Цитирай Първоначално написано от vesna12
Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
Цитирай Първоначално написано от vesna12
Гледам, че не малко хора са се ориентирали вече към модел рокля ,прическа и тн, но аз за разлика от тях съм супер неориентирана все още.
На свой ред искам да ви питам какви модели рокли са подходящи за малък бюст и под малък имам предвид г/д почти никакъв... като цяло съм доста дребничка и нe приличам на 12 клас. =] Но бюстът ще ми е най-големият проблем за определянето на рокля.
Просто гледай да не е с много отворено деколте и роклята да има някакви подплънки, знам ли...
http://img2.timeinc.net/people/i/200...ightley400.jpg - за да не стане като при Кийра Найтли с роклята в дясно или нещо такова...
Друг съвет, който мога да ти дам е да помислиш, над коя част от тялото си да акцентираш. Например краката, гърба... Това ще ти помогне да се ориентираш по-лесно. По този начин ще отвлечеш и вниманието от бюста си (ако те притеснява че е малък). Успех при избора! И най-важното весело изкарване на бала!
Винаги са ми харесвали роклите без презрамки, които подчертават нежните рамене, но и на тях има акцент на бюста ...все пак най-лесно ще преценя като изпробвам няколко модела.

Иначе мерси за отговора Весело изкарване на бала и на теб !
Зависи от роклята, според мен. Да, наистина ще е най-добре да пробваш няколко модела и така да прецениш. Успех!