.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Пловдив

ще се задържи ли ?

направих се сега на вафлички с пресата и сеги много сладурско,ама съм сиг че няма да се задържи до у3.ако сложа шапка за баня ще се задържи ли прическата ? или ако не така-как ?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    с тая шапка мисля,че по скоро би развалила прическата вместо да я запазиш по-добре сложи малко лак за коса и я хвани с ластик.

Цитирай Първоначално написано от shell
    с тая шапка мисля,че по скоро би развалила прическата вместо да я запазиш по-добре сложи малко лак за коса и я хвани с ластик.
    мм даа

Град
    Горна Оряховица
    Аз винаги ползвам шапка за баня когато съм на прическа, която се разваля от влага - така косата ми не се мокри и прическата се запазва. Доре не е нужно да е кой знае каква шапка - моята беше по-малко от левче, просто някакъв найлон с ластик.

Град
    Пловдив
    с тоя ластик косата няма ли да се начупи много гадно .. щот мойта доста бързо се чупи.верно че така тряа да е прическата ама нали се сещате като се вържеш и после като се пуснеш как има една..бабунка ?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    с тоя ластик косата няма ли да се начупи много гадно .. щот мойта доста бързо се чупи.верно че така тряа да е прическата ама нали се сещате като се вържеш и после като се пуснеш как има една..бабунка ?
    Връзва се съвсем хлабаво - примерно вместо да премяташ 3 пъти ластика1 само 2 пъти и, поне при мен, няма проблеми.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Връзва се съвсем хлабаво - примерно вместо да премяташ 3 пъти ластика1 само 2 пъти и, поне при мен, няма проблеми.
    тва имах предвид

Хъх на мен пък пресата ми е хубава и дори и да се къпя с вряла вода стига да не си мокря косата не се разваля

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Зависи до голяма степен от вида на косата.
    Принципно по-гъстите и тежки коси по-трудно се поддават на манипулации-било то изправяне, къдрене и т.н.
    Твоята каква е?
    Използвай лак или някакъв друг продукт за фиксация.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

няма да ти се задържи с шапка за баня тфа откъде гу измисли-ще се задържи единствено с лак за коса.моя лак държи 6-7 часа а преди това си слагам и пяна-косата изглежда мн.по-добре с пяна ...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Пръскай с лак за коса,това е спасението.

Супер фен Аватара на galu6a
    аби то момичето вече сиг се е искъпало 15 пъти вие още пускате коментари
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Сложи малко лак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си