- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стискам пишока и не се изхвърлям .. ;д
може ли да попитам,дали има проблем когато се изхвърлям да го стисна и да не дам на сперматозоидчетата да напуснат
просто когато нямам възможност да се изхвърля .....
Това си е техника за задържане, като дори ти подпомага да го тренираш. След време би могъл да се научиш да го правиш и без да притискаш. Не практикувай прекалено често ако не искаш да си имаш ядове с простата.
ми аз това съм го правил 3,4 пъти , т.е ми се е случвало и просто съм нямал възможност да се изхвърля .. и затова питах .. защото ми казаха , че не било хубаво да я задържам![]()
и се притесних ..
Не е хубаво да се задържа.
Пък и после не те ли болят топките..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ами нееима някво гадно усещане ама е в продължение на 10-тина минути ... ще се опитам да не го правя вече , та може ли да стане нещо лошо или ..
![]()
Попринцип може спермата се препраща в пикочния мехур и става лошо...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
![]()
![]()
това не го знаех
![]()
![]()
![]()
може спермата да отиде в пикочния мехур и да си донесеш много проблеми.Първоначално написано от Marto_92
Йога и мъдрост
еееее тука ме уплашихте вече .. веднага ли ще разбера ако ми има нещо или с времето /????? ;(![]()
спри да го правиш, не можеш да върнеш времето назад, но поне не прави същите грешки повече. вече знаеш.Първоначално написано от Marto_92
Брат вземи си клещи по-лесно че го стискаш!
Ако ти има нещо излиза на момента... не си прави експерименти с пишока не е шега работа тоя жизненоважен орган....Първоначално написано от Marto_92
Кой го каза .... айде да те видим без ежедневните ласки на органа кво ще правиш... ще прокопаеш тунел в стената....Първоначално написано от Alexandra93
![]()
и пак не виждам смисъл... като не искаш да се празниш не го стимулирай де![]()
Така като чета и ми се струва, че още не си разбрал предназначението на "пишока"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come out, come out wherever you are...
Е то и аз не го знам ти уж щеше да ми показваш нещо ама се покри като войник в окоп по време на война...Първоначално написано от JenataNaShefa
Чакам да си го протезирашПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
Come out, come out wherever you are...