.
Отговор в тема
Страница 58 от 63 ПървиПърви ... 848545556575859606162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1566
    Мега фен Аватара на teenems
    Аз имам рокля от февруари някъде.Реших да шия и изобщо не съм ходила по магазини.Роклята ми е дълга и излезе 600лв.Семпла е ,нищо кичозно,класическа рокля.Имам обувки и чантичка..с една дума съм готова за бал
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз съм почти готова. Рокля, обувки и чанта за бала имам вече. Взех си рокля за изпращането, чанта си имам от преди това, само обувки ми трябват.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Моята рокля още я няма, въпреки че ми казаха срок от 2 седмици до месец. То си е ясно, че за две седмици нямаше шанс да я получа, но и месецът мина. Преди две седмици ми казаха максимум до сряда, после петък, после в събота ми казаха следващата сряда МАКСИМУМ, завчера се обадих и ми казаха събота, в събота ми се обаждат, че във вторник щели да ми се обадят пак.

Винаги е така, спокойно. Имаш време, ще си я получиш, не се нерви допълнително.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ох аз след толкова чудене, навиване, пак чудене и мисли с какво да съчетая тая рокля с цвят "пудра" претърпях най-голямото разочарование. Точно бях измислила всичко и след като поне 5 пъти ходих все пак да пробвам дали се харесвам с роклята в момента, в който отидох да я купувам се оказа, че момиче от моето училище вече си е купило абсолютно същата. Реакцията ми беше нещо от сорта на : OOOOOOOOO . И след като за 15 минути ми мина и бях готова да избирам нова рокля, майка ми беше стигнала почти до рев. Хубавото е, че по стечение на обстоятелствата реших да минем през така наречения Outlet на Жана Жекова и си купих рокля все пак. Дълга, с красив гол гръб, морско синьо - общо взето представата ми за бална рокля още от детските ми години. Тези дни трябва да обиколя за обувки, тъй като продавачката беше доста разбрана и ми обясни, че ще ми излезе дори по-евтино, а и доста по-удобно ако избера обувки и след това ми пратят роклята да я стеснят и т.н. Тъжното е, че изобщо не искам сребърни обувки, а всички неистово ми обясняват как са най-подходящи.
    П.П. - Не знам колко върви приблизително шиенето, но най-добрата ми приятелка ще си шие роклята (нищо прекалено особено и сложно - корсет и пола ) и и взеха сумата от 1120лв., което ми се стори малко повече от това, което очаквах.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

anonymous708973
    Guest
    1120 е пъъълна подигравка! Каква материя е и сама ли е платила плата?

Винаги можеш да си купиш телесен цвят обувки, не е задължително да са сребристи. Ако желаеш, можеш да ми пратиш снимки на роклята на лично

И аз съм за изчистени бежови обувки. Ненавиждам сребърните и златните сандали с камъни, които се купуват с чувалите по баловете.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Моята рокля още я няма, въпреки че ми казаха срок от 2 седмици до месец. То си е ясно, че за две седмици нямаше шанс да я получа, но и месецът мина. Преди две седмици ми казаха максимум до сряда, после петък, после в събота ми казаха следващата сряда МАКСИМУМ, завчера се обадих и ми казаха събота, в събота ми се обаждат, че във вторник щели да ми се обадят пак.
    Много често съм чувала момичета да се оплакват от подобно нещо. За мен е пълна гавра и не знам на какво щях да ги направя. Що за несериозност и некоректност? И на всичкото отгоре става въпрос за много пари, които ще трябва да им се платят. За какво, за да разиграват хората и да се мотаят докато не стане май месец...

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами мисля, че е сатен и в цената влиза и плата... и все пак ми се струват доста.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

JustaLittleKid
    Guest
    Благородно завиждам на момичетата, които вече са (почти) готови за бала :Д Аз на 01.04. съм на трета проба на роклята, има още малко работа и ще бъде готова, надявам се ^_^. Обаче трябва да си поръчам и обувки, трябва да са ръчна изработка (или не знам как се казва :Д), защото точно такива, каквито на мен ми трябват, едва ли ще открия някъде. Някакви предложения къде мога да си направя обувки по поръчка? :Д

Самия модел, силует ли ти трябва по-специфичен, или козметични неща като цвят и декорации?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

JustaLittleKid
    Guest
    Самият модел. То не е нещо фрапантно, ще бъдат платформи, просто самата платформа трябва да бъде по-специфична: не трябва да е много висока, трябва да е равна и отзад да не се стеснява :Д

За Дарис знаех, че правят по поръчка, но нещо са си запуснали сайта.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Самият модел. То не е нещо фрапантно, ще бъдат платформи, просто самата платформа трябва да бъде по-специфична: не трябва да е много висока, трябва да е равна и отзад да не се стеснява :Д
    Равна платформа? Тоест flatform? http://shoes.allwomenstalk.com/flatform-shoes
    Дано не съм те разбрала, щото това е трагедия.

