- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- модерни танци
имаше и още една такава тема която пуснах в др раздел но имаше точно 1 коментар и той не ми помогна особено .. та въпроса ми е може ли някой да ми препоръча къде да се запиша на модерни танци .. аз пробвах на едно място обаче не ми хареса .. бяха доста старомодни .. искам некфи яки танци аз съм от гр.Варна .. търсила съм на хиляда места .. стига с този гугал моля ви са ... и съм на 13 години ако това има значение
Еми първо темата не ти е за тука според мене, и второ ела при нас ние с една групичка момичета си организираме модерни танци![]()
**само дето сме от брезник,а иначе и ние сме на по 13![]()
To infinity and beyond.
знам че не е мн за тука ама на др места не ми отговориха а в този раздел има повече мнения хайде чакам и др мнения
зависи от къде ,а спрямо години ако искаш да се заниаваш профисионално си голяма вечетрябваше по-рано
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Абе не е рано.. има ли желание за нещо, винаги се намира начин ! :P Ако е схватлива и и се отдават танците, мисля че няма да има проблем))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
wse pak o]e pitam kyde da se zapi[a za]oto problema ne mi e re[en ot warna sym pak da kaja!
Аз съм от София, но виж какво намерих за Варна :
Модерни танци, балет, латиноамерикански - читалище"Отец Паисий"-бивше Маяковски-Балет
http://www.danceogledalo.com/grafik.html - в народно читалище "
Елин Пелин"
Имаше и други, но са като летни занимални, в това което намерих и прочетох де![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
blagodarq ti mnogo ;] haide i dr mneniq nqma da sa izli6ni![]()
Прекалено късно се записваш според мен.
Аз бях почнала да тренирам модерен балет още 6-годишна.
По-трудно ще ти е, но стига човек да има желание и упоритост, всичко се постига.![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Тя не е споменавала, че иска да се занимава професионално (или поне аз не съм забелязала) така че защо да е късно? Можеш винаги да си намериш ново хоби. Аз на 14 започнах да спортувам (не че го правя професионално, нямам данни за това) - правя го, защото ми е приятно, просто на 7 не съм имала късмета да попадна някъде, където да видя и усетя какво прекрасно нещо е спорта.Първоначално написано от zWezdichkaaa