.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Утре е големия ден разбрахме се с по трима приятели и ако потръгне да отидеме в друго кафе

Обаче каде да седна:
    с/у нея или до нея, как за нея ще е по удобно....

Даваха по новините, че днес е настъпила астрономическата пролет и мислех да и се обадя по телефона да я поздравя по случай пролетта....бихте ли дали идея за смс или как да и честитя

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    До нея, да можеш да я докосваш.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    имам само 1 въпрос и 1 съвет..

Въпросът: Как така я обичаш и искаш да и го кажеш, като дори те е страх да я докоснеш и да не получиш шамар..? А пък само й се усмихваш като я видиш?! ...

Съвет:
    Не й казвай, че я обичаш, а че имаш симпатии към нея и че я харесваш.. щото ако й кажеш, че я обичаш си късаш билета и към нея и към виенското колело/гундолата.

Другото си го измислил добре. Ако се качвате на нещо, нека да е на виенско колело поради 2 причини:
    1вата: Когато слезете от него няма да я придъжаш и да й помагаш да повръща (ако има слаб стомах и преди това е яла)
    2рата: Когато сте на виенското колело, ще можете да сте само 2мата на седалките, като докато се върти колелото ще можете да си говорите или да се гледате и да я държиш за ръка, а при гондолата тя ще пищи, ще се стиска за седалката и ще останеш разочарован..!

И ти повтарям не й казвай, че я обичаш, а че имаш симпатии и че я хареваш, защото трябва да си по готин от Брат Пит за да ти отвърне със същото.. А ако не си реакцията й ще бъде:
    .. Добре.. след което нещата са в мъгла...

Впрочем Брат Пит и е любимец

Не знам как е по другите градове обаче тук в София е бая студено и заснежено май ще измръзнеме по тия гондоли, поне ще сме заедно в болницата с двойна бронхопневмония

Моля ви дайте идея за смс на пролетна тема, въпреки че навънка е зима всъщност се водиме пролет

В 6 часа ни е срещата

levskifensf,
    СМС: не знам.. измисли нещо, но да не е нещо много обвързващо.. нещо като "Честита 1ва пролет (астрономическа) и макар че вали, в сърцето ти трябва слънце да блести", нещо подобно
    И успех на срещата и запомни, че когато й казваш че имаш чувства, кажи, че имаш симаптии и че я харесваш, а не че я обичаш!

Айде успех

П.П. Долу леФски само ЦСКА

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Тея среши с приятели за мен не са си работа . Прекалено глупаво е и така като са ме мъкнали и мен за подкрепа , нищо не се получава
    Гондолата и виенското колело , в това време ги забрави , просто не върви . Отидете някъде на кафе и после може би разходка , ако не друго поне после изпрати момичето и така .
    Има много теми за разговор , пък и нали ще има приятели с вас , поговори с тях да помагат да не се получават кофти моменти на мълчане .
    В никакъв случай , ама абсолютно никакъв , не и обяснявай колко я обичаш , забрави за това !!! Дори не е нужно да и обясняваш колко я харесваш , там пред всички ще е тъпо , то си личи че я харесваш .
    Шамар не вярвам да ти удари само защото си я хванал за ръката , най-много да си отдръпне ръката , ако го направи тогава спри . Иначе докато се разхождате или я изпращаш като си до нея опитай да я хванеш за ръката .
    Дано не ти сервират това там че са заети , адски е тъпо А твоята реакция , кажи ми щом не можеш , ще изляза с момчетата , а с теб някой друг път , примерно или нещо подобно .

Аз искам да сме сами, обаче тя настоява да сме с приятели....сякаш я е страх да не я изнасиля задето съм по голям от нея или нещо от тоя сорт...знам ли я и аз.Според приятелките й не знаела за какво да си говориме и искала те да са наоколо за да разчупвали леда.....
    между другото това може да е адски вярно , обикновено момичетата мъкнат приятелки , точно за да помагат за разговора , не че има голям ефект , но както и да е
    За цвете забрави , прекалено сладникаво е , още повече и като не сте сами , ще изглеждаш странно .
    В кафето ще си проличи просто къде да седнеш , остави я тя да седне първа , ако направи така че всичките и приятелки да се наредят до нея седни срещу нея , ако не сядай си до нея и готово

