.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

По-дълга коса

Наскоро си взех хининова вода ADDA - забелях че косата ми става по-прилепнала, имам впредвид не мазна или нещуу такова но обикновенно като се окъпа ми е гъста , а сега не е въпреки че се наблюдава промяна в дължината ПЛС кажете нещо с което косата ми ще се удължи , но и ще запази гъстотата си

Супер фен Аватара на galu6a
    освен хининова вода др не се сещам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Тривитаминол - търси го във ветеринарните аптеки. Аз лично не съм го ползвала , но съм чувала , че за месец-два косата пораства , става по-гъста и по-красива. По принцип Тривитаминол се ползва върху животните за сгъстяване на козината.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    В момента използвам хининов шампоан и стимулант за коса на Икаров и косата ми расте мн бързо,поне така ми казват де
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    Тривитаминол - търси го във ветеринарните аптеки. Аз лично не съм го ползвала , но съм чувала , че за месец-два косата пораства , става по-гъста и по-красива. По принцип Тривитаминол се ползва върху животните за сгъстяване на козината.
    И аз ти препоръчвам Тривитаминол.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Слагай хиновата вода веднага след къпане.Така няма да се омазнява.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    +1 и аз така правя понеже моята по принцип си е мазничка и след това ако сложа хининова вода на суха коса става още по-мазна,а като я сложа веднага след като се изкъпя на леко влажна коса нямам проблеми

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Аз точно това правя

На мене ми казаха, че имало някакъв спрей или маска, не помня точно.. на Лореал с чесън, от която косата растяла супер бързо(каза ми го приятелка от личен опит). :P

П.С. - Мирише на парфюм, не на чесън
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Аз ползвам хининова вода... с нянакъв таралеж е с пулвелизатор е и след къпане на мокра коса си го впръсквам в корените...ползвам я от 1 месец някъде и мисля че се наблюдава промяна в ръстежа на косата ми

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Абе и аз ползвах хининова вода близо 4-5 месеца.. Имаше някакъв растеж, но сякаш ми се омазняваше по- бързо косата и ставаше някаква като суха.. не знам.. Тривитаминола му е майката.

П.С: И все пак каквото и да използваш търпението е най- доброто решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си