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нещо такова, да. Нямам избор.

*Говорим за самата платформа, не за модела :Д
    Последно редактирано от JustaLittleKid : 03-24-2014 на 09:27

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мацката вероятно не си търси да и произведат специално тоя модел обувки, защото ги намира за много секси. Това е все едно да се подиграваш на някого, ако недовижда.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Няма как да знам, Джоли, и съм последният човек, който ще се подиграва на някого заради нещо, което не зависи от него.

Ако случаят е такъв, искрено се извинявам!

JustaLittleKid
    Guest
    Хахах, спокойно, хора всякакви с всякакви откачени вкусове. Нормално е първоначално да се шокираш, защото наистина обувки с такава платформа могат да бъдат доста грозни. Нооо по начина, по който аз си ги представям, ще бъдат доста нежнички ^_^

Една група във фейсбук пък вземат бели обувки в различни силуети и ги правят каквито ти искаш, но не знам дали ще имат такова точно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Dagichka
    рокля още нямам, повръща ми се като слушам съученичките ми как се прехласват по техните и как си гризат ноктите от притеснение дали няма да им съвпаднат цветовете на роклите като на еди-си-коя-кучка от съседния клас и бла бла.. ама аз никога не съм си падала по момичешките работи де ;д
    та искам мнение, като за животно като мен, което никога не е ходило на повече от 5см ток и то за 2-3часа макс след които се чувствам като убита, кой е най-удачният вариант за бални обувки? мислех си за платформи или равни обувки, ама знам ли и аз се пак да спазя някви вечерни изисквания ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз ще съм с платформи.
    Вече имам рокля.

Честито!
    Аз съм се качвала на 5см два пъти през живота си и краката ме боляха ужасяващо през цялото време. Хиляди пъти повече, отколкото на 12см. Въпрос на навик. Сега пък не мога да ходя с никакви.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Infinity
    Момичета, отново се включвам аз - разочарована или очарована , вече не знам и аз!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Търся си рокля с камъчета/кристали тип Джовани... знаете ли магазини в Асеновград където има подобни ? Магазините са много и затова предпочитам да знам горе-долу къде да търся това което харесвам.

Намерила съм почти същата в нета, ако не открия по магазините , сигурно ще си я поръчам : http://data3.whicdn.com/images/103714607/large.png
    Последно редактирано от kaRamella : 03-26-2014 на 11:33

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Infinity Виж мнението
    Дълго и ефирно исках едно време , вярно е Пантерке, нооо .. едно време :Д
    Висока и слаба съм и искам да съм с нещо късо , което да мога да си нося след това.
    Просто от едната крайност - ефирност , нежност и женственост минах на другата - клубна визия с метал :Д
    И да обобщим - роклята :
    http://1.bp.blogspot.com/_v4_O2rpRtp...-Studio-01.jpg
    Чантата, която си взех :
    http://www.hm.com/us/product/18514?article=18514-A
    И обувките, които си търся :
    http://pinks.bg/wp-content/uploads/2...all-2012-2.jpg
    Прическата :
    http://опашки.com/wp-content/uploads.../Untitled1.png
    Грим :
    http://static.framar.bg/snimki/lstyl...rim-framar.jpg
    Това е момичета
    С ръка на сърцето си казвам,че съм много доволна от избора си , което смятам е най-важно.
    Ще се чувствам много удобно и комфортна в кожата си , изглеждайки така.
    Всичко ще мога да си нося и след това , роклята ми не е никак скъпа, а и съм от малко провинциално градче , в което абитуриентките всяка година са като под калъп , благодаря ! :Д
    Еййй тази рокля я видях за 60 лв в един сайт, ти от къде я взе? Няма да си взимам същата, да не се се разсърдиш нещо. Дълги ракави за май месец на мен не ми вървят.
    А клъча има ли го още в H&M?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си