Цитирай Първоначално написано от levskifensf
Добър вечер на всички.Уговорих си среща с едно момиче в събота.Аз съм 12 клас тя е 9 клас, от едно училище сме.....Та и двамата се правихме на интересни, като се видиме и двамата само почваме да се усмихваме, а имам странното чувство, че и гласа ми се побърква като я видя

Та според вас добра идея ли е да отидеме първо на кафе и после на разходка или на виенско колело или гондола.....
Вариант е.
За какво да си говориме, това най ме притеснявам, понеже изгубвам ума и дума и тя също и се изчервяваме....въобще и двамата сме срамежливи.
Остави я да ти говори тя. Задавай въпроси към това, което ти говори.
Настоява да сме с приятели-това дали е нормално все пак нали е първа среща, няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека
Определено не е нормално. Трябва да сте само двамата. Ако не се навие да сте сами, по-добре не се занимавай.
Страшно много искам да я хвана за ръката, ама кога да стане....страх ме е от внезапен шамар
Скъсявай дистанцията постепенно. Стой близо до нея, навирай се, докосвай я "неволно". Ако не изглежда притеснена от докосванията, можеш да я хванеш за ръка.

И последно може ли да ми дадете линк с някакви песни, дето като и ги пратя да разбере че я обичам и да се разтопи пред монитора,
Няма такива, които като й пратиш, да разбере, че я "обичаш". Тва е тъпо. Но пък може да си говорите за музиката и по какво си падате
пада си по чалгата/и аз/
!
Ужас.

ПП.Мислех нещо и букет да й подаря, ама не знам дали е модерно, да не ме помисли за гей
Колкото и тъпо да звучи, не не е модерно. Пък и не е добра идея да и подаряваш цветя толкова рано. Жените обичат цветята, но те са награда. Трябва да си ги заслужат. Това трябва да стане евентуално по-късно.