.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 136

Град
    Plovdiv
    на 17 съм ... :Ж

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хах по-скоро аз го заебах 2 години след това ама айде ... А и ако беше поразгледала малко преди да плямпаш врели-не кипели щеше да знаеш,че аз съм ЗА секса преди пълнолетие,но само ако тийна знае как да си използва главата
    А ти нали се сещаш,че ако беше умна нямаше да проявяваш подобен селски манталитет?!Та те циганетата от крайните квартали сигурно говорят по-възпитано от теб ...
    И това ми било умно,модерно момиче ... ?! По-скоро дива селянка ...

Преди време имаше едно хлапе NaiQkiq ти да не си той?! Питам,защото манталитета и начина ви на "мислене" са НАПЪЛНО ЕДНАКВИ ...

Цитирай Първоначално написано от miSs1936
    Коя съм аз?
    Аз съм доста по умна от теб и от всички, защото винаги съм права, а това че ти не си девствена от 14 годишна не ме интересува- точно по този въпрос мнение не съм ти искала...
    А ако мислиш, че съм тъпа ... това си е твой проблем- може би знаеш, че съм права дори да не разсъвдаваш така и знаеш ли защо?
    Защото в този сайт и форум има само загубенячки и загубеняци, които не излизат и се чудят какво да правят по цял ден и пишат във форумите и се мислят за умни, само защото някой подкрепя мненията им!
    Така... още нещо Абсолютно всеки във наши дни се ръководи от модата по един или друг начин... Нима ти слушаш класика от 90те естествено, юе слушаш нещо модерно и стилно и не се обличаш с на баба ти парцалите...

Може би мнението ти за секса преди пълнолетие е такова само защото, когато беше на 14 гаджето те наеба и духна... Ем,, сри мила аз не съм виновна...

А колкото до сивото в-во едва ли го има у тебе!!!
    аха на 17 си и вече си видяла вс от живота като гледам.... и понеже вс тук сме глупави комплексарки реши точно нас да попиташ какво става след анален секс алооо 17 год я се усвести малко! и да ти кажа аз предпочитам музиката от 90те пред това кой на коя как разкъсал прашките....
    И също така едва ли говори така защото 1вия и я е зарязал ... но точно този опит липсва на 13-4 год момиченца и много лесно се подлъгват и после като останат разочаровани и може да се получи психическа травма, ама понеже ти зн всичко няма да ти обяснявам (само съжалявам детето което ще възпиташ - като навърши 12 сиг с него ще обикаляш по баровете да си търсите мъже )
    определено с това което изказваш като мнение не успяваш да покриеш самочувствието си.
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Град
    The Other Side
    miSs1936, ако мнението ти е насочено към мен, то съвсем не си ме разбрала...има едно нещо, казва му се ирония...както и да е. И между другото аз си слушам музика от 90те, че и от 60те даже!

Град
    Plovdiv
    1ov3m3 - ako ne si prochela temata mi vnimatelno tam pishe za po opitnite ne mislq che momicheta kato tebe mogat da mi pomognat vsushtnost izobshto... (:

хахаха тооо опитността и общата култура нямат нищо общо понеже.. и нз ти под по опитен пруститутки курви ли търсиш да ти отг?
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Първо, преди всичко останало, най - малкото което може един разумно мислещ човек, независимо дали е под или на 18 години, е да се ограмоти по темата.
    Това е първата стъпка преди да започне да се води полов живот.
    Второто нещо е, че трябва да си сигурен и достатъчно да обичаш човека до себе си.Но и да знаеш, че той също държи на теб.
    И най - накрая, но не на последно място - трябва да се чувстваш готов. И ако някой си мисли, че това да си готов значи да имаш голяма пишка или да се самозадоволяваш по 4 пъти на ден, то той е объркал посоката на еволюцията!
    Момчета, мислете с горните глави!!!
    Момичета, не се насилвайте заради някой или нещо!!!
    Овладейте хормоните си и всичко ще бъде наред.
    Според мен 16 е най - ранно допустимата възраст.
    Да не говорим, че докато не си станал на поне 23 години, не можеш да се наречеш зрял човек.

Град
    Plovdiv
    az kazax che v tozi sait povecheto sa zadrusteni ... edva li moje vuv nqkoi forum da ima prostitutka ili kurva... tq nqma tolkova vreme da sedne kato vas da pishe...
    tyk sedqt bezrabotnite hahovci
    ili umirashti ot skuka hora
    aide chao (:

а тогава защо седиш и ти тука???? не трябва ли да изролзваш съветите които ти дадоха в темата ти??? остави нас простолюдието и ходи да се образоваш

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Коя съм аз?
    Момиче, не те знам коя и честно казано не ме интересува, но по начина по който разсъждаваш и се държиш, съдя, че си необичайно глупава и с учудващо голямо самочувствие без капка покритие.

Аз съм доста по умна от теб и от всички, защото винаги съм права
    - Това може да го каже само много ограничен човек. Как така реши, че си много по-умна от някого, когото даже не познаваш (да не коментирам и "всички")

Защото в този сайт и форум има само загубенячки и загубеняци, които не излизат и се чудят какво да правят по цял ден и пишат във форумите и се мислят за умни, само защото някой подкрепя мненията им!
    - Отново глупости, които биха били подходящи за 11 годишно комплексарче, не за "разумен" човек. А и, поправи ме ако греша, но не си ли и ти в този форум?

