- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й кажа ли ?
Здравейте, ето го и моят проблем.Онзи ден видях приятеля на една от най-добрите ми приятелки с друго момиче, не се държаха за ръце, после той се върна сам явно я е изпращал.Не вярвам, че тя му е само приятелка, защото му се води славата на женкар.Не й е изневерявал един път.Чудя се дали да й кажа, защото може да помисли, че искам да разваля нащата м/у тях.Мисля да изчакам сама да разбере за момичето и да се направя,че не см видяла нищо.Вие как мислите ?
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Тежък казус. Може да си затраеш и да излъжеш приятел, може да кажеш и да провокираш излишно напрежение. От знанието боли казват, но аз лично на нейно място бих искал да знам. Не че ми стана по-добре като разбрахТи ги познаваш, ти прецени.
Че какво има да се казва? Той да не я е целувал или прегръщал? Не може ли да си има приятели от женски пол отделно от тази с която е... ако кажеш само ще създадеш излишно напрежение.
Аз на тези "приятели" от друг пол съм им сърбал попарата (и съм я дробил, но не се гордея с това). Много е трудно да се прецени има ли нещо повече от приятелство или не. Но си прав, че е по-добре да не всява излишен смут - може от муха да стане слон.Първоначално написано от Cellmate
О да знам, че има опасност, но след като не е сигурна по-добре да си мълчи.
Да, съгласен съм с теб, мълчанието е злато, в тази криза пари трябват![]()
И аз това мислех да направя, защото не см сигорна.Ако има нещо по-добре е сама да го разбере.
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Попитай го дали му е само приятелка.Недей да казваш нещо,за което не си сигурна.
ама чакайте,да не казва,защото нямало нищо..еми щом няма нищо няма да има проблеми и приятелката на въпросния господин да знае,нали така?
Ако го познаваш може да говориш с него и да го питаш, но не се знае дали ще те излъже... Ако ти се стори съмнително кажи на приятелката си...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
kvo ima da i kazva6![]()
mal4i si da ne im razvalq6 naprazno vrazkata pak i va6to priqtelstvo
След като не си сигурна,не й казвай-няма смисъл да създаваш излишно напрежение между тях.
точно.пък и ако не е вярно ти излизаш виновната,а си искала само да помогнеш.по-добре си трай засега.ако засечеш нещо наистина подозрително тогава действай,но иначе не.Първоначално написано от Yancheto
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ти реално няма какво да й кажеш... нищо не се е случило, което би могла да й кажеш...
ако все пак го видиш отново със същото момиче и сметнеш, че има основание за тревога - кажи на приятелката си
Недей да и внасяш излишно притеснение.. защото ще я накараш да:
- ревнува повече
- не му се доверява толкова много
- да мисли когато не е с нея, дали не е с някоя друга
което ще доведе до безброй притеснения.
Ако го видиш вече да държи за ръка/флиртува/прегръща/целува, тогава вече можеш да й кажеш, но когато не си видяла с очите си нещо от изброените неща, недей й споменавай нищо![]()
И не е важно какво говорят за него, а какъв е всъщност![]()
trai si,nito si sig.,nito ni6o,puk i rano ili kusno tq 6e razbere,ako ima ne6o m/y onez dvamata,ne im se mese,ostavi gi da se opravqt sami![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти нищо не си видялаТова, че е вървял с няква по улицата не значи, че имат връзка, нали?
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Тя ще си го помисли и ще излезеш черната овца. Кротувай си и не се меси в чуждите връзки.Първоначално написано от summer_mo0n
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма нищо лошо в това едно момче да си има и приятелки ( само приятелки) жени. Освен това, както казах и по-нагоре - това, което се говори за него и това , което е той всъщност може да са две много различни неща.
Все пак ти нищо не си видяла, което би могло да е притеснително.
Единственото, което може да постигнеш накрая в желанието си да помогнеш, е да излезеш ти кривата.
По-добре си мълчи.Това си е техния живот, остави ги сами да се оправят.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
За момента не виждам причина за притеснение, но ако ги видиш отново, ще е добре да поговориш с приятелката си.
мълчи си и гледай тавана .... освен ако нямаш и ти нещо към нея .. но от личен опит знам че "не убивай вестоносеца " не върши работа ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Вестоносеца изяжда дървото в почти винаги. Историята го е доказала многократно.Първоначално написано от mickelangelo
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип е най-добре да си траеш,но след време ако разбере,че си ги видяла и не си й казала,пак ще стане лошо за теб.
Сложно е,наистина.