Здравейте...
Преди малко,когато се прибрах от училище забелязах,че имам леко акне по челото.Никога до сега не съм имала..Днес забелязах.
Та пускам тази тема за тези,който са имали акне и са ползвали някакъв ефикасен крем или лосион и са се излекували от тея малки гаднярчетаЗапишете името и цената срещу него
Също да попитам за Garnier Pure 3 v 1 дали сте ползвали и има ли някакъв ефект ?И също колко струва..
Момиче,14 години!
Благодаря Ви предварително !![]()
Не знам какви кремове има в България сега, но доста приятелки са доволни от Гарниер Пюр..пробвай![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
крем здаре и силицилов спирт е перфеткно хем не даваш мн пари хем има ефект![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз използвам Гарниер Пюр и съм много доволна- взех си го за 10 лв.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Само да ви кажа ,че спирт не се слага току така върху лицето.Може да ти изгори кожата и да си навлечеш доста неприятности.Но за крем Здраве съм съгласна.Щом го изписват дори на бебенца значи няма проблеми
И аз имам Гарниер Пюр и е яко. Струваше 9 лв някъде.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
И яко лющене на кожата, която е изгорена (силно казано) от силициловия. По-добре с клечка за уши на определи места, където има пъпки!Първоначално написано от galu6a
да точно така нямам предвид да си измий цялото лице със спиртаПървоначално написано от LadyDy
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
крем бочко![]()
![]()
Зинерит (Zineryt) и мама ми е купила едно новичко немско,но в момента не мога да го намеря в тази бъркотия..Между другото Зинерита помага и то много.Успех!
saliciloviq spirt pomaga naistina.....kak pak nqma da ti izgori kojata gluposti.ako ne ste go probvali ne prikazvaite molq vi se.......sas edno pamu4e vsqka vecher se maje nikoi ne e kazal da si zavre6 liceto vav legen sas spirtako nz kak se procedira to4no pi6i mi na LS
Acne out active не е лошо, но както при спирта, така и тук кожата започва да се бели (поне моята), тъй като се обновява. Та затова вечер слагам доволно крем Бочко, докато не побелея съвсем, и така си лягам.
По-добре мажи само засегнатите места.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от nesuni
to golqmata procedura. a i moje i drugi f da iskat da znaqt kak stava si4ki li trqbva da ti pi6at na LS ? i poneje teb te murzi.. koi znai kva filosofiq.. da se namaje6 s pamuka i e preporu4itelno da maje6 samo vurhy pupkite , za da ne ti se izto6tava kojata.. no moqta poneje e dosta mazna i nqq izsu6avane i maja narednqkoi posle se mazali i s krem bo4ko sled spirta ama pri men nqma takiva extri
salicilov spirt smesen s hlornitromicin i tva e.. edinstvenoto gadno e 4e mn gor4i ako ti popadne na ustnite..
Cruel Intentions
аз от седмица си мажа лицето с крем 'здраве' и наистина помага.
така че пробвай с него![]()
За акнето ти препоръчвам Акне Аут. Цената му е около 7 лева. Гарниер Пюр 3 в 1 също е много добър. Лично аз го позлвам от време на време и съм си доволна.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...