- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща ще ми е, ако може да ми помогнете
Утре е големия ден![]()
![]()
разбрахме се с по трима приятели и ако потръгне да отидеме в друго кафе
![]()
Обаче каде да седна:
с/у нея или до нея, как за нея ще е по удобно....
Даваха по новините, че днес е настъпила астрономическата пролет и мислех да и се обадя по телефона да я поздравя по случай пролетта....бихте ли дали идея за смс или как да и честитя![]()
![]()
![]()
До нея, да можеш да я докосваш.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
имам само 1 въпрос и 1 съвет..
Въпросът: Как така я обичаш и искаш да и го кажеш, като дори те е страх да я докоснеш и да не получиш шамар..? А пък само й се усмихваш като я видиш?! ...![]()
Съвет:
Не й казвай, че я обичаш, а че имаш симпатии към нея и че я харесваш.. щото ако й кажеш, че я обичаш си късаш билета и към нея и към виенското колело/гундолата.
Другото си го измислил добре. Ако се качвате на нещо, нека да е на виенско колело поради 2 причини:
1вата: Когато слезете от него няма да я придъжаш и да й помагаш да повръща (ако има слаб стомах и преди това е яла)
2рата: Когато сте на виенското колело, ще можете да сте само 2мата на седалките, като докато се върти колелото ще можете да си говорите или да се гледате и да я държиш за ръка, а при гондолата тя ще пищи, ще се стиска за седалката и ще останеш разочарован..!
И ти повтарям не й казвай, че я обичаш, а че имаш симпатии и че я хареваш, защото трябва да си по готин от Брат Пит за да ти отвърне със същото.. А ако не си реакцията й ще бъде:
.. Добре.. след което нещата са в мъгла...
Впрочем Брат Пит и е любимец![]()
Не знам как е по другите градове обаче тук в София е бая студено и заснеженомай ще измръзнеме по тия гондоли, поне ще сме заедно в болницата с двойна бронхопневмония
![]()
![]()
![]()
Моля ви дайте идея за смс на пролетна тема, въпреки че навънка е зима всъщност се водиме пролет![]()
![]()
![]()
В 6 часа ни е срещата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
levskifensf,
СМС: не знам.. измисли нещо, но да не е нещо много обвързващо.. нещо като "Честита 1ва пролет (астрономическа) и макар че вали, в сърцето ти трябва слънце да блести", нещо подобно
И успех на срещата и запомни, че когато й казваш че имаш чувства, кажи, че имаш симаптии и че я харесваш, а не че я обичаш!
Айде успех
П.П. Долу леФски![]()
само ЦСКА
![]()
Тея среши с приятели за мен не са си работа . Прекалено глупаво е и така като са ме мъкнали и мен за подкрепа , нищо не се получава![]()
Гондолата и виенското колело , в това време ги забрави , просто не върви . Отидете някъде на кафе и после може би разходка , ако не друго поне после изпрати момичето и така .
Има много теми за разговор , пък и нали ще има приятели с вас , поговори с тях да помагат да не се получават кофти моменти на мълчане .
В никакъв случай , ама абсолютно никакъв , не и обяснявай колко я обичаш , забрави за това !!! Дори не е нужно да и обясняваш колко я харесваш , там пред всички ще е тъпо , то си личи че я харесваш .
Шамар не вярвам да ти удари само защото си я хванал за ръката , най-много да си отдръпне ръката , ако го направи тогава спри . Иначе докато се разхождате или я изпращаш като си до нея опитай да я хванеш за ръката .
Дано не ти сервират това там че са заети , адски е тъпоА твоята реакция , кажи ми щом не можеш , ще изляза с момчетата , а с теб някой друг път , примерно или нещо подобно .
между другото това може да е адски вярно , обикновено момичетата мъкнат приятелки , точно за да помагат за разговора , не че има голям ефект , но както и да еАз искам да сме сами, обаче тя настоява да сме с приятели....сякаш я е страх да не я изнасиля задето съм по голям от нея или нещо от тоя сорт...знам ли я и аз.Според приятелките й не знаела за какво да си говориме и искала те да са наоколо за да разчупвали леда.....![]()
За цвете забрави , прекалено сладникаво е , още повече и като не сте сами , ще изглеждаш странно .
