По план график трябва да доведе 4 или 5 приятелки, с всички се разбирам перфектно и даже ми помагат.....абе щом иска с приятели с приятели...обаче едната ми каза, че мислят в последния момент да се направят на заети и с некаква тъпа логика от филмите да ми повишат интереса....поне такива и били плановете за в момента Та как да постъпя да се направя на убиден или че не ми пука дали иска да излезнеме.Казах на нейната приятелка, че няма нужда от такива номерца и че достаъчно я обичам, но ще се избазикат с мене
Иначе не съм имал много гаджета до сега, обаче за първи път наистина се влюбих до ушите, откъснати цветя не обичала, а саксии не върви да мъкна
Като си пишеме по скайпа и вадя думите с чингел, само аз я разпитвам и вече не знам за какво да и говоря.....а като се видиме в училището само се усмихваме и се гледаме умно, четохме някакъв любовен хороскоп обаче се притесни от това че в края на месеца и на двете ни зодии пишеше "яко секс" Нормално ли толко да не и се говори дори по скайпа и най много 2 часа сме си говорили, обикновенно по 30-40мин., после ми свършват глупостите?
Не съм вярвал, че любовта е такова нещо......само тя ми е в главата