.
Отговор в тема
Страница 20 от 63 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1566
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    Имам такава р0кличка : http://www.tiptopwebsite.com/photos3/rosig/7805.jpg .. мн0го е сладка .. купих си я като х0дих на бал на една приятелка ..

Оооо, точно тази съм си харесала ! Можеш ли да ми кажеш и цена, ако не е проблем?

скъпа ЛОрейн не ти препоръчвам тази рокля изглежда хубаво но не седи хубаво едно момиче от моето училище беше с такава и беше ужасна!

Цитирай Първоначално написано от Svetozara
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    Имам такава р0кличка : http://www.tiptopwebsite.com/photos3/rosig/7805.jpg .. мн0го е сладка .. купих си я като х0дих на бал на една приятелка ..

Оооо, точно тази съм си харесала ! Можеш ли да ми кажеш и цена, ако не е проблем?

скъпа ЛОрейн не ти препоръчвам тази рокля изглежда хубаво но не седи хубаво едно момиче от моето училище беше с такава и беше ужасна!
    Аз вече отговорих и в другата тема, но да напиша и тук Като че ли се разколебах за тази рокля, защото си мислех да ми е за 2ра бална, а доколкото разбрах била някъде от порядъка на 400лв ( не ми е сигурна информацията ) иииии не мисля да дам толкова много пари за рокля за 2рата вечер.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    специално за тази рокличка
    всяка 2ра е с нея (:
    прекалено банална е вече
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    специално за тази рокличка
    всяка 2ра е с нея (:
    прекалено банална е вече

Да, убедих се вече... Като я видях отначало и си викам супер е сладка и т.н., обаче като видях, че е едва ли не най-популярната от тая колекция и ми стана ясно, че 100% ще има още някой с нея, а хич няма да е приятно ииии да...

моля ви ако някой е виждал тази рокля някаде по сайтовете да ми даде линк ..
    http://www.prikachi.com/images/746/2628746M.jpg
    ..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз искам да попитам колко месеца предварително трябва да дам модела рокля която съм си харесала на шивач, за да ми я направи ?

Иначе аз вече си харесах модел.. но се колебая между цветовете .. черно и розово или черно и бяло

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Аз искам да попитам колко месеца предварително трябва да дам модела рокля която съм си харесала на шивач, за да ми я направи ?

Иначе аз вече си харесах модел.. но се колебая между цветовете .. черно и розово или черно и бяло
    Комбинацията черно и розово ми звучи по-разчупено, а и розовото ще придава "веселост" на визията ти. Също така с розови обувки и чанта ще стои убийствено! Черно и бяло също е хубава комбинация, но е по-строга и по-класическа. Всичко зависи от това какъв е модела. Може да ни го покажеш, ако е от интернет. Така ще ти дадем по-добър съвет. Весело изкарване на бала и успех на изпитите!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel

Комбинацията черно и розово ми звучи по-разчупено, а и розовото ще придава "веселост" на визията ти. Също така с розови обувки и чанта ще стои убийствено! Черно и бяло също е хубава комбинация, но е по-строга и по-класическа. Всичко зависи от това какъв е модела. Може да ни го покажеш, ако е от интернет. Така ще ти дадем по-добър съвет. Весело изкарване на бала и успех на изпитите!

Съгласна Зависи и кое ти отива повече, но като че ли и аз съм за черно и розово.

Град
    Благоевград
    Някой може ли да ми каже хубави бутици в София,че нямам никаква представа къде да търся
    Избирайки как да изживеем един миг,си чертаем бъдещето без да осъзнаем..

Град
    ето го моделчето, което съм си харесала
    http://store.picbg.net/pubpic/78/AE/...9eccc178ae.jpg

ето го моделчето, което съм си харесала
    http://store.picbg.net/pubpic/78/AE/...9eccc178ae.jpg

Ау, харесва ми ! Напоследък се зарибявам по този вариант дълго-късо.

Град
    Мдам. Като го видях тоя модел и веднага ми хвана окото.
    Просто се колебая дали да е черно с розово или черно с бяло.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    черно и розово за мен е по добре
    черно и няло също не е зле, но е някак си по-скуно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    черно и розово за мен е по добре
    черно и няло също не е зле, но е някак си по-скуно

+1
    Както в една друга тема пишеше - черно и розово е някак по-весело, по-живо. С черно и бяло ще е по-официално.

Междудругото една приятелка продава балната си рокля,купена от модна къща Галинел от колекция секс мисля че беше http://prikachi.com/images/667/2633667K.jpg не се вижда много тук,но е много красива,нейната само че е по-друг цвят много интересен като прасковен,но по-ярко.Ако някой прояви интерес ще кача снимки или д апише на лично.Роклята е купена за 1200,тя я продава за начална цена 700,като прави и уговорки за по-ниска

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Много кичозна изглежда , обаче.. ти сега нали си абитуриентка защо не я вземеш ?
    Първата:

To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    ^ Много кичозна изглежда , обаче.. ти сега нали си абитуриентка защо не я вземеш ?
    Първата:

ами просто не е мой стил,аз харесвам изчистени неща Тя е малко "по-богата"

http://store.picbg.net/pubpic/AA/5D/ec6db5a9e6caaa5d.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/E8/32/...c4d1c7e832.jpg
    Много са красиви. Къде ги намери?

Здравейте и от мен аз също тази година правя бал и до тук гледах всички страници с мнения снимки и т.н. ии има уникални модели на рокли...таа да кажа проблем имам с обувките нося 35 номер ... а искам нещо на пладформа да е черно или розаво тъй като роклята вече съм я избрала ноо проблема ще ми е в обувките и чантичката, ако някой може да ми даде сайт дето да потърся да видя къде какво има...и вече на място ще ида да пробвам .... ноо незнам къде да търся

Цитирай Първоначално написано от elizabet10
    Здравейте и от мен аз също тази година правя бал и до тук гледах всички страници с мнения снимки и т.н. ии има уникални модели на рокли...таа да кажа проблем имам с обувките нося 35 номер ... а искам нещо на пладформа да е черно или розаво тъй като роклята вече съм я избрала ноо проблема ще ми е в обувките и чантичката, ако някой може да ми даде сайт дето да потърся да видя къде какво има...и вече на място ще ида да пробвам .... ноо незнам къде да търся
    И аз нося 35ти. В повечето хубави магазини за обувки имат и този размер, така че не се притеснявай. Е, ще се наложи да пообикаляш повечко, но ще си намериш. Друг вариант е да ти ги направят по поръчка.
    Като бебче да ме гушнеш,

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И на мен понякога ми става 35ти номер, като става въпрос за обувки. Има навсякъде, от почти всички модели. Лошото е на тези 36-37-38 е, че са много комерсиални и винаги за изкупени...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hristova
    Моята ще е нещо подобно, само че черно и вишнево (цикламено, розово). Според вас този тип "балеринска" рокля би ли могла да се съчетае с ниски обувки?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от Hristova
    Моята ще е нещо подобно, само че черно и вишнево (цикламено, розово). Според вас този тип "балеринска" рокля би ли могла да се съчетае с ниски обувки?
    Хмм, не мисля, че ще изглежда добре. Пък и повода изисква токче, макар и малко.
    Като бебче да ме гушнеш,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си