- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета за отслабване???
Здравейте момичета! Искам да ви питам, ползвали ли сте някакви хапчета за отслабване, от които да има ефект? Искам да си взема някакви, разбира се ще ги съчетая с упражнения, тичане и някоя по-лека диета. Искам да отслабна 5-8кг. не повече!
Ако сте ползвали - колко кг. отслабнахте, за колко време с какви упражнения и такива неща...?
аз съм твардо против тези химии препочитам диета и спорт![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
На колко години си? Хапчетата далеч не са най-доброто решение за да отслабнеш. Трябва ти движение и здравословно хранене. Бях гледала в едно предаване как едно дете хванало рак от подобни хапчета.. Няма смисъл за 5-6 килограма да поемаш риска, като можеш спокойно да ставаш 1 час по рано за да потичаш.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ако пък толкова настояваш да пиеш нещо за отслабване има много хубави чайове,които са изцяло на билкова основа.Вземи си от тях.
Аз лятото свалих 1кг и нещо мазнини като пих Л-карнитин ( качих и 2 кила мускули) за десетина дена като освен тренировктие по карате тичах и ходех на фитнес![]()