Здравейте.. И аз да попиша малко в темата, тъй като и на мен ми предстои бал. Знам че искам роклята ми да бъде дълга и с гол гръб... така ми е в съзнанието, но много се колебая цвета какъв да бъде??
Ето един модел и от мен... Говоря за нещо от този род:
^На мен много ми харесва. А колкото до цвета, не знам - какъв цвят коса имаш, какъв цвят кожа, какви очи. Тези неща би могли да те ориентират към избирането на цвят.
Тогава, според мен ще е по-добре да избягваш по-светлите цветове, а да се довериш на нещо по-тъмно, не чак черно, но нещо по-наситено. Червеното би ти отивало чудесно.
Не... червеното съм го изключила отвсякъде. Не ми допадат тези толкова наситени цветове. Може би нещо от рода на петролено синьо/зелено, турското синьо също ми допада.
Допадат ми цветовете, но моделите на роклите не са това, което ми е в главата.. Искам нещо по изрязано аз.. от всички тази последната не е лоша като модел, но е твърде изчистена и обикновена..
Аа гърбовете, които ми прати наистина много ми харесват. Аз имам свалени, утре мога да ги покажа и аз.
А роклята може би, ако не намеря нещо което да ме грабне от първия път, най-вероятно ще ми е по поръчка. )
И на мен първата (гърба) много ми харесва. А това за чашките и аз нямам представа. :/ Най-добре е да си избереш модел примерно и да ходиш да пробваш роклята, а иначе пак така да си избереш модел и да отидеш при шивачка, която би ти помогнала.