Абсолютно всеки във наши дни се ръководи от модата
    - Висша простотия. Отново ти казвам - това, че ти правиш нещо, не означава, че е правилно и още по-малко, че всички го правят. Колкото и да не ти се вярва, не всички са малоумни като теб.

ЗА секса преди пълнолетие съм, но само ако човека е с всичкия си и не го прави защото е "модерно" т.е ако не е като теб.

Айде със здраве.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE

Според мен 16 е най - ранно допустимата възраст.
    Да не говорим, че докато не си станал на поне 23 години, не можеш да се наречеш зрял човек.
    Съгласен. Секс на под 16 години е нещо което трудно възприемам.
    Не бих поел такава отговорност освен ако не съм поне малко зрял
    (колкото и предпазни мерки да се използват нищо не е 100%)
    и ако не дай си боже стане нещо да могат родителите да се грижат за това дете поне до известна степен ( ако не мама тати баба дядо да помагат) / Не съм фен на абортите ако има дори малко възможност бебето да бъде успешно отгледано.
    Смисъл да си купуваш с джобните презервативи или противозачатъчни ми звучи смешно меко казано.

Град
    In the middle of nowhere
    Аз се чудя ще се занимавате с тоя недорасъл курволяк ???
    Зори, кво си губиш времето да се занимаваш с тва малоумното ... кат иска да се е*е и с 10 човека на тия години да го направи !!!
    На мене ми се струва че се опитва да привлече вниманието на някой "колега" дето по цял ден седи тука и съветва селски пръчки дето още не знаят дали им се пикае или е*е ..... айде колеги вие сте, момичето е навито ама не знае как да ви каже за да не я заклейми някой на к*урва каквато самата тя се изкара
    Come out, come out wherever you are...

Град
    софия
    Значи не мисля ,че има точна година в която някой може да ти каже кога да правиш секс,но смятам че до 15-16 години ни е по-редно подрастващите да мислят за други неща и да изчакат да му дойде времето,а и другото на 13-14 години организма на момичето не е достатъчно развит ...........

п.п Колкото по-късно почнеш да праиш секс толко по-добре ,нищо няма да изпуснете цел живот секс ще праите
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Град
    In the middle of nowhere
    az kazax che v tozi sait povecheto sa zadrusteni ... edva li moje vuv nqkoi forum da ima prostitutka ili k***a... tq nqma tolkova vreme da sedne kato vas da pishe...
    tyk sedqt bezrabotnite hahovci
    ili umirashti ot skuka hora
    aide chao (:
    Ти от къде разбра колко безработни има ??? Я излез на улицата и хвани първи мъж да ти оправи малко мозъка и половота система... нещо паяжина си хванала
    Мери си приказките малко тука има хора които гледат как да помогнат на такива кифли кат теб !!!!
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Непостоянно
    Пиша ви от Шао Лин ..
    аз съм монахиня отдала се на живота при Буда ..
    но все пак имаме безжичен интернет ..
    .!.

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Пиша ви от Шао Лин ..
    А аз пиша от горите тилилейски,но все пак и там имаме интернет

Град
    Bite me!
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Пиша ви от Шао Лин ..
    аааа сега схванах .... май
    Размерът, рожбе, ИМА значение ))

.: machoka :.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ъъ.. аз ли не съм със всички в Джаза или miSs1936 нещо е чалната?!

ПП: Сори за спама, но не мога да се сдържам на такива идиотщини.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от l0llip0p
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Пиша ви от Шао Лин ..
    аааа сега схванах .... май
    а знаете ли че на Великденските острови също има нет
    Аз като монахиня бях на малка ваканция .. в чест на Буда разбира се
    .!.

Аз съм Бари Уайт и живея в шеруудската гора.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не съм против секса преди пълнолетие, по простата причина, че аз почнах да го практикувам преди да съм навършила 18 години и с ръка на сърце мога да кажа, че избрах най-точния човек за първия ми път, човека, когото наистина обичах
    Това кога е подходящо човек да почне да води сексуален живот е нещо, което е строго индивидуално. Има хора, които на 16 години са достатъчно пораснали, осъзнали се, намерили са подходящ човек, с когото да споделят нещо толкова лично и спомен, който остава завинаги.
    Има хора, които не са готови, но се водят по акъла на другите и правят секс без желание, без чувства, а често пъти и без предпазни средства..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    На 14 малко момичета знаят какво е любов и имат нужда от секс. Иначе не ми пука особено дали го правят или не. Нека се чувстват големи и значими, щом нямaт с какво друго да се занимават. Детска радост, шарени бонбонки.
    Don't worry, be happy!

За!Всеки прави секс когато му се прави и в това нямо лошо.Все пак трубва да се спазва мурал и е добре да го правиш над 15 години.

Град
    V.Tyrnovo
    i az mislq 4e ne e redno na 13-14 god.. mn krehka i ranna vyzrast za tova. Az napravih 18 i o6te sym devstvena no tova nqma zna4enie. Ne zna4i 4e ne sym interesna ili stoinosten 4ovek.. kogato mu doide vremeto.. a to opredeleno ne e v "detskata gradina"
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Според мен този въпрос е изтъркан до безубразие , но все пак ето какво мисля аз:

Не съм против секса преди 18г. , аз съм против това , хора които нямат психическа зрялост да го правят... А при какви години достига такава зрялост ... Може да не достигне въобще

Вие кажете какво мислите ;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си