- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща ще ми е, ако може да ми помогнете
Поста на цветенцето е повече от показателен.
Ето го ключовия моменти се дръж повече на ниво-усети ли момичето,че може да си играе с теб-ще го прави докато може,повярвай ми,дори аз го правя несъзнателно.Аз ли само съм го забелязал
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
2ма сме бе :PПървоначално написано от valdesbg
хахахахаха мерси много за съветите на всички![]()
С момичето сме вече гаджета и съм и простил всичко, обаче съм тъпанар и я слушам какво и да ми каже![]()
![]()
ех любов просто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пък на мене ми харесва да си играе с мене
![]()
Ламерска работа
радвам се,че се е получило.
и сега да те почна:ти си супер безхарактерния тип..кво ти харесва няква по малка 3 години от тебе да те командори и да те прави на глупак?харесва ти и неините приятелки(неска едни,утре други да си играят с тебе)кефи те тя да зима решенията вместо тебе ли?човек,я се осъзнай..
Да, бе! Кво е тва да те вътри на малкия си пръст. Сигурно ще иска и да и целуваш краката.. Наистина се осъзнай.![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Ми в замяна получам целувки и прегръдки колкото си искам, в скоро време може би и секс![]()
Според вас какво трябваше да направя-да се сърдя и цупя вместо да и простя.....все пак да не забравяме, че аз съм мъжа във връзката и това че ме върти на малкия си пръст е относително![]()
![]()
Бе важното е младите да се обичат според мене, пък дет се вика и морски пясък ше броя![]()
![]()
![]()
![]()
Не, няма начин сериозно. Чак в пикъп-проджект пуснал тема..
Очаквам следващата ти тема. Даже вече има залагания каква ще е :Р
Dr. Gregory House
Каде съм пуснал тема? Нещо си обАркал рейса мисля![]()
![]()
![]()
Нем, не съм объркал рейса. Освен ако нямаш раздвоение де. Държиш ли да пусна линка към въпросната тема?
Dr. Gregory House
Щом продаваш достойнсвото си на такава цена.. ясно ми е ..Първоначално написано от levskifensf
Успех с мадамата и се моли след време да ме пускаш теми от сорта на:
Върти ме на малкия си пръст, а не мога да направя нищо, защото я обичам...
Успех.
В това няма нищо лошо...Първоначално написано от SweetDead
![]()
Иначе, да. Определено си безхарактерен. Целувките и прегръдките може да те задоволяват, но ако я оставиш да ти се качи на главата, скоро ще изгуби интерес и даже и това няма да имаш.
Не забравяй, че тя е преди всичко момиче. Те са подчовеци, низши същества. Не трябва да позволяваш на някакъв унтерменш да ти се налага.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ми явно съм за психиатрияПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
дай линк де
Настоява да сме с приятели-това дали е нормално все пак нали е първа среща, няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека Embarassed
^^моля те, кажи, че се шегуваш за цялата мизерна темичка![]()
няма от какво да те е срам..ще се получи тъпо ако и двамата само си се усмихвате....
не я обичаш, не й го казвай!
и никакви други хора....мноого е глупаво
повече самочувствие брат![]()
седнете на някоя пейчица....и се забавлявайте![]()
еххх...колко обичам първите срещи![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=268.0Първоначално написано от levskifensf
Едно към едно с оригинала...Че даже и ника е същия...
Знае ти устата, но моята знае повече. Просто не си уцелил човека.
Dr. Gregory House
Не знам дали ми знае устата обаче знам, че не съм пускал теми в други форуми освен тоя.....не че мога да го докажа де....Никовете ни се различават малкое мерси поне за линка и за техните съвети хахахаха
След малко пак съм на среща с нея![]()
![]()
![]()
баце, мн си зле![]()
![]()
аз на 17 приклучих със срещите начи преди 2 години
ама не вярвам нещата да са се променили толкова, че на първа среща да се обясняваш в любов. апак за оная тема 'как да се харесаме...' чети постовете, не темата - по-добре ше се понаучиш, щото явно се учиш!!
Мая и Магапаса - Ти пак си жива;
Камелия - Луда по тебе; Приказен сън