СМС: не знам.. измисли нещо, но да не е нещо много обвързващо.. нещо като "Честита 1ва пролет (астрономическа) и макар че вали, в сърцето ти трябва слънце да блести", нещо подобно
    За смс-а подкепям

Успех на срещата и не се притеснявай толкова , момичетата не ядем хора , опсссс грешка мъже

Ех не знае какво иска и тя.....сега ми се обади само двамата да сме излезли..... В тая ситуация до нея ли пак да седна

Град
    Цитирай Първоначално написано от levskifensf
    Ех не знае какво иска и тя.....сега ми се обади само двамата да сме излезли..... В тая ситуация до нея ли пак да седна
    Радвай се , че ще сте само двамата , това вече наистина ще е хубаво Не се притеснявай толкова , като стигнете в кафето остави я отново тя да седне първа , ако седне така че един вид прави място и на теб седни до нея , а ако седне така че и да искаш , да седнеш , да няма къде , седни срещу нея . Или пък просто попитай някакъв проблем да седна до теб И между другото сега се сетих за някои теми за разговори , разкажи и някоя забавна случка случила се с теб наскоро или пък като дете , коментирай нещо станало наскоро в училище . Но в никакъв случай не говори само ти , оставяй я и тя да каже нещо . Питай енщо е така в самия разговор , което се появи . Ох в момента за повече май не се сещам

без букети без обяснения просто едно кафе даже плати ти предложи и да се разходите ако откаже друг път още на първа среща докосванията са плашещи
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

аз мисля че трябва да седнеш отсреща а ако тя те превика до себе си супер или първо седни ти после тя за да е тя тази която трябва да избира къде да сяда
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

тя може да ти каже да седнеш до нея, или да си замълчи..
    по-добре е да си срещу нея, за да се гледате право в очите, а не да си до нея и да се чудиш къде да погледнеш, къде да барнеш..
    На следващата среща (ако тя иска да има такава) тогава вече можеш да седнеш до нея и евентуално да я докосваш/държиш за ръка

Град
    Велико Търново
    Добре е да я заведеш на кафе, после на виенско колело, после може да я заведеш в някой парк пговорите...ако тя стой на дистанция значи не иска да я хванеш за ръка, а ако е близко до теб (сгушила се е в теб) може да я прегърнеш...ако стой, значи и харесва..може след това като я изпращаш (задължително я изпрати) може да я целунеш по устните... УСПЕХ

+ za mnenieto na PainMonopoly-nqmam kakvo da dobavq osven USPEH!

Жените са курви с главно К доведе си три приятелки, разпитваха ме всякакви работи, все едно бях на разпит в 1во районно.... дето не ме биха...... преди малко ме пита дали искам да изляза пак с нея, бил съм нейния тип.....уви не искам повече да я виждам тъпата овца нещастна.....

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Очакваше се, че така ще стане.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

айде бе влюбенияяя нали мн я обичашее
    бтв дръж ни в течение,може да сме ти полезни с още съвети,ако има развитие

PainMonopoly поздравче по случай ника ти

Наистина бях влюбен в нея и още съм де обаче се бяхме разбрали аз и тя да сме си, не още 3 девойки бях леко шокиран, сега обаче ще се правя на сърдит нека ми се извинява по скайпа пък ако реши да ме покани у тях може и да простя

По какво пък се очакваше, че ще ме преметне......впрочем явно имаше изтичане на информация щото сега всички ми разправят, че така е щяло да стане само аз не съм разбрал баааасиииии

Град
    Пловдив
    гръмни се ... най-добре ще направиш
    -- -- --

по добре да се хвърля през терасата....не ми се хабят патрони за мене си

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Първа среща ще ми е, ако може да ми помогнете

Добър вечер на всички.Уговорих си среща с едно момиче в събота.Аз съм 12 клас тя е 9 клас, от едно училище сме.....Та и двамата се правихме на интересни, като се видиме и двамата само почваме да се усмихваме, а имам странното чувство, че и гласа ми се побърква като я видя

Та според вас добра идея ли е да отидеме първо на кафе и после на разходка или на виенско колело или гондола.....
    За какво да си говориме, това най ме притеснявам, понеже изгубвам ума и дума и тя също и се изчервяваме....въобще и двамата сме срамежливи.
    Настоява да сме с приятели-това дали е нормално все пак нали е първа среща, няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека
    Страшно много искам да я хвана за ръката, ама кога да стане....страх ме е от внезапен шамар

Въобще ако може ми дайте някакви съвети ще съм ви страшно благодарен...това ми е първата любов и първата среща и бих искал да не се изложа.

