- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "Проблем" с мечти ?
Хора,отчайвали ли сте се някога при мисълта,колко трудно ще постигните дадена своя мечта,колко искате,а кой знае кога ще стане,да сте се отчайвали от мисълта,че няма да стане и прочие?
Никога не го правя,но сега ... много искам една работа на Слънчев Бряг това лято,просто наистина ми е мечта от малък и не е сигурно дали ще стане,а и не зависи от мен ... та това направо ме съсипва в последно време,не е кой знае какво,но за мен има огромно значение.
Просто не знам какво да направя![]()
![]()
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Щом не зависи от теб, няма какво да направиш.. Освен да запазиш спокойстие, макар и трудно...
Иначе за въпросите в началото.. Ами аз имам една мечта, която ако я споделя с някой ще остане ей така![]()
![]()
Понякога съм си казвала, че въобще няма смисъл да я преследвам и да се боря за нея, защото шансът да успея е един на милион, но толкова много искам да я постигна, че въпреки всичко продължавам към нея, каквото и да ми струва.. Ще ми трябват години да се приближа до нея, но дори и тогава не е сигурно дали ще успея. Надеждата както казват умира последна...
Такава мечта е просто УоУ... нали се сещаш за чувството в стомаха, когато си влюбен ?!
Ем аз това усещам като се сетя колко щастие ще ми донесе една сбъдната мечта...![]()
Просто не губя надежда.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Глупости.Всеки си има право на мечти.Нали както се казва "поне мечтите са безплатни",а и просто,искаш ли я,имаш я,само да не се отказваш.Винаги за всичко останало мисля полжително,знам,че ще стане,ама просто за тази по-горе...не знам,от това ми идва объркването и депресията,може би.А и от личен опит знам,че рано или късно всичко става,стига да си го искал силно.
Една от мечтите ми,е такава,каквато я описваш,но баж за нея знам,че с упорство и желание,няма кой да ме спре(което те и съветвам).
Точно,само като си помисля,примерно тази горната,от щастие ми избиват сълзи,само като си представя,обикновено много трудно ми текват сълзи или пък да ми се "появява" такава богата фантазия,но пък специално за това...всеки детайл го виждам,отделно и когато ще си обкръжен от хора,които обичаш,забавна среда също,както е и сега,чувството е несравнимо.
Ако искаш я сподели.
LastFM
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от st1ka
Ехааа,супер,ама и да не спечелиш,винаги може да ги събереш.Желая ти го![]()
LastFM
Гледай позитивно на нещата, още повече след като не зависят от теб.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Мечтата ме кара да бъда по-амбициозна и щастлива,дори да знам че е трудно изпълнима...
Но в никакъв случай не ме отчайва![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Много добре знам как се чувстваш..И аз съм имала (и имам) такива мечти.Някой от тях се сбъднаха, а за другите продължавам да вярвам, че ще се сбъднат.От личен опит ти казвам, че "Когато искаш нещо много силно, то рано или късно става" е 100% истина.Само не трябва да се предаваш и да спираш пред никой и нищо..
Така, че не се отчайвай ии успех![]()
17.09.2010
И на мен ми се е случвало да ми стане тъжно, че реалността се различава от мечтитеВсеки си има своите мечти и се надява те да се сбъднат. Не трябва да се отказваме и да губим надежда!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чак да се отчая не..Държа си на ината и си казвам,че ще стане,дори и да е очевадно,че няма...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Хм . . . имам мечта разбира се! Да стана писател на романи, стихове и разкази. Когато съм на път да се откажа и и изгоря всичко, отварям един стар лексикон, където госпожицата ми по английски в старото училище беше написала аз като бях 6 клас: ,,Можеш повече от колкото си мислиш!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Погледни от тази гледна точка - не мисли за мечтите като мечти, а като планове. За мен планът е мечта с пусков срок - ако не стане,не стане. провалени планове, не звучи толкова зле колкото неосъществени мечти нали ?![]()
да....