В кафето ще си проличи просто къде да седнеш , остави я тя да седне първа , ако направи така че всичките и приятелки да се наредят до нея седни срещу нея , ако не сядай си до нея и готово
За смс-а подкепямСМС: не знам.. измисли нещо, но да не е нещо много обвързващо.. нещо като "Честита 1ва пролет (астрономическа) и макар че вали, в сърцето ти трябва слънце да блести", нещо подобно![]()
![]()
Успех на срещата и не се притеснявай толкова , момичетата не ядем хора , опсссс грешка мъже![]()
Ех не знае какво иска и тя.....сега ми се обади само двамата да сме излезли.....В тая ситуация до нея ли пак да седна
![]()
![]()
![]()
Радвай се , че ще сте само двамата , това вече наистина ще е хубавоПървоначално написано от levskifensf
Не се притеснявай толкова , като стигнете в кафето остави я отново тя да седне първа , ако седне така че един вид прави място и на теб седни до нея , а ако седне така че и да искаш , да седнеш , да няма къде , седни срещу нея . Или пък просто попитай някакъв проблем да седна до теб
И между другото сега се сетих за някои теми за разговори , разкажи и някоя забавна случка случила се с теб наскоро или пък като дете , коментирай нещо станало наскоро в училище . Но в никакъв случай не говори само ти , оставяй я и тя да каже нещо . Питай енщо е така в самия разговор , което се появи . Ох в момента за повече май не се сещам
![]()
без букети без обяснения просто едно кафе даже плати ти предложи и да се разходите ако откаже друг път още на първа среща докосванията са плашещи![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
аз мисля че трябва да седнеш отсреща а ако тя те превика до себе си супер или първо седни ти после тя за да е тя тази която трябва да избира къде да сядаПървоначално написано от levskifensf
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
тя може да ти каже да седнеш до нея, или да си замълчи..Първоначално написано от levskifensf
по-добре е да си срещу нея, за да се гледате право в очите, а не да си до нея и да се чудиш къде да погледнеш, къде да барнеш..![]()
На следващата среща (ако тя иска да има такава) тогава вече можеш да седнеш до нея и евентуално да я докосваш/държиш за ръка![]()
Добре е да я заведеш на кафе, после на виенско колело, после може да я заведеш в някой парк пговорите...ако тя стой на дистанция значи не иска да я хванеш за ръка, а ако е близко до теб (сгушила се е в теб) може да я прегърнеш...ако стой, значи и харесва..може след това като я изпращаш (задължително я изпрати) може да я целунеш по устните...УСПЕХ
![]()
+ za mnenieto na PainMonopoly-nqmam kakvo da dobavq osven USPEH!
Жените са курви с главно К доведе си три приятелки, разпитваха ме всякакви работи, все едно бях на разпит в 1во районно.... дето не ме биха...... преди малко ме пита дали искам да изляза пак с нея, бил съм нейния тип.....уви не искам повече да я виждам тъпата овца нещастна.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Очакваше се, че така ще стане.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
айде бе влюбенияяя нали мн я обичашее![]()
бтв дръж ни в течение,може да сме ти полезни с още съвети,ако има развитие
PainMonopoly поздравче по случай ника ти![]()
![]()
Наистина бях влюбен в нея и още съм деобаче се бяхме разбрали аз и тя да сме си, не още 3 девойки
![]()
![]()
![]()
бях леко шокиран, сега обаче ще се правя на сърдит
нека ми се извинява по скайпа пък ако реши да ме покани у тях може и да простя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По какво пък се очакваше, че ще ме преметне......впрочем явно имаше изтичане на информация щото сега всички ми разправят, че така е щяло да стане само аз не съм разбрал баааасиииии![]()
![]()
![]()
![]()
гръмни се ... най-добре ще направиш
-- -- --
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по добре да се хвърля през терасата....не ми се хабят патрони за мене си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек,голям си вече,не се плаши!Първоначално написано от levskifensf
Трябва да сте сами,с
тези пиятели нищо не става.
Няма нужда да и се обясняваш,
сам ще си дойде моментът да я целунеш.
Песни-аз си падам по ретро чалга-
Слави Трифонов-Ела,ела;Магьосница;Единств ни
На Бари Уайт-всичките
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Неееее, няма такъв простоПървоначално написано от levskifensf
![]()
Човек влизаш с 200км/ч в ТОП 3![]()
Щях да напиша че сам не знаеш къде си, и кой си ама виждам че вече си ме изпреварил.
Проблема е между ушите ти, и девойката го е усетила. Ще те върти както си иска и ти ще и се връзваш.
Излез от Матрицата!
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
омг.. на туй твойто му се вика: ТПД.. тежък психичен дисконфорт.. нит знаеш какво искаш, нит знаеш какво изпитваш.. айде по-добре не само да излезеш от Mатрицата, ами да влезеш в някой общообразователен филм..![]()
А аз колко се мъчих и писах и тофтах ...Не е нужно да се държиш толкова грубо и да говориш за нея по такъв отвратителен начин , след като до преди 2-3 дни ни обясняваше колко много я обичаш
Колкото до нейната постъпка , не я оправдавам , наистина е било гадно
![]()
Кофти тръпка, брат... Но наистина, дръж ни в течение да видим какви ще са развитията на нещата.![]()
За разговора и тн. всичко си идва спонтанно и неочаквано, а ако всичко е минало добре (надявам се да ти даде шанс, ако не е някава, която само да те разиграва) ще си много весел и ще искаш пак и пак, и айдееееееее любов.Good Luck!
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
начи толкова се наслушах на глупости,че ми кипна и реших да попиша...
авторе,осъзнай се малко бе човек,може ли да си толкова наивен.
разбирам,харесваш девойката,ама как ще я оставиш да те разиграва и да те прави на глупак? и кво толко си се филмирал за тая среща?ако не днес,утре
първо за приятелите,супер=дупер тъпото нещо.не бих излязла тя,аз и неините прослувути приятелки дето са на всяка манджа мерудия.просто понякога приятели нямат място в личния живот и то точно на първа среща..
за цветето и дори да има 2ра среща пак не си го помисляй-отношенията ви все още не са такива
смс-ок..
и се дръж повече на ниво-усети ли момичето,че може да си играе с теб-ще го прави докато може,повярвай ми,дори аз го правя несъзнателно.
все пак не се дръж и прекалено гадно,ясно е че и тя не знае какво иска
айде да си земеш забележка и със здраве