Сигурно иам подобни теми и проблеми като моя са ви страшно досадни, но нямам опит в любовта и моля за помощ

И последно може ли да ми дадете линк с някакви песни, дето като и ги пратя да разбере че я обичам и да се разтопи пред монитора, пада си по чалгата/и аз/

Мерси много!

ПП.Мислех нещо и букет да й подаря, ама не знам дали е модерно, да не ме помисли за гей
    Човек,голям си вече,не се плаши!
    Трябва да сте сами,с
    тези пиятели нищо не става.
    Няма нужда да и се обясняваш,
    сам ще си дойде моментът да я целунеш.
    Песни-аз си падам по ретро чалга-
    Слави Трифонов-Ела,ела;Магьосница;Единств ни
    На Бари Уайт-всичките
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Първа среща ще ми е, ако може да ми помогнете

имам странното чувство, че и гласа ми се побърква като я видя

Та според вас добра идея ли е да отидеме първо на кафе и после на разходка или на виенско колело или гондола.....

...изгубвам ума и дума и тя също и се изчервяваме....въобще и двамата сме срамежливи...
    ...няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека ...
    ...Страшно много искам да я хвана за ръката, ама кога да стане....страх ме е от внезапен шамар ...

...И последно може ли да ми дадете линк с някакви песни, дето като и ги пратя да разбере че я обичам и да се разтопи пред монитора, пада си по чалгата/и аз/...

ПП.Мислех нещо и букет да й подаря, ама не знам дали е модерно, да не ме помисли за гей
    Неееее, няма такъв просто

Човек влизаш с 200км/ч в ТОП 3

Щях да напиша че сам не знаеш къде си, и кой си ама виждам че вече си ме изпреварил.

Проблема е между ушите ти, и девойката го е усетила. Ще те върти както си иска и ти ще и се връзваш.

Излез от Матрицата!

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

омг.. на туй твойто му се вика: ТПД.. тежък психичен дисконфорт.. нит знаеш какво искаш, нит знаеш какво изпитваш.. айде по-добре не само да излезеш от Mатрицата, ами да влезеш в някой общообразователен филм..

Град
    А аз колко се мъчих и писах и тофтах ... Не е нужно да се държиш толкова грубо и да говориш за нея по такъв отвратителен начин , след като до преди 2-3 дни ни обясняваше колко много я обичаш Колкото до нейната постъпка , не я оправдавам , наистина е било гадно

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Кофти тръпка, брат... Но наистина, дръж ни в течение да видим какви ще са развитията на нещата.
    За разговора и тн. всичко си идва спонтанно и неочаквано, а ако всичко е минало добре (надявам се да ти даде шанс, ако не е някава, която само да те разиграва) ще си много весел и ще искаш пак и пак, и айдееееееее любов. Good Luck!
    Reality is wrong. Dreams are for real

начи толкова се наслушах на глупости,че ми кипна и реших да попиша...
    авторе,осъзнай се малко бе човек,може ли да си толкова наивен.
    разбирам,харесваш девойката,ама как ще я оставиш да те разиграва и да те прави на глупак? и кво толко си се филмирал за тая среща?ако не днес,утре
    първо за приятелите,супер=дупер тъпото нещо.не бих излязла тя,аз и неините прослувути приятелки дето са на всяка манджа мерудия.просто понякога приятели нямат място в личния живот и то точно на първа среща..
    за цветето и дори да има 2ра среща пак не си го помисляй-отношенията ви все още не са такива
    смс-ок..
    и се дръж повече на ниво-усети ли момичето,че може да си играе с теб-ще го прави докато може,повярвай ми,дори аз го правя несъзнателно.
    все пак не се дръж и прекалено гадно,ясно е че и тя не знае какво иска
    айде да си земеш забележка и със здраве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си