хороскопа. Да след 2рата среща с 9то класничката и ще се награбите в градският парк аиде малко по сериозно моля ти се.
    Ок последно. АКО недай си боже доиде си приятелки - което ако ме питаш мен е удар под кръста много жестоко към теб - опитай се да им обръщаш внимание и на тях - на нея най-много, но и на тях - нали все пак тряба да се харесаш на гладните хиени, момичетата на тази възраст държат една на друга и ценят мнението на приятелките си доста... мисля, никога не съм бил момиче на 15..

Срам я е, остави я да свикне един път, другия път самички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си