.
Отговор в тема
Страница 59 от 63 ПървиПърви ... 949555657585960616263 ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 1566

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Няма как да знам, Джоли, и съм последният човек, който ще се подиграва на някого заради нещо, което не зависи от него.

Ако случаят е такъв, искрено се извинявам!

JustaLittleKid
    Guest
    Хахах, спокойно, хора всякакви с всякакви откачени вкусове. Нормално е първоначално да се шокираш, защото наистина обувки с такава платформа могат да бъдат доста грозни. Нооо по начина, по който аз си ги представям, ще бъдат доста нежнички ^_^

Една група във фейсбук пък вземат бели обувки в различни силуети и ги правят каквито ти искаш, но не знам дали ще имат такова точно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Dagichka
    рокля още нямам, повръща ми се като слушам съученичките ми как се прехласват по техните и как си гризат ноктите от притеснение дали няма да им съвпаднат цветовете на роклите като на еди-си-коя-кучка от съседния клас и бла бла.. ама аз никога не съм си падала по момичешките работи де ;д
    та искам мнение, като за животно като мен, което никога не е ходило на повече от 5см ток и то за 2-3часа макс след които се чувствам като убита, кой е най-удачният вариант за бални обувки? мислех си за платформи или равни обувки, ама знам ли и аз се пак да спазя някви вечерни изисквания ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз ще съм с платформи.
    Вече имам рокля.

Честито!
    Аз съм се качвала на 5см два пъти през живота си и краката ме боляха ужасяващо през цялото време. Хиляди пъти повече, отколкото на 12см. Въпрос на навик. Сега пък не мога да ходя с никакви.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Infinity
    Момичета, отново се включвам аз - разочарована или очарована , вече не знам и аз!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Търся си рокля с камъчета/кристали тип Джовани... знаете ли магазини в Асеновград където има подобни ? Магазините са много и затова предпочитам да знам горе-долу къде да търся това което харесвам.

Намерила съм почти същата в нета, ако не открия по магазините , сигурно ще си я поръчам : http://data3.whicdn.com/images/103714607/large.png
    Последно редактирано от kaRamella : 03-26-2014 на 12:33

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Ходих в Асеновград само в един единствен магазин и си купих таpи рокля. Утре ще си купувам чанта и обувки от София, много исках сини,но никъде не намирам и май ще се задоволя със сребристи..
    http://prikachi.com/images.php?images/452/7204452R.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/453/7204453R.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/458/7204458n.jpg
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на pandabear
    Още нямам нищо за бала аз. До преди известно време бях 100% сигурна, че искам дълга рокля, но сега започнах нещо да си променям решението. Това ми хвана окото и то доста: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...30345935_n.jpg Предполагам, че не съм закъсняла много и веднага щом взема заплата отивам до бутика.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Още нямам нищо за бала аз. До преди известно време бях 100% сигурна, че искам дълга рокля, но сега започнах нещо да си променям решението. Това ми хвана окото и то доста: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...30345935_n.jpg Предполагам, че не съм закъсняла много и веднага щом взема заплата отивам до бутика.
    Уникално сладка рокля! Много е захарна, бонбонена и изобщо страхотна. Изглежда много скъпа обаче.. Би ли споделила на каква цена е? Аз не съм абитуриентка, вече бях преди няколко години, ама ми е много приятно да разглеждам такива неща.

Град
    ilivewheretheskyends
    И аз го виждам бежов...

Град
    ilivewheretheskyends
    Публикувайте какви рокли сте си взели, бижута, обувки от къде , за какви парички И аз скоро ще пусна снимчици <3

мамка му, една рокля да си харесам, на що-годе сносна цена, да отида и няква фльорца да ми каже "мии то беше от конфекция, бяха само 3 бройки и са свършили... ние принципно всеки ден обновяваме сайта, не знам как колегите са пропуснали да я махнат".. и после да ми пробутат опция да ми ушият, ама видиш ли изведнъж цената стана 550лв, а от сайта беше 180... много съм недоволна от Сватбен център София
    сега сигурно ще си я шия, ще питам една шивачка да видим ква цена ще ми каже тя, защото 550лв за къс модел сатен и шифон, без едно мънисто и тн.. е много поне за мен.

JustaLittleKid
    Guest
    Днес бях на поредната проба :Д Роклята добива все по-красив вид, харесвам цвета, харесвам модела, харесваммм! ^_^

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    като гледам доста хора в темата, знаят как да са несекс
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    като гледам доста хора в темата, знаят как да са несекс
    Стил и класа са думи, които предпочитам пред "секс", що се касае до вечерна рокля.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами това е бал, не конкурс на плеймейт, ти какво очакваш?

JustaLittleKid
    Guest
    Хъх,хъх.
    Една жена може да е много "секс", ако трябва да използвам твоя израз, без да е облечена като магистрална фея.

Мега фен Аватара на pandabear
    да си много секс дори в пижама на панда– това е дарба ^.-

От миналогодишните тоалети, които видях ме впечатли този. Просто стои уникално на момичета, все едно отива на ''Оскарите'' - прекрасна. Може би това е ''нейната'' рокля и на друг би стояла по друг начин. Пожелавам ви да намерите и вие своите рокли и да бъдете неотразими!
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...20288122_n.jpg

ще си шия роклята, мухахаха
    тия фръцли от моя клас, дето ми викаха, че след февруари нямало шанс да си намеря шивачка, могат да си го.. мда :Д
    мацката изглежда супер яка, ще ми вземе към 120лева, дано всичко се получи добре :33

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    най-после! намерих нещо, което да ми е по вкуса. подобна е на тази, която предварително си харесах. чудя се обаче да сложа ли чорапогащник и ако да - в какъв цвят? мене ми харесва идеята да е такъв като на снимката.

Бихте ли ми предложили добра шивачка във Варна или Шумен ?

Още няколко хубави предложения, тук: http://www.avinonline.com/categories.php?CategoryID=1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си