- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални Рокли - Свежи предложения!
Аз имам рокля от февруари някъде.Реших да шия и изобщо не съм ходила по магазини.Роклята ми е дълга и излезе 600лв.Семпла е ,нищо кичозно,класическа рокля.Имам обувки и чантичка..с една дума съм готова за бал![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз съм почти готова. Рокля, обувки и чанта за бала имам вече. Взех си рокля за изпращането, чанта си имам от преди това, само обувки ми трябват.
Моята рокля още я няма, въпреки че ми казаха срок от 2 седмици до месец. То си е ясно, че за две седмици нямаше шанс да я получа, но и месецът мина. Преди две седмици ми казаха максимум до сряда, после петък, после в събота ми казаха следващата сряда МАКСИМУМ, завчера се обадих и ми казаха събота, в събота ми се обаждат, че във вторник щели да ми се обадят пак.
Винаги е така, спокойно.Имаш време, ще си я получиш, не се нерви допълнително.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох аз след толкова чудене, навиване, пак чудене и мисли с какво да съчетая тая рокля с цвят "пудра"претърпях най-голямото разочарование. Точно бях измислила всичко и след като поне 5 пъти ходих все пак да пробвам дали се харесвам с роклята в момента, в който отидох да я купувам се оказа, че момиче от моето училище вече си е купило абсолютно същата. Реакцията ми беше нещо от сорта на : OOOOOOOOO . И след като за 15 минути ми мина и бях готова да избирам нова рокля, майка ми беше стигнала почти до рев.
Хубавото е, че по стечение на обстоятелствата реших да минем през така наречения Outlet на Жана Жекова и си купих рокля все пак. Дълга, с красив гол гръб, морско синьо - общо взето представата ми за бална рокля още от детските ми години. Тези дни трябва да обиколя за обувки, тъй като продавачката беше доста разбрана и ми обясни, че ще ми излезе дори по-евтино, а и доста по-удобно ако избера обувки и след това ми пратят роклята да я стеснят и т.н. Тъжното е, че изобщо не искам сребърни обувки, а всички неистово ми обясняват как са най-подходящи.
![]()
П.П. - Не знам колко върви приблизително шиенето, но най-добрата ми приятелка ще си шие роклята (нищо прекалено особено и сложно - корсет и пола ) и и взеха сумата от 1120лв., което ми се стори малко повече от това, което очаквах.![]()
1120 е пъъълна подигравка! Каква материя е и сама ли е платила плата?
Винаги можеш да си купиш телесен цвят обувки, не е задължително да са сребристи. Ако желаеш, можеш да ми пратиш снимки на роклята на лично![]()
И аз съм за изчистени бежови обувки. Ненавиждам сребърните и златните сандали с камъни, които се купуват с чувалите по баловете.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много често съм чувала момичета да се оплакват от подобно нещо. За мен е пълна гавра и не знам на какво щях да ги направя. Що за несериозност и некоректност? И на всичкото отгоре става въпрос за много пари, които ще трябва да им се платят. За какво, за да разиграват хората и да се мотаят докато не стане май месец...
Благородно завиждам на момичетата, които вече са (почти) готови за бала :Д Аз на 01.04. съм на трета проба на роклята, има още малко работа и ще бъде готова, надявам се ^_^. Обаче трябва да си поръчам и обувки, трябва да са ръчна изработка (или не знам как се казва :Д), защото точно такива, каквито на мен ми трябват, едва ли ще открия някъде. Някакви предложения къде мога да си направя обувки по поръчка? :Д
Самия модел, силует ли ти трябва по-специфичен, или козметични неща като цвят и декорации?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Самият модел. То не е нещо фрапантно, ще бъдат платформи, просто самата платформа трябва да бъде по-специфична: не трябва да е много висока, трябва да е равна и отзад да не се стеснява :Д
За Дарис знаех, че правят по поръчка, но нещо са си запуснали сайта.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Равна платформа? Тоест flatform? http://shoes.allwomenstalk.com/flatform-shoes
Дано не съм те разбрала, щото това е трагедия.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма как да знам, Джоли, и съм последният човек, който ще се подиграва на някого заради нещо, което не зависи от него.
Ако случаят е такъв, искрено се извинявам!
Хахах, спокойно, хора всякакви с всякакви откачени вкусове. Нормално е първоначално да се шокираш, защото наистина обувки с такава платформа могат да бъдат доста грозни. Нооо по начина, по който аз си ги представям, ще бъдат доста нежнички ^_^
Една група във фейсбук пък вземат бели обувки в различни силуети и ги правят каквито ти искаш, но не знам дали ще имат такова точно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
рокля още нямам, повръща ми се като слушам съученичките ми как се прехласват по техните и как си гризат ноктите от притеснение дали няма да им съвпаднат цветовете на роклите като на еди-си-коя-кучка от съседния клас и бла бла.. ама аз никога не съм си падала по момичешките работи де ;д
та искам мнение, като за животно като мен, което никога не е ходило на повече от 5см ток и то за 2-3часа макс след които се чувствам като убита, кой е най-удачният вариант за бални обувки? мислех си за платформи или равни обувки, ама знам ли и аз се пак да спазя някви вечерни изисквания ;д
Аз ще съм с платформи.
Вече имам рокля.
Честито!
Аз съм се качвала на 5см два пъти през живота си и краката ме боляха ужасяващо през цялото време. Хиляди пъти повече, отколкото на 12см.Въпрос на навик. Сега пък не мога да ходя с никакви.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, отново се включвам аз - разочарована или очарована , вече не знам и аз!
To infinity and beyond.
Търся си рокля с камъчета/кристали тип Джовани... знаете ли магазини в Асеновград където има подобни? Магазините са много и затова предпочитам да знам горе-долу къде да търся това което харесвам.
Намерила съм почти същата в нета, ако не открия по магазините , сигурно ще си я поръчам : http://data3.whicdn.com/images/103714607/large.png